I'm sick of looking for a star

2010-01-31 @ 23:07:36   allmänt

hello. igår var det jobb, sjukt segt var det. plus att när jag skulle cykla hem så fick jag punka på min cykel. seriöst, det typ sprängdes XD men sen hem snabbt och äta och duscha sen till mire för att fixa till mig! stack på fest sen hos thilda. riktigt najs var det. tack!

idag då. hämtade min cykel. chillade med mirre och Ben&Jerry. sov på mirres soffa. speling på uh. snygga människor. cykla hem i skit väder. dricka mjölk. äta världens godaste hemagjorde vitlöksbröd. dricka mjölk. dator. dricka mjölk. borsta tänder och tvätta av smink. sova.
Puss

And I lie here staring up at the stratosphere and hoping we're gonna get out of here

2010-01-29 @ 19:25:27   isabelle


bild från någon gång av mirre.
tja. jag håller på att frysa ihjäl!! helt sjukt. men nu har jag höjt värmen på mitt rum och stängt dörren så all värme är här! har varit och tränat en sanbbis efter skolan med mirre! skulle kanske inte kalla det ett hårt tröningspass men vi träade lite i alla fall. ska snart äta tror jag, luktar gott! sen ska jag dra till thilda och kolla film :D myyyyyyyyyyyys. är ganksa sugen på galss alltså eller godis. hmm... får se vad der blir.
Puss

I wanted to be all the things you need

2010-01-28 @ 19:36:55   natur


nu sitter jag här och dricker lite kaffe. najs är det. var på fotot innan då. framkallade lite bilder. blev asnajs! hann inte med så många bilder men några i alla fall. hade bara en lektion innan idag med så efter den stack vi hem till thilda och chillade! bakade chokladrutor med. gooooott. blev lite mätt bara. ska snart börja på stickningen med. ska bli klar idag eller imon har jag bestämt! så jag kan använda den nu när det är kallt. imon är det slappis dag i skolan och sen kanske träna!
Puss

I can see the sun setting, it's casting shadows on the sea

2010-01-27 @ 22:39:07   allmänt

yo. seeeeg skoladag idag asså. 8.10-4 ochett mega hål mitt i. det sög. haha. och vädret kan ju dö. trodde ju att snön skulle försvinna men nej det kommer ännu mera. uuuusch. efter skolan stack jag och mirre till stan en snabbis. köpte mig strumpbyxor, leggins och en kjol! naaaajs :D sen hem till mirre och chilla typ. nu ska jag snart gå och lägga mig. eller kanske sticka lite förts. ja det gör jag tror jag. bara en lektion imon med. gottis är det. sen foto.
Puss

Stop, just lick it

2010-01-26 @ 17:08:58   natur


hej. nu sitter jag hemma och fryser. asså det är sjukt kallt. mitt rum är typ varmast i huset och det är inte varm för det. som imorse så var det 17 grader i köket!!!! asså det är för kallt. usch. men ah, var i skolan idag då. fick sluta tidgare med, fotot var intsällt och vi fick sluta en timma tidigare på sista lektionen! så det var najs. nu ska jag chilla lite och sen göra engelska läxan. sen sticka. måste ju bli klar med haösduken snart alltså. vintern är ju snart slut. nej jag skoja, det ska ju komma ännu mera äcklig snö. dö.
Puss

Bring me your love

2010-01-25 @ 22:10:00   musik

slapp dag i skolan idag men den sög. jag vet inte riktigt varför. jag var bara helt konstig i huvudet typ. lite cp. sen hem och chilla och sen iväg och träna. sjuuuukt kallt att cykla dit idag alltså. usch. men ah träningen var ganksa najs. var helt borta typ. allt var helt dizzy, jag vet inte vad det är med mig.

aja, nu är det bra i alla fall! sitter och stickar på min halsduk som jag trodde jag skulle bli klar med innan skolan började och lyssnar på city and colour! om man vill ha chill musik så lyssna!! asså sjukt najs är det. finns dock bara andra albumet på spotify. men ah, jag länkade. klicka här för att få en annan låt med han. ska snart gå och sova tror jag. är ganksa trött.
Puss


bild från Kroatien 07


Om du visste hur löjlig du ser ut

2010-01-24 @ 19:36:30   isabelle


lagade mat till mamma och pappa idag som dom fick när dom kom hem från sälen typ! gott blev det. sen idag har jag typ bara chillat! känner för att gå ut, har suttit inne hela dagen men jag får se! börjar halv två imon! har lite nytt schema nu med, svenskan har tillkommit. palla. slutar ju senare dom dagarna bara för det. hahaha. men det blir nog bra. imon blir det även träning.
Puss

