I won't let you fall apart

2012-05-31 @ 11:37:56   people


Hej! kan ju börja med att säga att det äger att vara ledig efter tre stängningar, fyra för mig nästan... Så nu sitter jag och dricker kaffe vilket jag även spillde ut över hela mig, bränner på mitt ben :( så det ligger lite kaffe här varstans men det gör inget. Ska snart hoppa in i duschen med!

Idag kanske jag skulle träffa Elin, får se när hon vaknar. Riktigt äckelväder idag med, hade velat sola lite ju, bajs. Menmen får se var dagen tar vägen. Ska börja tagga Peace&Love med. Så sjukt taggad jag är. Kommer bli gryyyyyyyyyyymt.
Puss

Don't go

2012-05-29 @ 14:07:05   people

Sitter just nu och äter frukost. Lite sent kanske. Men igår följde jag och elin med Thilda när hon skulle hämta Anna och Clara på landvetter då deras flyg landade 03.40.... Så kom la hem vid halv sju och typ däckade. Ska snart böra göra mig iordning för jobb, 16.00-00.45. Tagga.

Helgen som var var riktigt rolig. Fredagen var jag på stan en stund och sen handlade mat inför kvällen. Grillade kyckling med pastasallad (endast pasat för mig, hehe), grillad fetaost, tzatziki och sen kladdmuffins med grädde och bär till efterrätt! Mycket trevligt. Sedan utgång på det, sukt kul var det. Lördagen, blir väckt 08.20 av mirre som sover hos mig, varför, ingen aning. Men plockar undan och sen drar en sjukt god lunch på miggen! Fölt av en lemonad på EH. För mig del var det bara att tagga om för det blev utgång igen med Elin. Pallar inte en kvällen asså, helt cp! men jävligt kul!! lite långt här nu men det gör inget.
Puss

Laserlights

2012-05-25 @ 16:00:31   people

Lite random bilder från kamera!
Hej. Haft en riktigt go dag på stan med Elin och Annie! Gick runt lite på stan för att köpa morsdagpreset men hittade ingen.... blev en tur till EH istället, blev en lemonad idag, sjukt god asså! Asfräch typ. Satte oss på fästningshörnan och bara chillade. Ag gick även till kvatum och handlade massa mat inför kvällen! Ska grilla och så hemma hos mig innan vi drar ut! Är riktigt taggad asså, ska bli skit kul! Men nu kommer papa och hämtar mig!
Puss

Jag ser dig

2012-05-24 @ 15:05:59   isabelle

Mirres bild. Hoppas det är ok goseposen!
Hallå jag är fan sämst. Har bestämt att jag ska fota massa nu i somamr och behålla den här bloggen med massa bilder! Måste bara hitta en fin väska så jag kan ha med mig kameran.... men det hittar jag i göteborg när ag ska dit! nu ska jag till jobbet och jobba stänging, döda mig i denna värmen. Men sen fredag. Lön, sol, ledig, grill, vin och utgång med fisarna! Sjukt najs.
Puss

RSS 2.0