I'll lie and you'll believe

2010-11-29 @ 17:03:54   isabelle


hey. det suger lite att vara sjuk. fast jag sov i typ 15 timmar i natt. det var inte fel. har inte gjort ett skit. har legat och kollat på tv och inget annat typ. stör mig på dom nya svampbob avsnitten att Sandy har ny röst... sånt förstör faktiskt. men nu ska jag ta och äta lite mat. sen fortsätta göra ingenting. sen imon ska jag inte vara sjuk. ska till skolan och måla fint på min tavla på bilden och sen vara duktig i skolan och sen åka till stan med Mirre och fika på miggggggen! bästa ju. lite mysigt när det är så kallt tycker jag.
Puss

På underground nivå

2010-11-28 @ 00:31:55   isabelle

lite av hur jag såg ut på 200dagras i torsdag. snyyyyyyyyyygg. hahaha. Foto: Olivia.
kom nyss hem från Clara och kan ju inte säga att det är varmt ute! men det var jättetrevligt hos henne i alla fall. asgod mat och efterrätt. dom andra drog till krogen men jag kände det inte så stack hem. gick sjukt omvägen bara för det var massa läskiga människor överallt. asså ag livrädd ett tag för det var en som typ ropade massa och sen var han bakom mig ganksa nära. gick fett fort och in på massa gator XD mobbad jag är. men nu håller jag på att väma mig. känner mig lite hungrig med. kanske ska ta något att äta.... och ta bort mitt läppstift. alla hade rött läppstift och svart klänning. det var meningen. fint ska det va.
Puss

I would die for you my love

2010-11-26 @ 16:28:06   isabelle


hey. igår var det 200-dagars! alltås 200 dagar till studenten. det var helt sjukt kul. var hos linn ganska tidigt och började göra oss iordning. temat var afrika. sjukt dåligt om du frågar mig. menmen. men mumie outfit lyckades jag få ihop i alla fall. köpte massa tyg som jag rev sönder och sen bara virade om mig själv. det tog aslång tid mem det blev asbra i början. sen senare under kvällen släppte det ganska mtk så fick gå och fixa hela tiden. hahah. men det blev bra. klassen var hemma hos linn förts innan vi stack till Oscars. askul var det. familjepizzan hemma hos linn kan ha varit det bästa. eller när Clara frågade mig hur ag skulle göra när jag skulle på toa. hade inte riktigt tänk påp det men det gick faktiskt väldigt bra :) men väl inne på Oscars så var det askul där med!! åh jag vill göra det igen. ah det var fett kul :D dock var det liiite kallt när vi skulle hem. min vantar är hos linn och det är en bit att gå från stan till mig. sen en till rolig sak var när jag skulle ta av mig kläderna. det tog med gaaaaanksa lång tid. och då ville jag bara sova. funderade först på att sova i alla tygbitar.

idag har jag feber och mår lite så där dåligt. hade lite feber igår men sket i det så fick la lida för det idag då. har inte gjort ett skit idag. sovit och chillat typ. så det ska vara. måste dock gå ner till stan och hämta mina saker och min cykel... den är jobbig. tror jag bara ska vila idag så ag blir frisk snart!
Puss

None of that ever seems to matter when I'm holding you

2010-11-23 @ 17:19:26   isabelle


usch vad det suger att plugga. har dock inte börjat än men ska göra det snart. sen orkar jag heller inte att snön smälter och sen fryser så det blir ashalt. lite jobbigt så där. gick till skolan idga igen, jag kan typ inte cykla på snö. haha. sen fick  jag stressa asmkt i morse med men kom i tid ändå. köpte mig en bulle på willys innan med. det var ganska god. dock hade cafet stängt så fick inget kaffe till... bajs. gjorde en jättefin sak i flash idag med. ett litet spel. inte klart än men det är fint. nej nu får jag la sätta igång med pluggandet. böööö.
Puss

Here's to the friends that were alibis

2010-11-22 @ 13:19:33   isabelle


tjaaaa. ganksa najs att sluta halv elva idag. fick dock gå till skolan... men jag gick snabbt. gjorde typ int ett skit i skolan. eller jag och linn letade guldiga ägg på angry birds! hittade asmånga. najs. nu sitter jag hemma och har bara chillat på't. har tagit lite bilder och så. alla bilder är supernära bara för mitt objektiv är så. sen satte jag på mina closeupfilter på med så blev det ännu närmare! fint. så ska redigera lite såna bilder nu när jag har en kod till photoshop. måste nämligen hitta en ny kod varje gång jag ska anväda det.. lite konstigt. samma problem har min bror. kanske är något cp då.

