.......

2011-03-31 @ 16:15:02   random

talet går åt helvete.

Have I gone mad

2011-03-31 @ 10:59:32   random

gottgottgott.
hej. började dagen med idrott. det var linn som stod för lektionen idag. jätteduktig var hon! jag kom till idrotten i tid idag med! framsteg säger ju jag. mamma väckte mig i morse så det kan bero på det... gick upp tio i sju. har nog inte gått upp så tidigt på hela trean. lite sjukt. men ja. efter idrotten hade vi hål. elle har hål. så jag cyklade till håstenshallen och köpte mig en tidning och lite choklad. så kom och hem och satte på kaffet och började läsa min tidning. sitter fotfarnade kvar här. ska åka tillbaka till skolan om en stund. börjar halv tolv igen. sen efter skolan ska jag egentligen träna. men jag tror inte jag hinner det. måste verkligen göra mitt tal. blev inte det igår för jag hade lite diskussion om studenten igår. men ska göra det idag. men nu ska jag ladda in en bild och sen fortsätta läsa!
Puss

It's too late for them

2011-03-30 @ 19:44:56   isabelle

tja. inte så fel med sovmorgon idag. började skolan halv tolv idag. men gick upp i tid och gjorde asgod fruskost och kollde på stylisterna samtidigt. asnajs. gjorde mig i ordning och cyklade iväg till skolan. hade världens onödigste lektion, som vanligt. fattar inte varför vi ens har den. menmen. hade håltimma sen så jag och linn cyklade hem till henne och där fick vi sockerkaka som david hade bakat och kaffe på det. åh linn hade ny kaffemaskin. den var jättefin. vill med ha en sån.... en dag ska jag köpa det. tillbaka till skolan och hade två lektioner. inte heller nödvädiga. tina kom hem till mig sen för jag skulle fota henne till mitt projektarbete. så vi gick ut till kanonberget och fotade. blev asbra. ska redigera här någon dag framöver. hade kunnaat idag men måste plugga på mitt nationella tal som jag ska ha på måndag. tycker dock det är lite dåligt att få reda på det en vecka innan bara... man borde få mer tid på sig med tanke på att vi har andra ämnen än svenska. men sen är läraren inte favoriten precis. men det ska nog gå bra, men måste lämna in mitt pm på fredag... tajt.

men i alla fall. nu sitter jag och äter lite kvällsmat framför datorn. lite te och knäckebröd. gottgottgott. har faktist börjat gilla knäckebröd ganksa mycket nu. lite torrt kanske men då får man dricka något gott till! funderar på ett avsnitt stylisterna innan plugget... tror det blir så. slutar säkert med att jag tittar på ett till. och ett till. och sen glömmer av svenskan.........
Puss

This is the end

2011-03-29 @ 20:32:30   musik


åh en av dom bästa låtarna. asså spencer chamberlian ♥
tja. skola idag så va. inte kul. sög faktiskt. men gjorde amerikanska pannkakor när jag kom hem för jag inte hann äta frukost innan skolan. fint var det. jag satt och kollade på stylisterna på datorn och helt plötsligt ringer Olivia och frågar om jag ska med till stan på en kaffe. så åker ner till blådörren och dricker kaffe. gott var det. och vi fick nog den varmaste platsen på hela stället. usch. men det var najs. sen såg vi ockås att alla uteserverinagar börjar komma nu!! asnajs  är det u. känns så vårigt och fint då. men i alla fall. hade med mig träningskläder till stan så stack direkt till atleica för ett pass. step kondition var det idag. det var najs. känner mig dock väldig mobbad när jag står där. mina armar typ lever ett eget liv..... haha. men nu sitter jag hemma och ska nog kolla lite mer på stylisterna. lite efter jag vet men skit samma. det är najs.