It helps me live a lie and blinds all my mistake

2010-01-24 @ 13:07:52   natur


igår kväll var tina här! myyyys var det. hon klippte även mig lite igår. inte bara i håret utan även i min kind. hahahahahah, asså för kul. så har ett litet sår på min kind nu men det gör inget. så var det det första klippet med. men det var kul. sen typ kollade vi på ågon cp film, eller jag kollde inte så mkt me vi snckade massa och åt paj! naaaaajs. nu ska jag göra mig i ordning och sen typ dra och handla och laga mat!
Puss

I'm gonna paste you up, cover you in wallpaper, screw shelves into you and call you a wall

2010-01-23 @ 20:04:56   allmänt

heeey. det var ett tag sen jag skrev här då men har inte haft tid ellet nått. jag vet inte. haha. men aja, igår var mirre och tina hemma hos mig och lagade mat! gott vare. sen stack vi hem till gt och träffade gamla lager typ. det var mys. sen sov mirre hemma hos mig! ingen hemma här hela helgen så det är najs.

idag har jag vrit på stan med tina! har köpt mig en ny foundation. älskar den. hahaha. har nyss varit hemma hos mormor och ätit mat och spelat lite spel XD hahahaha. men nu sitter jag hemma och väntar på att tina ska komma hit. får se vad vi hittar på idag. hon kasnke ska klippa mig.
Puss

So take me away

2010-01-20 @ 14:10:21   musik


provet är nu avklarat! jag har verkligen ingen aning hur det gick. men jag hoppas att det gick bra! hahaha. hoppas jag klarar det i allf all. kändes ändå lite bra! hat nu suttit och kollat några avsnitt oc och ska snart dra mig ner till stan. ska köpa hårfärg och kanske chilla lite med. sen ikväll blir det träning! gymmet idag eftersom alla pass vra bokade. haha. lire säsmt men skit samma. ganksa najs att börja när man vill istället. sitter och lyssnar på denna låten typ om och om igen XD
Puss

But I will see you again

2010-01-19 @ 19:26:09   allmänt

äääääääääääntligen är jag klaar med alla a uppgifter i fysik boken! känner mig riktigt duktig som gjorde alla dom!! tror det blir bra så. så man får g i alla fall på detta cp provet. men ah, imon efter provet ska thilda färga mitt hår då. men jag har inte köpt någon färg än. men jag får la göra det efter. får skynda mig kanske XD hahaha. annars är det ju inte hela världen om vi inte hinner. ska gå och lägga mig tidigt idag alltså! ska lägga mig och läsa i mina tidningar som jag har tattat från brodern min! det är najs :D nu ska jag chilllllllllla.
Puss

Sometime I feel like I'm still dreaming

2010-01-19 @ 14:13:52   isabelle


ååh vad jag älskar att sluta tidigare! skulle sluta klockan sex idag men det blev typ halv två istället. naaaaajs. ska snart börja med fysiken igen. kan de ganska bra nu ändå! känns ganksa bra. ska bara skriva klat detta inlägget och sen måla klart mina naglar. haha. måste åka till kvantum idag med, men det är sjukt långt. haha. pappa får köra mig ikväll. ska köpa hårfärg! thilda ska färga det imon tror jag :D om det passar med tider odh skit typ. men jag tror det blir braaaaa.
Puss

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

2010-01-18 @ 20:48:44   natur


Var på stan innan med mirre och chillade på blådörren. hade faktiskt med mig fysikböckerna men skulle ju inte säga att jag pluggade XD haha. men ah, kom hem sen och började med fysiken. jag hatar det. jag fattar inte hur jag ska klara fysik b!!! det kommer ju gå skit. men jaja, det löser sig. jag orkar inte plugga mer nu. kanske ska göra klart den sidan som jag har börjat på men jag ska lägga mig i tid idag! måste sova. sen imon blir det plugg heeeeeeela dagen! najs -.-'
Puss

Lilla gumman dansar till SMK

2010-01-18 @ 12:48:43   allmänt

heey. nu sitter jag i skolan och har precis skickat in min engelska discussion skit sak. kunde inte skriva den igår heller för jag hade inget program att skirva på och kl var typ 11 så kunde inte skirva den då. men duktig som jag är gick jag upp kl 7 och skrev typ klart den! blv inte riktigt klar men gjorde ju klart det nu på håltimman! naaaajs. tror inte den är så bra alltså men skit samm!