kom på att jag har inte skrivit på hela helgen va. nej det stämmer. i fredags var jag med tina. åt massa glass, kollade film och sen spelade vi det där anden i glaset. asså jag hatar det. det var första gången jag gjorde det med. usch asså. det var asläskigt tycker jag. sen skulle jag gå ifrån håsten själv :S läskigt. i lördags sen vakande jag ganksa sent hehe. sen skulle vi till morfar och äta och ha det mysigt. hamnade se hos Max med bror och massa andra roliga människor. sen gick jag och felix till stan och hade roligt och träfafde massa andra. sen igår var det söndag. jag hjälpte mamma göra likör, jag övningskörde med pappa (ägde), åt mat, färgade håret och sen var jag med mirre lite! det var det.
Puss

I hela mitt liv

2010-11-19 @ 14:50:11   people



Mirre und jag i London.
Jag har så sjukt ont i min axel!! får damp. typ sträckte mig i morse. lite fail men asså det gör fett ont. hoppas det går över sen. sitter nu och dricker kaffe och kollar på Håkan Hellström när han spelade på Peace and Love för några år sedan. asbra. fick tillbaka mitt fysikprov idag med. klarade det. blev glad. ska gå och duscha tönkte jag snart och sen ska jag vara med Tina! får se vad vi gör. altidngen ska vi chilla och äta glass eller så ska vi ut... tror jag vill chilla asså! orkar inte ut idag. haha. men vi får se :) kanske ska rita lite med sen. det är kul.
Puss

Finns inget bättre

2010-11-18 @ 22:18:45   allmänt

Har bara en sak att säga. Pepparkakor och mjölk kan vara det bästa som finns.

There are many things that I would like to say to you but I don't know how

2010-11-16 @ 23:18:59   people

eeeeeeh snygga....okej.
hey. asså sjukt kallt idag när jag skulle till rosenfred. helt sjukt. hade asmkt kläder på mig med. tröja, tjocktröja, skinnjacka och en asstor tocktröja över jackan. kan rekommendera det asså! det blir asvarmt och det blåser inte igenom något alls. fett skönt. fett dryg skoldag annars. fast fick sluta klockan två istället för fyra så det var chill. blev stan med Ludvig och Axel då. lunch på sakuras och sen kaffe på blådörren. sen gick vi hem till max och chillade och kollade simpsons. asnajs. cyklade hem sen och var nära på att halka flera gånger. fail. lite. nu sitter jag och lyssnar på musikfast märker att den har stannat. ska välja en låt. det blev camp rock.... hehe. ska snart sova tänkte jag.

Imon har jag sovmorgon! yes. men ska till Thilda och äta scones och dricka kaffe och kolla gossip girl med henne innan skolan! inte fel inte fel. ska bli asmysigt :D sen ska vi till skolan och äga och prova studentmössor! min ska vara fin. sen på kvällen är det Harry Potter :D jaaa!
Puss

You don't know what you got until you missing it a lot

2010-11-15 @ 21:18:16   isabelle

hahaha cooling. foto: miranda.
hey. har suttit och kolalt film nu i 2 timmar och 40 minuter typ. sjukt lång film. men orkade verkligen inte läsa boken.... haha. så kollade filmen. ska snart skriva lite om "boken" och skicka in. hade muntligredovisning på den idag, hade läst 100 sidor men jag klarade mig asbra! åååh och sista svetsen. fett skönt. jag och linn klarade kursen med ett godkänt och vi blev glada. ingen mer svets känns bra. slutar typ halv tolv på måndagar då! inte fel. min bror gör lite kaffe till mig nu så ska börja skriva när det är klart tänkte jag. håller på att installera programmet. jag är sukt sleten just nu och är i stort behov av hårfärgning. måste verkligen göra det. ser ut som ett rööööööööövhål. måste hinnas med snart asså. idag känns det lite bättre.
Puss

Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

2010-11-14 @ 19:42:49   people

viktor i ragdooooooolls.
hey. jag är trött. dock sov jag typ 12 timmer i natt. utan att vakna med. fatt najs. men sitter och läser en bok som ska vara klar imon och jag har ganska mycket kvar om man säger så. men det ska nog gå fint. har även filmen på datorn så ska nog kolla på den! laddade även hem säsong två av svampbob! för bra. ska sitta och kolla på det en hel dag. seriöst. jaja. igår var det överraskningssak för linn! :D det vad jättemysigt. hon blev ganska chockad och hon blev glad. det var lite jobbigt där i fredags när hon anade något men det blev ju bra tillslut. stack ut sen men det var inte för roligt alltså. bara när thilda dansade med random guy. det var kul. hahahaa. i fredgas var ag på spelning med på Oscars! det var trevligt! träffade lite roliga människor med. alltid kul!

