We've walked this path for far too long

2010-03-31 @ 21:12:07   natur


detta inlägget kommer ta ett år för mig att skriva. inte för att det är långt men mina fingrar är jättestela XD fortfarande med, kom hem för typ en timma sen men dom är ändå kalla. cp är det. har varit på gitarren idag. skojisgt var det! och nu är jag hemma och bara chillar. funderar på att kolla på någon film eller nått. har sovmorgon imon och bara en lektion så gör inget om jag är lite trött. sen är det ju looooov :D najs är det. då blir den stan och fika med mirrlo tror jag.
Puss

I won't give up on you so don't give up on me

2010-03-30 @ 17:26:33   isabelle

cool_girl
asså får damp på min dator. skrev ett inlägg igår men datorn cpade så det blev inget med det. skrev även ett inlägg nu men det cpade så det försvann -.- palla det. men kom hem från skolan för ett tag sen. hade prov i flash. det gick skit. hahaha. nej men jag klarade nog första uppgiften i alla fall! haha. klarade även matte provet som jag hade för ett tag sen :D då blev jag glad.

måste bara säga att jag längtar till sommaren nu. helt sjulk. lov och lite värme! måste jobba in lite pengar så jag kan åka till peace&love vilket jag SKA. eller ah, jag måste göra det!!!! hade varit najs asså. sen får vi se om jag och mirre är voluntär arbetare på ett ställe! jag hoppas verkligen det. hade varit galet. sen kmmer lisa hem i sommar med :D:D:D DET är najs.
Puss

I'll wait right here, all night for you

2010-03-29 @ 17:44:08   people


hej. jag har inte skrivit på ett par dagar men skit samma. haha. nej men jag srev faktistk ett inlägg för någon dag sen men så stängdes min dator av så jag pallde inte skriva om det. haha. men det har inte hänt så mycket. idag var jag i skolan ch jag hade inte ens behövt vara där. vi hade typ ingen lektion, kollade bara på två kort filmer som folk i klassen hade gjort. asbra var dom! hahah. så när jag koom hem så kolalde jag på Tjenare Kungen och chillade. han i den filmen är ju gaaaanksa snygg. haha. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. det suger. har prov imon men det kan jag inte plugga till, det är ett flashprov typ och jag fattar typ inget på det! känns bra.
Puss

And the sky is filled with light, can you see it

2010-03-26 @ 00:04:37   allmänt

nu är klockan mycket och jag ska sova nu. har varit med olivia hela dagen idag! har typ varit ute hela tiden, sjukt najs väder idag asså. typ varmt ibland. satt till och med ute på espresso house. promenade runt stan och chillade typ. cyklade hem sen och mötte mirre så gick vi på en liten promenad. kom hem till mig och åt våfflor och sen typ chilla. har skypat med lisa med en snabbis :D askul!! måste fixa min cam lite kanske. hehe. nje men nu ska jag sova. börjar ganksa sent imon men jag är cptrött.
Puss

You walk around with my heart on your sleeve

2010-03-25 @ 10:29:25   random


har fortfarande lite dålig uppdatering men jag har inte haft tid och min dator är cp ibalnd. kom nyss hem från skolan. har haft mitt äckliga fysik b prov nu. jag har verkligen ingen aning hur det gick. haha. kan ha gått bra men det kan ha gårr skit med XD man vet ju aldrig typ. så nu ska chilla och äta lite och måla på serien till engelskan! sen ska jag träffa olivia idag med. ganksa längesen nu. det är ju våffeldagen idag med :D kanske gör lite våfflor! får se.
Puss

Well it must be difficult, claiming to be the kings and queens

2010-03-23 @ 21:18:41   people


hej. full speckad dag idag asså. skola åtta till fyra sen hem och äta och rita klart serie tidningen med linn. vi blev nästan klara med alla konturer! bara färglägga allt och det ska jag göra själv det sista eftersom linn åker till lund imon. sen dirket när hon stack hem så började jag med fysiken. gjorde några tal men sen fattade jag inte mer. hahaha. så åt en fralla istället. gott var det. ska se om jag ska kolla på desperate housewives nu eller om jag ska spela in det och kolla en annan dag. borde plugga. och duscha och lägga mig i tid. haha. men nu ska jag chilla lite och kanske ränka en uppgift till.
Puss