JUST DET! KOLLADE VILKA BAND SOM SKA TILL PEACE AND LOVE I ÅR.............. UNDEROATH!!!!!!!!!! JAG SKOJAR INTE ATT JAG DOG FÖR EN STUND. ÅH. JAG MÅSTE DIT. FAVORITBAND JU. ANDRA GÅNGEN JAG SER DOM DÅ. GAAAAAAAAH. OLIVIA OM DU LÄSER. SER DU HUR DRAMATISKT DET BLEV MED CAPS????
Puss

And it's sick that all these battles are what keeps me satisfied

2011-03-28 @ 19:38:16   isabelle

1. hej. 2. så här såg jag ut idag.... om någon undar. köpte linnet i fredags.
hey. idag har jag varit dukgit tykcer jag. började skolan idag tio över åtta som vanligt. kom i tid med för den delen. inte dåligt. slutade skolan tio i tio. då cyklade jag hem och åt frukost och kollade lite tv. sen klockan elva cyklade jag iväg till jobbet för att jobba till klockan fem. det var asnajs att jobba på en vardag btw. inte så stessigt. dock ett långt arbetspass men det gich ganksa snabbt ändå! så kom hem sen och bytte om lite snabbt och sen stack ut och sprang en runda! var jätteseg i benen med, kan bero på att jag har stått upp i typ fem timmar i sträck.... sen blev jag kissignödig när jag sprang med... inte kul. men två varv och lite till blev det i alla fall. nu nu sitter jag här och har nyss duschat. får la se vad jag gör nu. kanske tar mig en kopp te. läste så mycket om te idag på jjobbet på min rast. hahhaa. ska ju vara så bra! fast jag vet inte.
Puss

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

2011-03-27 @ 13:32:42   people

från i fredgas. fett coola i omklädningsrummet på hm. fika på miggen. fett coola igen, om inte ännu coolare.
heyhey. skulle egentligen skriva detta igår men det blev inte så för det blev så stressigt så jag skriver nu. i fredgas hade jag skola. sen efter skolan cyklade jag ner till stan och mötte upp mirre och tog en fika på miggen. asgott. satt där ett tag och sen kollade runt lite på stan och så. trevligt. sen hem och äta och fixa lte. på kvällen stack vi hem till norden på förfest. mycket trevligt. sen blev det cheesrs. det var ganska najs. roligt folk och så.

Igår var jag och jobbade. trodde jag skulle dö. ne men jag har precis lärt mig pommes och det är asstessigt tycker jag. och igår var det lördag och lönehelg och massssssssa. det kom typ in ett helt innebandylag med massa andra och sen en timma senare kom ett fotbollslag typ. alla ska ju ha pommes. fett jobbigt. se så självklart massa familjer och allt. men dom tyclte jag var duktig. sa dom i alla fall............. hahaha. fick jobba över lite med. och jag had einte druckigt n¨got under hela tiden så jag var helt borta i huvudet. hahaha. så efteråt fick jag ta massa vatten och en milkshake! gottgottgott. yeahyeah. på kvällen åkte jag hem till olivia. satt och funderade på om vi skulle chilla med film och ostbågar eller om vi skulle festa. haha. det fick bli filmen. mysigt var det. vi gick till stan en snabbis med på kvällen/natten och lite så. träffade lite folk utanför krogen och sncakde sen åkte jag hem.

Nu sitter jag och äter frukost. och dricker kaffe vilket jag inte gjort på länge känns det som så den är fett god. åh plus att det är alltid godast md kaffe på morgonen. gott. to på den. ne men nu får la jag klä på mig och så och städa och pugga. sen tror jag det blir en liten springrunda!
Puss

We don't care what thay say about us

2011-03-24 @ 11:41:49   isabelle


Hey. ganksa najs att sluta klockan nio idag. började dagen med yoga i skolan , städning av mitt rum och nu blir det lunch på stan med mamma!
Puss

Vi rör oss, ni står still

2011-03-23 @ 16:43:08   random

här är mina macrons. gottis.
hey. fett slappis dag idag i skolan. hade först labb. lite segt men jag och thilda ägde som vanligt. sen åkte vi ner till stan på hålet och drack kaffe på eh. ganksa chill asså. sen världens segaste lektion. sen fick vi sluta för det var shakespeardagen. inte fel. så kom hem och gjorde macroons! asgoda blev dom. kanske inte så fina menmen. jag vet att dom inte ska vara spruckna men dom blev det..... :( lite ledsen. ne men nu ska la jag chilla lite och sen blir det träning med Lisa. jag kommer dö. på riktigt. fett jobbigt. har träningsvärk från i måndags när jag var ute och sprang. nu ska jag på box'n'kick......

