Don't you forget

2010-09-30 @ 20:44:07   allmänt

hey. fett seg dag asså. okej typ alla dagar är sega menmen. denna var seg. haha. bara massa långa lektioner fast det bästa var att bilden var inställd så slutade tidigare! provade en klänning på hm med linn, asfin var den men könner inte att jag behöver den rikigt. haha. gick till espresso house och tog en kaffe med Olivia med. mysigt var det. träffade thilda en stund med. hjälpte henne med presentköp typ. chillade lite och såååå. hem och äta och sen träffade jag linn ett tag med. trevligt det med. nu sitter jag och väntar på att min sega dator ska bli klar. det cpade igår... oväntat, nej. men hoppas det löser sig. tänkte lägga mig tidiagt idag så jag är pigg imon! skola som vanligt sen stan med linn och köpa present. hem och fixa lite sen dra till linn och fixa iorning oss och sen dra på fest! det ska bli rikigt kul :D
Puss

Jag går runt ditt kvarter

2010-09-28 @ 19:15:34   isabelle

bild från mirrrrrre. fett söt.
hey. nu när jag väl håller på att fixa datorn så funkar den typ... menmen, lika bra att göra det. eller så är det inte alls så kommer det ta aslång tid innan den funkar på riktigt igen. ne hoppas inte det. asseg dag idag. asså tre och en halv timma multimedia är seriöst döden. skojar inte. efter en timma är man astrött så är det aslång tid kvar. fick i alla fall asont i huvdet och förkylningen blev värre och massa. usch. så när jag kom hme la mig ner och somnade dirket i en timma. asnajs var det. sen gjorde jag och bror mat. det var gott. kollade också på nya family guy avsnittet. fett kul!!! hahaahha. långt var det med. men nu håller jag på att läggaöver alla bilder och musik på min hårddisk och sen ska formateraaaaaaa -.- palla.
Puss

With every heartbeat

2010-09-27 @ 20:55:32   people

sjuke kvaliten.
Då var det måndag igen. fett drygt. haha. sjukt seg dag i skolan idag med. bara boring lektioner typ. sen var det svets med. fast den var ganksa kul. asså dom som går där måste tro att jag och linn är dumma i huvdet XD men vi är ganska bra. läraren tycker nog inte vi är det men det gör inget. vi hade i alla fall gjort framsteg sa han! så det var ju bra! stannade kvar lite med linn efter skolan och chillade i gympsalen. sen stack jag hem. skulle fixa min dator men det blev inte så... hahha. ska göra det när jag har tid. för jag är såååå upptagen hela tiden... haha. menmen. sitter och lyssnar på robyn och dricker kaffe. det är fint  i alla fall. sen är det lite som är bajs med men det blir nog fint snart. nu ska jag göra något.
Puss

Jag blir aldrig samma från och med du

2010-09-26 @ 21:48:14   natur

bild från arkivet.
heyheyhey. mycket händelselös dag idag kan man säga. men fick sova ut vilket jag inte har gjort på länge. gjorde mig i ordning och sen åkte jag ner till stan med mamma. kollade lite i affärer ochs en tog en kaffe och våffla på kallbadhustet. lite mysigt så. sen har jag bara varit hemma typ. haft astråkigt. var ute och cyklade med Tina för ett tag sen med. hon åker ju till london imon! galet. hoppas hon får det bra :D sitter just nu på min brors dator för min har inget intenet typ... måste verkligen ringa supporten och fixa den. får damp på den. kommer behöva installera om den och göra om allt på den. orkar inte. men det är la värt det antar jag.

imon ska jag upp tidigt till skolan. just det, ska läsa i svenska boken nu med innan jag ska sova. haha. slutar klockan fyra med. palla den. kanske ringer dit imon då och fixar! hoppas jag inte är sjuk imon bara... har ju varit det hela helgen typ. lite segt menmen.
Puss