As lost as I get I will find you

2010-03-22 @ 20:32:48   musik

klicka på bilden så kommer det en bra låt kan jag ju säga.
hellåå. just nu sitter jag och lyssnar på nine inch nails gaaanksa högt bara för det är så bra samtidigt som jag äter glass med oboy pulver och ritar på en serietidning till shakespeare projktet. kan göra massa saker samtidigt. anrras har jag varit i skolan, drog dit en och en halv timma innan vi började för att rita på serien då med. stannade även kvar i en halvtimma. shit vad jag är duktig. hahaha. sen följde bessi med mig hem så gjorde v slut på våffelsmeten som vi köpte förra veckan! för goda blev dom. jag tror seriöst att jag snart ska sova. jag är sjukt trött och jag börjar tidigt imon. eller kanske inte nu men i alla fall nio halv tio. får se om jag gör det då XD haha.
Puss

Under the moonlit skies, we'll be hanging like a cigarette

2010-03-21 @ 23:05:02   isabelle

sjukt gammal bild på mig. kort hår, fast inte slitet. måste klippa mig men jag vill inte.
lite dålig uppdareting av mig dessa senare dagarna men har typ inte varit hemma så mycket. igår var jag och mamma i göteborg och shoppade! mysigt var det. köpte en skjorta, en kjol, jeansleggings typ, två nagelllack, en spegel och en klänning! fint var det. sen på kvällen stack jag och mirre till jennifer och kllade på film. hade sett den innan och får bara damp på en männikska i den filmen. hon förstör allt. instängda eller nått heter den. sen sov jag och mirre över där.

idag vaknade jag då hos jennifer och sen stack vi hem vid 11 för hon skulle träna då. chillade lite och sen träffa mirre. spelade lite sims men sen i slutet cpade hela spelet, det hade slutat med att två dog men som tur var gjorde dom inte det. hahaha. men nu ska jag sova :D
Puss

Snart finns det inga tårar kvar

2010-03-20 @ 01:13:07   people

måste ju bara säga att det är svårt att vara snyggare än mig här asså.
Kent var gaaaaaaalet bra igår asså!! rikitgt najs var det. varmt men bra. tog tåget upp med mirre och chillade lite innan konserten. köpte mig även tröja. en vanlig svart med röd text där det stod Kent. najs var den. kom hem typ hlav ett och gick och la mig direkt.

idag gick jag upp tidigt för att duscha och inte komma försent till det äckliga nationella matte provet som faktsikt gick ganksa bra. eller det kändes som det i alla fall. stack ner till stan sen för lunch och köpa present till tina med mirrli. stack till tina sen för att hjälpa henne med maten. hon hade tjejmiddag idag. trevligt trevligt var det!! maten böev ju god, jag hjälpte ju till så inte så konstigt. haha. sen stack vi ner till stan, vet inte varför. men nu ligger jag i min säng och ska sova nu. ska upp tidigt för jag och mamma ska till göteborg och shoppa imon!! :DD
Puss

Älskling, det är livet som leker

2010-03-18 @ 14:39:21   allmänt

snabbis dag i skolan. bara två lektioner men min hjärna är död. pallar inte mer matte nu. haha. har lyssnat på kent hela dagen med!! ska snart åka förbi mirre och sen tar vi tåget till göteborg. och sen blir det kent. kommer bli naaaaaaajs. hoppas bara dom spelar dom låtarna jag vill XD hahaha. så nu ska jag packa min väska och sen spraya mitt hår lite så det inte blir krulligt! sen drar jaaaaaag.
Puss