Slutar för dagen om en timma så då ska jag hem och plugga fysik sen ner till stan med mirre och sen pligga fysik igen. ska kaaaanske träna. jag vet inte om jag hinner med det. yoga blir det i så fall. kanske bra att få lite avslappning. känner mig lite stressad alltså. jaja jag får se. shit vad min mage kurrar, maten är äcklig så jag får vänta tills jag kommer hem. haha.
Puss

We are just misguided ghosts

2010-01-17 @ 21:36:03   natur


denna dagen suger. gick upp tidigt för att börja plugga på fysiken. har nationellt prov i den på onsdag, så började plugga nu. asså serisöt jag kan typ inget alls. det är ju cp. jag har ju typ fått vg på alla proven men jag kommer ju inte ihåg ett skit av det. alla uppgifter sm vi har fått är ju omöjliga. jag får damp!!!!! uuuuuusch. sen måsye jag ävn skiva en engelska disskution till imon, den har jag inte ens börjat på! känns bra alltså. fattar inte den heller. kommer säkert inte göra den heller. jo men jag måste. aja, blir la gp och lägga sig kl tre idag! sjuuuuuuut mig.

sen jobb med idag kl fem till åtta. det gick riktigt bra idag! var i köket hela tiden med så det var naaaaajs. inte så mycket folk en söndag kväll heller. så nu sitter jag u mitt rum och ska snart duscha sen får jag la börja på den där äckliga englska saken! vilket glatt inlägg! :D
Puss

You could have it all, my empire of dirt

2010-01-16 @ 13:14:13   isabelle


lite smått retard.

gick upp tidigt idag för jag och mirre skulle tröna kl 10. det gick ganksa bra tror jag men det sög. haha. träningen var slut kl 11, jag var hemma halv 1 XD hahah. vi chillade ganska länge där. men det är najs. nu ska jag snart platta håret och sen ska jag vara med bessi. vi ska bland annat fixa till hennes blogg design. måste färga mitt hår med allså. jag hatar utväxt. det ser assletet ut. kanske gör det på torsdag, får se. fast jag vill göra det idag. jaja, det blir nog bra!
Puss

The choice was mine, I didn't think enough

2010-01-15 @ 19:11:51   natur

bara för jag gillar den bilden. från i somras tyyyyyp.
nu ska jag gå och gör ingenting. igen.

I can't go on without your love, you lost, you never held on

2010-01-15 @ 17:25:12   allmänt

cp vad jag har tråkigt nu. haha. sitter på mitt rum och lyssnar på musik och det suger just nu. jag har ingen aning vad jag ska göra idag heller. orkar verkligen inte sitta här. haha. får la se vad jag gör. kommer säkert inte göra något ändå XD hahaha. jag är för lat. nje men jag är sugen på glass. hade varit sjukt najs. men vi har ingen hemma heller. hade typ alltid det hemma innna man inte längre. bajs. hahaha. nej nu får jag hitta på något.
Puss

With knives and pens

2010-01-14 @ 22:44:14   isabelle

JAG DÖR PÅ BILDEN!!!
Skola idag, bara en lektion så det var najs. stack till stan sen med mirre.vi chillade där lite och sen var det foto för mig. mirre följde med mig dit med så vi tog massa bilder i studion med analog kamera. hoppas verkligen dom bra. hatar den kameran. hahaha. men ah, sen hemma så skrev jag en himla raport ellernått jag vet inte som ska vara inne imon. blev inte riktigt färdig men der fixar jag imon!fårla gå upp lite tidigare. sen film med mamma! nu ska jag duscha och sen soooooova.
Puss

Trillions of dollars paying for our wants and not our needs

2010-01-13 @ 21:08:40   natur


träningen idag då. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. hahha. jag sög i alla fall. men blir la bättre på det men jag känner att det inte riktigt var min grej XD hahaaha. men får la prova igen någon gång! nu sitter jag och drickre te. gottis är det. ska snart gå och duscha! sen nana. bara matte imon!! naaaajs. eller ah foto med. just det, jag måste lägga in bilder på usb minne!
Puss