I start out with good intentions but mess it up like all the time

2010-09-25 @ 23:46:11   people


hey. igår var jag och linnso i Hamlstad och chillade. coola var vi med. gick lite på stan sen tog vi bussen till eurostop och åt på Max! sjukt gott var det. sen bussen tillbaka till stan och kolla på skivor. vill beställa typ tre skivor! det är mysigt att ha. sen åkte vi tåget hem igen. var huuur mycket folk som helst på tåget. det var fullt i aslla gångar men den fick vi sittplats för några frågade om vi ville sitta. snälla var dom. sen blev det chilla lite hemma och sen filmmmmm.

idag har jag jobbat. dom ringde mig igår och frågade om ag kunde. hade dock feber typ och har fortfarnade men det gick bra ändå. inte så stressigt. pallar inte vara sjuk. denna dagen hade ju varit asnajs om inte. aja, får bli nästa helg :) så har bara varit hemma idag och chillat. kollar på film med mamma och pappa. har fixa mina naglar med så dom är fina. eller ah, mamma gjorde det. men nu ska jag sova!
Puss

Is that a smile on your face

2010-09-23 @ 18:34:30   musik

enter shikari -10 ♥ gaaaaaaaaaalet.
hey. tog klasskort idag då! tror det blev asså. trodde det skulle bli fail men tror inte det. hahaha. åkte bil med Lisa innan med!! det var kul :D:D duktig är hon. sen var det bild lektion sen slutade jag. har kollat gossip girl nu. får damp på chuuuuuuuuuuuck. och blair. hahah. menmen. nu sitter jag med en kopp te och lyssnar på chill musik. har jätteont i halsen :( febern är lite lägre nu men fortfarnade lite tror jag... bajs är det. men ska snrt vara med Lisa och Mirre. dom är fina dom. vill ha glass med.
Puss

Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

2010-09-22 @ 19:02:20   isabelle


yo. idag känner jag mig lite sjuk.. inte kul. men det går nog över snart tror jag. ganksa chill skoldag idag med asså! hade hål så stack hem och gjorde pannkakor och läxor :D duktigt ändå! haha. skulle ju ta klasskort idag med men det blev inte så för vi hade inte bestämdt något så ska ta imon istället! ska nog bli fiiiint :D nu sitter jag hemma och väntar på pappa. ska ut och övningsköra när han kommer hem. skojskoj. just det! Grattis Lisa till körkortet :D:D:D  fett galet!! får se vad jag gör sen. skulle ladda hem gossip girl med men det fanns inte :( blev lite ledsen. skulle u komma på tisdagr tror jag.... hoppas den kommer snart. måste se juuuuuu.

Imon är det nästan som fredag. det är torddag men ändå fredag. vi haar studiedag  på fredag :D:D asnajjjjjjjjjs ju. ska nog åka till Hamlstad med linn då och äta på max. ganksa så najs. sen äta godis med. inte fel. fast jag vill nog ha glass... svåra beslut asså.
Puss

Jag minns varenda scen ifrån vår film

2010-09-21 @ 16:39:04   people

bild från thilda. hoppas det gick bra :)
hey. typ första gången jag inte försov mig idag! känns bra. cyklade till rosenfred och hade bild. det är mysigt på morgonen men lite segt att ta sig dit bara, speciellt om det regnar. men det blir nog fint! denna skoldagen gick snabbt med. hade inte hela multimedian heller. gick till willys på lektionen med linn och sibel och köpte godis :D sjuuuke. sen ahde vi lite information om projektarbete. fick inte den ledaren som jag skulle ha..... blir så arg. vill inte ha den jag har nu... menmen. nu sitter jag och hemma och ska nog ta något att äta. får se vad jag gör sen. om männiksan kan svara!!! hahaha. har skolfoto imon med, vet inte ens vad vi ska göra. känns bra asså. aja orkar inte.
Puss

I danced with the devil in Kathmandu

2010-09-20 @ 21:12:29   isabelle

foto: miranda
hey. mitt internet har legat ner i några dagar, där av dålig uppdatering. ska försöka bättra mig lite på det asså. har varit ensam hemma sen i torsdags, mina föräldrar kom hem igår. kladdkaka och gh i torsdags med Mirre och Thilda! asmysigt var det. sen blev det bio och chill med lite olika människor i fredags, träffade min bror med XD hahahahahah det var kul. mirre sov här med. lördag chilla typ och sen söndags jobbade jag och gick på promanad med ludvig. hamnade på nyfiket och sncka med massa raddom människor från sydafrika och england XD hahaha. det var kul.