Och när ljuset släcks så ska du vara min

2010-03-17 @ 22:27:58   random

en till gitarrbild. tråkigt. vill ha nya bildeeeeeer.
hej. nu sitter jag här och har nyss duschat. najs är det. målar mina naglar blåa med. fint ska det vara. bajsigt seg dag i dag asså. men var så duktig och pluggade matte på hålet vi hade! precis innan mattelektione med. men sen var det hem och äta och chilla lite. sen gitarr! riktigt kul idag faktiskt! och nu har jag bara chillat typ! skulle plugga lite mer matte men jag hann typ inte eller orkade inte. haha. lite lat. memen, ska snart gå och lägga mig och ladda min ipod. imon blir det matte plugg och sen keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent!!!! galet. tar tåget imon 15.34. gott.
Puss

This will make you love again

2010-03-16 @ 21:25:30   random


bajs. sitter inne på mitt rum och det är helt mörkt här. lyssnar på musik och chillar. fryser och är trött. vill sova. jag har känslan och jag hatar det. matten är cp och kan bara dö. måste plugga ihjäl mig imon. kommer dö. nej, ska försöka vara lite positiv! tina fyller ju år idag! grattis :D har snckat med henne nu. det är trevligt. ska se om vi har någon glass nu, vilket jag tvivlar på att vi har. menmen.

imon är det bajs skola. ska hem och träna på gitarren och plugga. och, LYSSNA PÅ KENT!!! måste tagga (hahahahha). ska ju se dom på torsdag. längtar. hoppas det blir en bra dag. vilket det ska bli.
Puss

Everybody knows there's a party at the end of the world

2010-03-16 @ 14:28:52   people

Bessi är söt.
Nu sitter jag och dricker en typ kaffe latte. gjorde  den innan. haha. för god blev det! ska snart börja plugga matte. kan inte så mycket på och har prov på fredag och kan typ inte plugga något på torsdag så måste börja nu. höll på att somna idag på lektion XD hahaha. hatar det. en annan sak som hände idag elelr inte hände var att mina ögon inte började rinna när jag cyklade till skola :D asså mina ögon rinner bara jag går ut typ. igår gjorde dom innan jag gick ut... fail. nje men nu måste jag börja med matten!
Puss

She collapsed with a flag in her hand

2010-03-15 @ 19:44:14   random

hahaha den översta blev lite liten och bränd.
hej. skrev nyss ett inlägg men det cpade så jag får börja om. var med bessi idag. började med att cykla till willys och köpa lite saker. sen hem till mig och göra våfflor! sjukt got asså. med vanlijvisp. galet. spelade även lite wii och tog kort. chillade med. sen då installerade vi cs på min dator men jag har ingan mus till min dator. eller jag vet inte var den är så det sög ju lite. måste hitta den asså!! men nu ska jag gå och göra mig lite te, min hals dödar mig.
Puss

Och snart finns det inga tårar kvar

2010-03-14 @ 23:08:43   people

mirreärsnygg, isabelleärretard.
hej. idag har jag spelat wii med broder, chillat, gått på promenad med mirre i 10 minuter. det började söa asmkt så vi gick tillbaka! hahaha. sen hyrde vi film och köpte godis. adventureland hette filmen. det var faktiskt bra :D lite mysig så. sen typ chillade vi. och nu ligger jag i min säng och är glad för jag har studiedag imon. ska vara med bessi. detr blir trevligt.
Puss

It's so funny how, we see things so clear, when we have no time left to live

2010-03-13 @ 17:23:58   allmänt

hej. igår var det tjejmiddag/fest hos bessi. trevligt trevligt. sjukt god mat!! sen typ vid tio stack vi till någon random fest. det var ju inte jätte kul där jag ju säga. så vi stack ganaksa tidigt men det var najs! skulle ju upp ganksa tidigt med.

varit och jobbat idag. ganksa slappt faktiskt. men jag har sjukt ont i halsen och huvudet :( känns som jag kommer bli sjukt. och det vill jag inte. nu har jag duschat och sånt och ska göra mig i ordning. ska på kalas typ kl 6 så jag måste nog skynda mig lite. hahaha.
Puss

You should have killed me when you had the chance

2010-03-11 @ 23:43:27   random

men denna bilden säger jag godnatt.