Men imorgon har jag bara en lektion!!!! dock är det idrott klockan åtta men ändå! fett najs ju. mamma ska bjuda mig på fika. hon är skydlig mig det för jag cyklade till hennes jobb för att lämna hennes mobil... jag var sur och då sa hon att hon skulle bjuda mig på fika.
Puss

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

2011-03-21 @ 22:02:05   people

jag och jina i göteborg i somras på timo.
hej. okej, jag har la inte varit så duktig här på senaste tiden. men nu ska jag skriva ett inlägg tänkte jag. orkar kankse inte dra alla dagar men idag har jag i alla fall inte haft någon skola. var hos tandläkaren tjugo över åtta i morse. inte kul att gå upp asså. chillade lite här hemma med att baka scones till mig och min bror till frukost. inte fel. cyklade ner till stan och fikade med anton. trevligt. sen hem och chillllla på't. jag och mirre tog en liten springrunda i skogen idag med. kändes bra. jag har för övrigt köpt träningskort. känns lite konsigt men jag har det. ska biffa. ski. nej men nu får man la snart lägga sig och sova kanske. läsa lite med kanske.

annars har jag inte gjort så mycket i helgen. fredags var det tjugoårsfest för norden. stannade inte så länge, skulle jobba dagen efter...... så lördag var det jobb. pommesarna fick jag lära mig. dö på dom. sen ben&jerry och film med Jina. mysigt var det. söndag var det också jobb. sen hem assanbbt och städa huset (jag ocg  ludvig har varit ensamma i en vecka, det behövdes städa). sen bio med mirre. asnajs.

Just det, det var 100-dagars i onsdags också. asnajs vra det. tema disco. lite tråkigt men det gick bra. jag och linn sydde varsina par glitter shorts. sjukt var det. det var dock inte så mycket folk på oscars då men det var ändå najs!
Puss

Säg mig att det finns något mer, mer än bara droger och dagen efter

2011-03-09 @ 20:54:51   isabelle

kult.
hej. idag fick jag tillbaka mitt fysikprov. åh vad bra det gick....... skyller på att jag fick naturarnasprov. inte okej. efter fysiken åkte jag och thilda ner till stan. hon skulle ta kort sitt körkort. ganksa najs asså. köpte lite frallor med och åkte hem till hennes bror och åt dom och drack kaffe med elin. myyyyyys. kollade solsidan med. askul. sedan kom det litemer folk och då blev det guitarhero. asnajs. sen tillbaka till skolan... bajstråkigt. kom hem efter skolan och åt och kollde på desperate housewives. inte fel. det som är fel idag är snön som har kommit igen. det var så fint igår och i morse. så kommer det fucking snö senare på dgen. blir så sur. hoppas den försvinner på lördag och att det är sol och fint då i göteborg. då blir jag glad.
nu ska jag duscha och sova och tagga idrott imorgon klockan åtta.
Puss

Fuck you and fuck her too

2011-03-08 @ 21:53:30   random

min frukost en dag förra veckan. ganksa god. fint med pencilinet med...
hej. idag åkte jag hem till mirre innan skolan och blev bjuden på lite brunch. fattigariddare med oboy och kaffe! asgott. tack mirrlo. cyklade iväg till skolan och hade multimedia i tre och en halv timma. fett drygt. fast den gick ganska fort, kan bero på att jag jobbade typ hela lektionen. gjorde typ klart mitt hus. ganska najs. fast fult är det. förstörde det. jaja. linn följde med mig hem sen, då gjorde vi pannkakor (det är pannkaknsdag idag). chillade massa med. kollade på sminkturtorials och så. sen fick vi semla med (det är ju semledagen med idag). nu ligger jag i min säng och är jättetrött. funderar på att sova nu.
Puss

