Ny blogg

2011-05-23 @ 20:35:30   allmänt

Nu byter jag blogg! igen.... haha. Så följ mig här bitcheeeeees! :D
Isabellejerneborn.spotlife.se

Jag minns bara allt det bra allt som var du och jag

2011-05-15 @ 21:31:37   people

coolgirls förra året!
Hej. jag känner mig kanske inte världens mest aktiva bloggare menmen. haha. nu så. helgen har varit najs! i fredags var jag hemma hos Alice med henne och Olivia! satt där och hade trevligt sen ner till stan och hamnade på cheers! ganksa värt! Vaknade på lördag lite trött och sleten men gick med mirre och köpte frallor och satt ute och åt. lite rolig sak på vägen...... hehe. jobbade sen fyra till åtta. missade kapten röd.... :( ledsen. mirre och magda kom till donken när jag jobbade så fick skjuts hem! duscha och fixa sig snabbt sen till magda och förfesta lite sen cheers igen. inte kul där igår asså. vi ville till oscarsssssssssssss. bajs. aja pizzan var god!

Idag dåva. Jobbade halv tolv till halv fyra idag. ganksa chill var det. lite stessigt ibland. Zi gjorde dagen..... heheeee. hemma och chillat sen, övningskört och nu kollar jag hockeyn. såååå insattt. eller?

Sen måste jag bara säga att jag taggar Siesta och studenten ASMYCKET nu!! bara ska få pengarna att räcka... men det löser sig! åh siesta kommer blir asfett!!
Puss

I know a place, where the grass is really greener

2011-05-11 @ 19:22:22   people

snyggis bild på Olivia.
Go sovmorgon idag till halv tolv. hade prov i typ tretio minuter sen hade jag långt hål. var med mirre då och chillade. åt glass och gick runt. treeeeevligt. vid fyra sen drack jag kaffe med olivia! och gick runt lite på stan. sen blev det kallt och regn... jobbigt. annars var det cpvarmt idag. fick ju damp. ne men det är najs.

Just nu ligger jag i min säng och tittar lite på 2 and 1/2 men. lite roligt sådär. sen kommer pappa hem så ska vi flytta in lite möböer i mitt rum. så slipper sova i vardagsrummet. vilket jag gjorde inatt... haha. men det är najs, då har jag tv precis framför sängen!
Puss

Jag tror mitt hjärta blöder

2011-05-10 @ 22:38:22   allmänt

hey! jag känner mig inte så dukitg på att uppdatera men det kommer. just nu är hela vårat hus en mess. vi håller på att byta golv typ. så just nu är hela mitt rum, alltså miina möbler, i vardagsrummet. mysigt. haha. så imorgon ska dom fixa mitt golv sen är allt klart. kommer göra lite ändringar medi mitt rum tror jag. kommer bli fettttttt! tror jag...

Innan idag hade jag körlektion. gick asbra tycker jag! köndes bra i alla fall. sjukt varmt i bilen med. lite jobbigt. måste börja med teorin med. orkar inte. sen hem till sibel och kolla gossip girl och äta amerikanska pannkakor. sjuke blev dom. sen varoit hemma och hjälpt till med alla möbler och skit. sov lite med. nu måste jag plugga! har prov imorogn. drygt.
Puss

Jag dansar men jag känner ingenting alls

2011-05-07 @ 18:46:29   isabelle


tja. nu tar jag en liten paus från mitt städnade och sitter vid datorn lite. håller alltså på att städa mitt rum. segt är det. igår var det fredag och var i skolan och sen stan med mirre. kaffe på miggen och chill. lisa och mirre kom hem till mig sen på kvällen och lagade mat och hade trevligt. sen stan. det var ganksa najs där med. pommes efteråt var sjuke.

Idag gick jag och mirre upp och gjorde fruskot och sen direkt ut på altanen och sola. var ute aslänge och steeeeekte. fett najs. är lite röd nu... heh. men det går över. åt lunch i solen med, för gott. och nu sitter jag här. ska städa klart och sen göra mig i ordning!
Puss

I don't hear music anymore, my ears are tired of all the pictures in the words, 'Cause you are in them...still

2011-05-04 @ 18:51:47   natur


hey. precis varit ute och kört med pappa. det gick ganksa bra. fick panik när polisen åkte bakom mig... hahaha. men det gick fint. snart kommer mirre hit och sen kommer thilda med caren och hämtar oss så blir det basket. chilllllll. ska tröna det idag. ett tag sedan om man säger så. men det ska bli kuuuul!
Puss

Party rock is in the house tonight

2011-05-02 @ 18:37:22   isabelle

gamal bild när jag och mirre var på donkidonk.
hey. jag vet att jag har varit dålig på att blogga men har inte orkat typ... skolan har varit seg och nu är den seg igen. måndag idag i alla fall. skola till tio sen jobb halv tolv. ganska chill! nu sitter jag hemma med en kopp kaffe och pluggar fysik. har prov imorgon. suger. har tydligen asmtk kvar i skolan.... trodde vi var klara typ. haha. lite fail. men ska nog klara det. är bara så lat. väntar också massa på min studentklänning son aldrig kommer....ledsen. men mirre är hemkommen :D:D
Puss

RSS 2.0