Why walk on water when we've got boats

2010-03-11 @ 21:45:15   allmänt

OKEJ vad det är najs att sluta tjugo över elva. hahaha. hade bara två lektioner. stack sen hem och chillade lite sen standen med mirrlo. gick runt och leta present bland annat. blev även lååååång fika på miggen. satt där i typ två och en halv timma. för najs. då var klockan typ sex så då stack vi hem och sen stack jag vidare till en innebandy match. tog ett tag för mig att komma dit men hittade tillslut. med liiiite hjälp av bessi. haha. nu sitter jag hemma och lyssnar på if it means a lot to you på repeat. älskar den. ska snart hoppa i i duschen och sen sova.

imon börjar jag tjugo i tolv så ska med mamma till stan innan. ska köpa present då med. sen skola och sen hem till bessi på tjejmiddag! najs. måste bara komma på något att ha på mig. blir väl det jag brukar ha, en svart klänning. nej men får se.
Puss

Du och jag ska aldrig dö

2010-03-10 @ 21:24:05   people

bror&jag. har verkligen inga nya bilder. ska försöka foto snart asså.
hej. dagen började med entermässa i sparbankshallen. fick massa kataloger om högskolor, gratis godis och andra saker. ganksa slappt. började skolan 12 istllet för 8 så inte helt fel. haha. men efter mässan stack jag och bessi till willys för att handla frukost. tog med sakerna till mig och satt där och åt. för gott var det. riktigt mysigt. frallor, oboy, kaffe och yoghurt! gott. sen skolan till 4. gitarr var det också idag. spelade free fallin. sjukt bra är den låten ju. ska lära mig den nu asså!! men nu ska jag ta mig ett glas mjölk och sen typ sova? ja, jag tror det.
Puss

The good girls are home with broken hearts

2010-03-09 @ 23:47:02   natur


haaaaaaaalå. usch vad jag inte gillar denna dagen. eller tisdagar över huvudettaget faktiskt. 8-18, inte najs. men dagen gick ändå. blir alltid sjukt hungirg och får alltid ont i huvudet på tisdagar. kan bero på att jag inte äter så mkt i skolan och att vi sitter tre timmar framför en dator och gör typ inget alls! menmen, willys innan foto lektionen gjorde så jag mådde bättre! bäst är det. det var också sista fotolektione!!! naaaaaaaajs. fick mvg och allt. blev väldigt förvånad faktiskt men glad :D sen hem och chilla.

Imon är det entermässa i sparbankshallen. sitter med bessi och diskuterar hur vi ska göra imon med den mässa. blir nog att dra dit kl 9, köpa frallor och äta frukost hemma hos mig efteråt! myyyyyys. sen jag till skolan och sen på kvällen gitarr! måste träna. shit. hahaha. ska vara elit på denna låten asså. men nu ska jag sovaaaa.
Puss

And don't you dare say we can just be friends

2010-03-08 @ 21:35:54   people

snygga människor.
hey. idag började jag halv två men stack till skolan typ kl tolv istället. skulle träffa bessi inna jag började och hon hade hål så det var najs. hon fyller ju år idag med!!! grattis :D så vi stack till willys och köpte glass som vi satt och åt innan vi började. för gott måste jag säga. sen hade jag bara två lektioner! gooott. stack ner till stan och fikade med mirre. eller jag bjöd henne på fika. fast ändå inte, var skyldig henne pengar för en presnet. haha. var där ganksa länge och chillade. sen hem till henne och chilla lite till. haha. nu sitter jag hemma och tränar lite på gitarren. går inte bra asså, men jag ska klara det. ska typ gå och lägga mig snart. är trött.
Puss

If I die before I wake

2010-03-07 @ 15:27:08   people

sitter och kollar på bilder från Klagenfurt 08. sjukt najs var det. och jag ser väldigt konstig ut på denna bilden.