Come back and haunt me

2011-03-07 @ 17:43:36   isabelle

happygirl....
hej. kort dag i skolan idag. slutade tio i tio fast vi fick sluta tidigare. mötte bessi så cyklade vi hem mig ocg gorde våfflor. för gott. typ godaste vi har gjort. satt och chillade massa med. sen har la inte jag gjort så mycket. plockat undan lite på mitt rum men jag har lite kvar att göra. kanske ska redigera lite bilder till projektarbetet. så jag blir klar med som snart. ska göra på hemsidan imon på lektionen tror jag. jag börjar halv ett imon och har bara den lektionen så det är najs. nej men nu ska jag städa lite.
Puss

Everyone I know goes away in the end

2011-03-06 @ 23:55:09   people

två snygga bilder från i lördags på alice och olivia.
hey. ja då kanske jag var lite dålig på att skriva igen. men i alla fall. i fredags hade vi aschill i skolan, hade bara redovsningssaker typ. slutade tidigt och sånt med. sen stack jag ner till stan för att ta en fika med Hanna på eh. sjukt längsedan jag träffade henne så det var mysigt. snackade massa och så och hade trevligt. på kvällen cyklade jag hem till mirre och kollade film och drack massa kaffe. kollade på remember me. tyckte den var asseg men sen i slutet blev det asbra. hemsk ju... hem sen.

Lördag började jag med att jobba. faktiskt riktigt kul igår att jobba. vet inte varför men det var najs. hämtade mirre på vägen och sen hem till mig. olivia och alice kom dit senare på kvällen med. fixade oss och lite så. stack vidare till alice och sedan till någon fest i stan. ganksa ochill där så vi gick hem till alice igen så kom det lite folk dit. det var värt. jag och mirre kom hem här klockan fem typ och sov bort halva dagen.

Så idag sov vi då. sen kändes det som dagen gick åt till att gå till donken. axel vaar seg och allt dampade. men sen var vi där i alla fall. najs var det. nu har mirre nyss stuckigt hem så jag ska sova.
Puss

So this goes out to the ones that fall in love

2011-03-01 @ 21:49:47   random

ny väska som jag köpte igår. ganksa najs.
hej igen. fick upplockat på mitt rum faktiskt. kändes bra. mamma och pappa kom hem sen och då blev det lite chokladvåfflor igen. hade lite smet kvar så det räckte precis till tre tycken. fett. ludvig är ju inte hemma... han är i italien på turné med bandet. dom finns på spotify btw. ragdolls. lite coolt. dock bara EPn. menmen. jag har suttit med min hemsida nu på kvällen. blir nog asbra detta. måste bara fixa mer photoshoots. annars så. har också lagt en ansiktsmask. lite läskigt när man skulle dra av den. det var en sån peel off. yeah. men nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite. börjar halv tolv imon. gööööööött.
Puss

Youth knows no pain

2011-03-01 @ 18:06:39   random

åh vad gott det ser ut......... hehe. nej men det är det.
hey. sitter här i min säng och känner mig allmänt cool. lyssnar på tdwp och äter nudlar på burk. fett gott. var och köpte två såna innan idag efter skolan på willys. skulle ändå betala min körlektion så ligger willys jämte så var tvungen... så har jag en till om jag vill ha det senare eller en annan dag. hade en ganksa chillad dag i skolan. var kvar på hela multimedian med. något utöver det vanliga. gjorde lite på min hemsida och sååå. nu tänkte jag typ plocka upp på mitt rum. orkar inte att det alltis bli stöckigt så fort man har städat.... har också hunnit med att kolla gossip girl. sjukt. åh. blair och dan asså. känner den. sen kanske jag borde läsa lite samhällskunskap som vi tydlige  har prov på på torsdag. fick reda på det idag... den är go. nej men det ska nog gå bra. sen vill jag läsa ut min bok med. och rita lite kanske. men först städa. måste.
just det. det är första mars idag med. lite mysigt. hoppas våren kommer snart.
Puss

RSS 2.0