Turn out the light

2010-01-13 @ 17:04:54   allmänt

sjukt seg dag i skolan idag. jag gillar inte onsdagar. haha. hade föreläsning dirket på morgoen med så man somnade ju nästan. men sen på engelskan satt jag och linn och kollade på andy!!! gaelt snygg är människan allså. låten är ed bra :D sen i slutet har vi aslångt hål. så var vi bara kvar i skolan. jag fattar inte varför jag inte stack hem XD hahahah. får göra det nästa gång. nu sitter jag i mörkret på mitt rum. helt svart typ. hela huset är mörkt. haha. ska snart byta om och träna! cardiomoves blir det idag. har inte varit på det inan men det ska vara kul :D kommer faila och skratta. eheeeee.
Puss

Listen up cause this is not the end

2010-01-12 @ 19:31:50   isabelle


yo. n sitter jag i soffan och kollar lite smått på tv. inte så intressant. haha. var i skolan idag med, det var seeegt. fast ganska kul. pokemon fick en lite roll idag! hahaha. föööör fult. sen foto. satt och fixade bessis design lite men jag får bara damp. det är något cp med den alltså XD hahaha. men det kommer ng bli bra sen. nu tror jag att jag sak sticka lite! måste ju bli klar med halsduken innan vintern är slut. ska göra lite te först.
Puss

You can change your values, step up today

2010-01-11 @ 15:07:38   musik


Igår var galet!! så sjukt bra var det :D:D fast jag och mirre var lite dumma och tog ett lite för tidigt tåg XD hahaha. men det löste sig! lite kallt var det bara men det blev bra sen. köpte mig en tröja med! najs är den. mirre köpte en likadan! eller ah, jag köpte likadan som henne XD hahaha. kunde ta några bilder i alla fall. skulle ta med men det fick jag inte för en vakt typ. lite fail. haha. men det var sjuuuuuukt bra!!! :D

Började kl 1 idag och nu sitter jag hemma och har redigerat bilderna från igår. det är typ minst tre redigeringar till varje bild så jag måste välja ut lite XD hahaha. sen ska jag träna halv 6. det behövs kan jag ju säga. har inte tränat på aslänge. spinning blir det idag.
Puss

So, this goes out to the ones that fall in love

2010-01-10 @ 00:31:52   isabelle


Now, who's with me

2010-01-09 @ 23:54:10   allmänt

igår var jag med mirre. mys var det. promenad och sen blev det att mirre sov här. kunde typ inte sova heller. jag somnade typ kl 5 :O cp var det. haha. vaknade tjugo i ett. jobbigt. sen typ städade jag på mitt rum och massa saker typ. satte in LP spelaren på mitt rum med! det blev najs. varit hos mormor och ätit och sånt nu. så nu är jag mätt och trött. ska snart sova! är astrött.

imon är det sista dagen på lovet och då ska jag ill göteborg! ska på konsert på kvällen. ENTER SHIKARI!!!!!! galet. åååh asnajs ska det bli. har lyssnat på setlistan och allt med så jag är aspepp :D:D
Puss

It's glorious

2010-01-08 @ 23:56:12   people


söt video.

What goes around

2010-01-08 @ 18:59:04   people



nu sitter jag hos en tönt. assåååååååååååååå....


Don't blink, they won't even miss you at all

2010-01-08 @ 11:28:10   people


lite bilder från igår. det var gaaaanska många så vet inte om jag har dom bästa men aja skit samma! hahaha. Linn är söt. jag är massiv. asså jag knäckte mig när jag kollade på dessa bilderna XD hahahaha.
puss

This blood on my hands is something I cannot forget

2010-01-07 @ 23:36:53   allmänt

då var jag hemma från linn. har varit där typ hela dagan. myyyyys vare! bakade asfina och goda cupcakes! :D för en gång skull blev dom goda denna gången! hahaha. gjorde även lite olika stilar på oss själva. emio och fjortis. asså linn var ng bäst på fjortis! det var typ läskigt XD har massa bilder men inte så jätte många som blev bra XD ska redigera lite men pallar inte nu. fick också låna en lösslinga av linn som jag kan ha i håret. mycket fint. måste klippa mig med. tönkte fråga tina imon men hon kunde inte. bajs. en annan gång.