I don't remember you looking any better but then again I don't remember you

2010-03-07 @ 13:19:52   allmänt

hey. har inte skrivit på några dagar nu asså. vet inte riktigt varför menmen. hahaha. i fredags var det överraskningsfest i väröbacka! sjukt kul var det :D taack. på lördagen blev det stan med tina. sen hem till henne ocg göra pannkakaor!!! asså för goda är hennes pannkakor. fattar inte vad det är men goda är dom i alla fall. sen somnade vi båda i en och halv timma typ. på kvällen skulle vi till mirre och äta och sånt. trevligt trevligt. jag och mirer satt och chillade och lyssnade på chiiiiillmusik.

idag vakanade jag kvart över tolv. galet. har duschat nu och ska snart börja städa på mitt rum. har inte gjort det på ett tag asså XD hahah. får se vad jag gör senare. måste träna på gitarren med :D ust det, får inte missa reprisen av desperate housewives!! viktigt ju. jaja, nu ska jag städaaaaaa.
Puss

We run this town and you can fight us all

2010-03-03 @ 23:27:39   isabelle

söt tjej.
färgat två huvuden idag då! tror båda blev bra asså :D men jag blev helt svart om fingrarna när jag färgade ludvigs hår. han kunde ju inte skölja ut det själv så jag fick ju göra det åt han. haha. retard. men resultatet blev bra. sen var jag på gitarren med. ganksa najs ändå. hade vikarie men det gick bra. sen chillade jag, mirre och jina aslänge efteråt. snackade massa mijavis och annan skit. hahaha. trevligt. sen hem till mirre för att färga hennes hår! najs blev det :D nu ska jag krypa er i sängen och lyssna på lite chill musik och sen sova!
Puss

I said I never let you go and I never did

2010-03-03 @ 13:17:49   allmänt

hey. hr håltimma nu så är hemma. ska färga broderns hår nu, sitter och väntar på att han ska bli klar. haha, seeeg är han ibland asså. känns som jag inte kommer hinna . bäörjar om en timma så borde ju hinna lägga i färgen! sen får han klara resten själv! svart ska det bli i alla fall. sen efter skolan ska jag träffa mirre på lite kaffe och kanske kaka! goooott. sen gitarr :D najs. sen blir det nog färgning av mirres hår efter gitarren! kommer bli najs asså.
Puss

You should know things aren't always what they seem

2010-03-02 @ 22:33:17   natur

jag vill ha vår och sommar nu.
Shiiit vilken seg dag idag. hade typ ont i huvudet hela dagen och var trött och hungrig hela tiden. usch. var med bessi på rasten med! trevligt var ju det :D gick till kl sex idag med. var på bolmen och fotade frisör typ. eller dom hade stylat massa så skulle vi ta kort på dom. blev ganksa fail asså XD hahaha. men vi ska dit igen på torsdag och göra det igen. pinsamt var det. haha. så nu här hemma har jag färagt håret! eller mamma har gjort det. så ingen mer utväxt och sleten färg!! najs är det.  har inte riktigt kollat om det ser bra ut men det brukar det göra. och nu ska jag göra mig i ordning och sovaaaa.
Puss

And maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

2010-03-01 @ 19:17:00   natur


hey. skönt med inställd skola idag asså. stack ner till stan med mirre först. köpte hårfärg och rengögingssaker på apoteket. sen stack mirre hem och gick på stan själv. poooh. träffade lite folk och sen köpte jag mig ett nagelllack också! grönt är det. ska nog måla mina naglar i den sen. kommer bli naaaajs. tror jag. sen mötte jag upp jennifer så gick vi och köpte kaffe. gottis. sen hem till henne och kolla på massa bilder frnå när hon var i el salvador. askul :D det var längesen jag träffde henne så det var riktigt trevligt! nu sitter jag hemma och gör inget alls. vill färga håret men mamma kan nog inte nu. bajs. ska ringa mirre nu.
Puss

RSS 2.0