idag då. försov mig liiiite idag men det gick bra! efter skolan cyklade jag ner till stan och fikade med Linn på paganini. det var mysigt. åt sjuke kakan med, dumlekaka. för god var den. gick runt lite på stan med. köpte ringar med som vi ska dela på! fint är det. har bara chillat hemma sen. lite segt men skit samma. ska nog lägga mig tidigt idag asså. känns bra. kommer säkert inte bli så menmen. haha. kan inte heller ta några bilder för mitt objektiv är sönder........... DAMP.
Puss

För en minut sen var du min

2010-09-15 @ 18:01:20   isabelle

skelade lite på den bilden så jag gjorde dom svarta.
hey. sjukt najs med sovmorgon idag asså. sen åkte jag och klassen buss till Grimeton. det sög. verkligen tråkigt. hahaha. var inte ens där länge så helt onödigt typ. men fick kolla på en film och sen kolla på dom stora radiomasterna eller vad det heter. tydligen är en ganksa känd plats. visste typ inte vad det var för något... hahha. menmen. ganksa chill sen i skolan. hade bara två lektioner efter det och sen ena var vi bara i bibblan. najs. varit hemma nu och kollat 2 and 1/2 men med brodern min och druckigt kaffe. trevligt man kan ha det. får se vad jag ska göra nu. orkar inte vara hemma. alla är stressade. och det är jobbigt XD hahaha. nej men nu ska jag lyssna på lite musik och chillaaaaaaa. just det, fick hem Säkerts nya album idag. signerad och allt. fint var det.
Puss

You should know better

2010-09-14 @ 18:59:48   natur


okej det var ett tag sen jag skrev men har typ inte suttit så mkt vid datorn. haha. torsdags var det i alla fall nollning för teknikettorna. spännande. var inte där så länge dock. gick som det gick. men det blev bra sen. haha. upp tidigt sen på fredag. inte många i skolan kan jag ju säga. dom som var där var ganksa döda. haha. men kul.

I lördgas var jag i göteborg med mamma. köpte lite nya saker! asnajs. hade en trevlig dag. somnade dirket när ag kom hem med.h hahaha. göra mig iordning snabbt och sen gå till mormor på middag. hon hade fyllt år. gott var det. sen stack ag och ludvig på 20-årsfest. asnajs var det. tina kom sne med! kuuuuuuul hade vi :D kom hem gansksa sent.. hehe. men det var kul.

Söndag. lite seg, gick upp halv två typ. haha. stack till linn sen och då örjade vi baka! bakade cupcakes, morotskaksmuffins och lyxkaka! asgott!! helt sjukt. snabba var vi med. sen kom david och oscar och åt ltie med. vi orkade inte allt själva. hahaha. sen igår var ag i skolan, fett segt sen kollade jag på ecplise igen :D åh vad den är bra! och myggan. seriöst, det roligaste jag har sett. hahahahaha. dör.

idag var jag i skolan igen. kom lite försent till lektionen men det ösregande och det låg i stan. fett långt. menmen. det gick bra. fick skjust tillbaka till skolan sen med. så snällt så :D sen fikade ag med mirre på miggen! längesen var det. det vatr mysssssssssigt. kanske ska chilla lite med henne sen efter hon ahr tränat med. nu böev det sjuke inlägget här. imon har jag sovmorgon för första gången på detta året.
Puss

Save your heart for someone who leaves you breathless

2010-09-07 @ 15:52:14   people

fett snyggt. min födelsedag 08.
hey. igår var det lång skoladag. var sjukt trött hela tiden med. sov nog lite på varjre lektion nästan XD hahahha. fattar inte. svets i sluet med. ganksa chill. sen kom tina och mötte mig så promenerade vi ner till stan. chillade och snckande. åt chips! sjuke. asfint väder var det med. stack hem sen och gick poch la mig tidigt tyckte jag.