Imon är det måndag och det innebär sista svetslektionen! fatta hur skönt det är. undra om jag och linn får göra ett hus denna gången. vi är säkert inte redo att göra det än. haha. orkar inte att vi är så dåliga på det!!! nej, vi är ganska bra. sen måste jag plugga lite svenska med efter skolan. palaalalalala.
Puss

I will find a way

2010-11-11 @ 12:35:16   random


Okej, provet var fett svårt. fattade inte mycket asså. men hoppas man får ihop tio poäng i alla fall :) är inte säker dock men hoppas får man. hade ingen samhäll efter provet så hade meeeeegalång rast. så stack hem och drack upp kaffet jag hade med mig till provet och kollade tre avsnitt desperate housewives. det var fint. men nu ska jag till skolan snart igen. börjar om en halvtimma ungefär. ska ha bastråkig lektion. sen bild. nej nu ska jag ta ett glas mjölk och platta mitt hår till fin musik som jag lyssnar på nu. en sak jag vill ha är en ny dator. min suger lite ibland. och ett nytt objektiv. hade varit najs. sen idag kommer Jina hit så ska vi baka och ha mysigt! men nu måste jag skynda mig, okej.
Puss

Relief

2010-11-10 @ 20:13:46   people

ragdolls.
yo. sitter nu och har en liten paus från fysikhorplugget. hatar det verkligen. det är sjukt svårt och jag kan ingenting. eller lite kankse men inte mycket... dock är det väl mitt eget fel, kanske ska lyssna lite mer på lektionerna och kanske börja plugga i tid nästa gång. menmen. det får gå som det går. var faktiskt väldigt duktig idag, hoppade över framtidsresan i skolan och pluggade i stället. okej, kanske inte bra att hoppa över saker i skolan men gick upp klokan åtta för att plugga. det är ganska bra. så skola sen. sen hade jag min första körlektion. sjukt läskigt. hahaha. nej men det gick nog ganska bra. måste bara boka en ny med. men nu kom pappa hem men min glasssssssss :D gottigotti.
Puss

Du är inte så fin men det är nått med dig

2010-11-09 @ 21:51:15   isabelle

fett cool i london.
Har haft en ganska chill dag idag. dock hade det snöat inatt och det gjorde det lite sämre. menmen. har inte gjort mycket idag i skolan asså. borde kanske ha plugat liiite mer fysik än vad jag gjorde men det får bli bra. ska plugga hela dagen imon. sen vid fyra cyklade jag och tina ner till stan och kollade runt lite. det är så mysigt tycker när man går på stan när det är kallt och mörkt ute och sen går man in i en affär och värmer sig lite. gillar vintern och hösten. det roligaste på hela dagen var när tina provade en tröja och skulle dra lite i ett snöre på tröjan. hahahahaha. det slutade med att det blev ett gaaaanksa stort hål XD hahaha. asså dog av skratt. hahaha. fett kul. sen har väl dagen sett likadan ut som vanligt. alltid likadan. suger lite. är lite trött på det. på allt faktiskt.
Puss

Indestructible

2010-11-08 @ 20:34:40   random

minicupcake fån London.
hey. shit vad det är kallt ute idag asså. var helt frostigt ute när jag cyklade till skolan. hade en insälld lektion idag med, fett najs. har dock suttit och spelat cut the rope på Linns mobil hela dagen. haha. fast på svetsen ägde vi som vanligt. nej men seriöst denna gången, det gick ganksa bra! efter skoloan var jag med Olivia en liten stund, blev själklart Amped. shit vad våran gubbe äger nu. helt sjukt. fett kul. pappa kom och hämtade mig för vi skulle ut och övningsköra lite. ägde där med. not. sen fick jag cykla hem fårn stan i kylan....... inte najs. hittade dock ostbågar hemma. gott. nu ska jag snart duscha och kanske äta något.
Puss

The death of me

2010-11-07 @ 15:57:06   isabelle

Mirre jag tog den av dig... hoppas du inte slår mig. fast jag har ju jasminder. men bilden är från after worken med coolingarna.
hey! det var ju ett liiitet  tag sendan jag skrev men n är jag hemma och allt. det har la hänt lite saker. fyllt 18 nu. vuxen. hehe. ne men det är fett najs faktiskt. så var på lite after work och så med Lisa, Mirre och Thilda på fredagen. myyycker trevligt måste jag säga. på lördagen var det speling, så tog massa bilder på ragdolls. var så fin med min sån tröja med! haha. sen gick vi till sakuras och nyfiket tyyyyp. tror jag.

På söndagen då åkte jag och Mirre till London :D det var sjuuuukt kul!! åh jasminder. har massa bilder, sla bara fixa photoshop igen så ska jag redigera dom bilderna. så kommer la det ut  här någon gång. åh vill till london igen! fett najs. kunde dock inte köpa såmycket för vi hade inget bagage men det gick bra ändå. älskar mina juicy tubes som vi köpte. fatt naaaajs. men kom hem i torsdags, ganksa seg resa hem asså. donken ringde på tåget, så skulle jobba dagen efter....

igår då. hade lite gäster hemma då Ludvig och pappa har fyllt år! sen stack jag icg mirre till Max och chillade lite och så. ma brotha var där med. sen stan. älskar verkligen sakuras. haha. hade verkligen askul igår! alla var så glada :D fatt najs.

Nu ska jag åka hem tina och få pannkakor (finns inga godare ön tinas pannkakor) och te! mysigt. måste övningsköra idag med.... aja.
Puss

RSS 2.0