Imon är det fredag! lovet är snart slut, baja. men aja, jag ska vara med mirre imon :D najs blir det! ska också flytta över ludvigs LP spelare på mitt rum! kommer bli naaaaajs. får lyssna på lite gammal musik med. nu ska jag snart sooooova.
Puss

Everyone I know goes away in the end

2010-01-06 @ 19:29:04   natur


idag har jag varit i halmstad typ hela dagen. ludvig flyttade ju idag :( men rummet var sjukt najs! hade lätt kunnat bo där XD hahaha. så vi hjälpte till att fixa iordning och lite sånt. fikade och åt mat. najs var det. men nu sitter jag hemma själv och chillar typ. ska nog kolla på film snar tror jag. jag är astrött. sov hela vägen till halmstad och sen hem med. hahaha. och just det, min ipod är paj!!!!! :O jag dööööör. jag måste köpa en ny. eller jag ska se om den funkar lite senare. hoppas det.
Puss

When I am a freak, you never stare

2010-01-06 @ 00:21:36   isabelle


jag har ett tuggummi i munnen.

We’ll all stay skinny cause we just won’t eat

2010-01-05 @ 21:54:56   natur


nu sitter jag hemma hs mirre och geekar med min dator! hahaha. tag med den för vi skulle fixa lite saker. naaaaajs. innan idag var gt hemma hos mig och vi fixade till hennes blogg design. kollakollakolla. sen stan i sinnes snövädret!!! hahaha. köpte hårfärg till mirre. så färgade jag mirres hår. asfint blev det :D:D och nu istter jag hääääär. lyssnar på gedda musik. hahaha.

imon ska jag upp tidigt och följa med familjen till Halmstad. min bror flyttar dit imon :( poooooooh. sen kanske jag ska vara med olivia. om vi hinner XD haha. får åka tåg hem själv. bajs. om vi nu kan åka för det snöar asmkt. jaja, nu ska jag inte vara så osocial mot mirre.
Puss

Here's to you

2010-01-04 @ 12:23:38   people



igår blev det en vääääldigt lite photshot eller vad man ska säga med mirre. det var sinnes vädret men sen när vi skulle gå ut så var det bara grått och molnigt och kallt!!! men några bilder lyckades vi få ihop. sen stack vi till bagheerahallen och spelade spel och chillade med lite folk. det var trrevligt.

idag ska jag till stan och köpa träningskort. det behövs kan jag ju säga. har inte tränatpå sjukt länge. haha. så nu ska jag börja med det igen. kommer nog bli bra tror jag. nu ska jag äta fruskot!
Puss

I don't care who you are but I love you

2010-01-03 @ 01:14:10   natur


yo. kom nyss hem från Linn. hade en trevlig kväll med film och spel! roligt vare. innan idag var jag med mamma ocj pappa på getterön och tog massa kort. det var kaaallt. fast jag frös inte så mkt men det var kallt. hahah. chillade lite hemma innan jag stack till linn. har även fixat photoshop idag på min dator!!!! jag är asglad :D:D haha. nu ska jag sova!
Puss

And I'm thinking that it's a sign

2010-01-02 @ 12:17:42   allmänt

jag gillar verkligen när man vaknar och det är ingen hemma! hahaha. det är så lugnt då. asnajs. som idag. hahah. men nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart sminka mig. tror jag sak ut snart och ta massa kort med familjen eller nått. tror vi snckade lite om det igår. sen ikväll ska jag kolla på Harry Potter. fööööör bra. på trean tror jag. eller femman. femma var det nog. nej jag vet inte. nej nu ska jag sätta lite fart här så jag blir klar när dom kommer hem!
Puss

You're not getting any sleep tonight

2010-01-01 @ 21:18:31   isabelle

raaaaaandom bild. jag har typ inga bilder. måste ta mer kort. haha. nu sitter jag och chillar på mitt rum och lyssnar på musik. försöker leta upp vad den piercingen heter som jag har i headern. sjukt snygg är!!! jaja, nu ska jag forsätta med mitt chillande!
Puss

Om jag hade lite kärlek så var den till dig

2010-01-01 @ 18:10:21   allmänt

hey. hade riktigt kul igår! åt hos mig och sen stack jag och mirre till thilda en liten stund! sen vidare till en i klassen. asmysigt var det där! haha. sen staaaan. sjukt kallt alltså men kul var det! träffade tina med! myyyyys.

idag har jag varit på promenad med mirre och sen har vi chillat typ! nu ska jag snart äta, är sjukt hungrig. sen får jag se vad jag gör!
Puss

RSS 2.0