denna dagen började ju jättebra. vaknade 8 (börjar 8.10), skulle ykla till rosenfred med. så tänkte att det inte var någon ide att gå upp för jag skulle inte hinna till lektionen. så gick jag inte upp då heller utan somnade om lite till. vanknade då kvart i nio, börade tugo över nio sa linn. skynda mig asssssmkt. kom dit, lektionen började halv, hade jag hunnit göra alla saker.. haha. aja, behöver inte vänta så länge :) sen behöve jag inte heller gå på 3.5 timmars lektionen. så hade bara två lektioner!! så dgen blev najs. nu sitter jag och dricker kaffe. känner för att sova... eller kolla film.
Puss

Losing all control of every dream inside my soul

2010-09-05 @ 21:01:15   isabelle

bild från motherfucker mirre.
hey. ett tag sen jag skrev kanske men har inte varit hemma så mkt. haha. i fredagas var jag hemma lite, gick på en promenad med Tina. snackade massa och hade trevligt. sen var jag asseg och hade mega känslan men sen fick jag typ sjuke energin och gick ut på promenad med ludvig. gick ganksa långt sen hamnade vi typ på förfest hos chems och sen gick vi ner till stan och satt på sakuras. det var chill. typ inget folk heller så det var asnajs.

Igår gick jag upp astidigt för jag och min famil skulle åka till skåne på dop. det var la ganska trevligt. lite drygt men kul ändå. god fika i alla fall. barnet var asgulligt med! haha. ust det, fick ett getingbett med!!! asont gjorde det :( åt på den gansa nya mexikanska resturangen igår med när vi om hem. ingen favorit kanske men det gick ner ändå. haha. stack hem till oscar sen och kollade svampbob ovh spelade CF eller vad det hette. haha. jag ääääääägde. hahaha.

sååå, idag så. jobbade i fyra och en halv timma. jag höll på att dö. asvarmt och typ ingen vila. fick vara själv hela tiden med så kunde inte chilla. hahaha. men det gic nog bra ändå. failde lite många gånger kanske men der gorde inget... hahaha. nu sitter jag och chillar med mirre. fett sociala, varsin dator. men ollar lite london saker. fattar ingenting. känns bra.
Puss

It is killing me

2010-09-02 @ 22:50:22   isabelle

bild från mirre igen.
hey. röv vad seg dag. bara långa lektioner. den kortaste var gympa och den är en timma. och den känns som 3 timmar. hahaha. men ahde bild i slutat så det var najs. det är aschill! stack hem sen och chillade massor. gick ut på en promenad med mirre sen. mysigt. köpte lite godis med. gott. asså undra vad folk tänker när dom ser oss ute när vi går. går typ inte normlt någon gång. speciellt inte när det är musik på.... fett fult. gick hem sen och nu sitter jag här, har skrivit mitt religions inlämning! tack mirre för du hjälpte mig. jag suger. ska snart sova.
Puss

So close you can almost taste it

2010-09-01 @ 22:51:15   isabelle

foto: mirre.
hey. ganksa najs dag idag. hade en lektion på morgoen. sen stack jag och linn till willys och köpte frallor. stack hem till mig och gjorde bacon och kaffe och hade det till frallorna! sjukt gott var det. hade tv timmars hål nämligen. sen fyra lektioner i rad med tio minuters mellanrum... den är lite jobbig. fast sista lektione var iställd. najs. mötte jina i stan sen för att fika! det var trevligt :) fikade ganksa länge med. daimkaka är 2die4. fast torr idag... illa. menmen. sen köpte jag hårfärg. har suttit hemma nu och lyssnat på massa musik. lovekiller och robyns låtar går runt typ XD fett braaaa!!

imon är det bajsig idrott 8.10 på morgonen. asså vem orkar? ingen. ska ha konditionstest. jag töner verkligen inte göra beeptestet utan jag gör steptest! det är aslätt tydligen. jobbigare att cykla till skolan än göra det sa läraren. chill. går till klockan fyra med. sen får ag se vad jag hittar på.
Puss

RSS 2.0