Plockat upp han och sänkt han om jag var större

2012-07-29 @ 19:47:09   random

En liten bildbomb från Paris. Har några mer som jag lägger ut inom kort.
Hejsan. Kom hem från Paris i tisdags och har inte riktigt haftt någon tid vid datorn. Men nu så! Jobbade i torsdags och fredags och sedan på kvällen där blev det lite kir och elk på Stenbrottet med trevligt folk. Drog sedan förbi Oscars med Olivia också, inget folk man kände vilket sög ganska mycket... Istället satt jag med tre retards efter stänging ute till typ kvart över fyra och tjötade, askul faktiskt.
 
Igår mådde man kanske inte på topp men det gjorde inget för fick tagga om och dra sig till Thilda som hade lite förfest med fördrink och asgod mat. Och kladdkaka med. Belv även utgång igår, hade askul verkligen! sent kom man hem igen...
 
Idag vaknade jag halv två och fick lite panik. kan inte sova så länge asså. Städade lite och sedan kom mirre hit så kollade vi på Awkward, så jävla bra!!! nu väntar jag på kaffet och att mirre ska komma hit igen.
Puss

All those fairytales are full of shit

2012-07-16 @ 11:13:45   isabelle

IsabelleJ för några månader sedan, innan Björnstammen.
Vaknade i tid idag som jag ville. Ville gå upp vid tio tiden och när vaknar man, jo klockan tio och är skit kissignödig så jag måste gå upp, asbra! Ska alltid klunka massa vatten innan jag lägger mig. Så nu har ag druckigt kanske världens godaste kopp kaffe och kollat lite gossip gril. Ska ta och göra mig iordning lite och sedan dra till stan. Hanna kommer nog ner sen med efter jobbet. Ska även hämta lite grejer idag med som ska med till Paris. Åker ju dit på fredag så får passa på nu när jag är ledig. Ska bli riktigt kul att åka dit och skönt att komma iväg lite. Ikväll kan det bli lite vin eller bara en chillkväll någonstans. Nu ska jag sminka mig.
Puss

Staring up at the stratosphere and hoping we're gonna get out of here

2012-07-11 @ 00:11:09   isabelle


And all hell brakes loose when you're here

2012-07-07 @ 13:13:32   isabelle

Klockan är ett jag har knappt rört mig från sängen men det är asgött. Har kollat Gossip girl hela morgonen men nu ska jag la göra mig iording och laga lite mat innan jobbet. Ska bli spännade att komma tillbaka, får se om jag kommer ihåg allt... det gör jag nog. Ska jobba 16-02, så ett riktigt lång pass, men det behöver jag eftersom ag inte obbat på aslänge. Men nu ska ag leta grejer i frysen som jag kan äta!
Puss

Doesn't it make you feel better

2012-07-05 @ 23:25:14   people

Tjänna. La mig nyss i sängen, är sjukt trött. Vaknade lite sent idag pga en spontan utgång igår, verkligen inte meningen. Men hade sjukt kul ändå. Ja men vaknade vid tolv, gjorde frukost och kollade lite Gossip girl sen ner till ankaret och sola lite. Inte så mycket sol men det var ändå asgött aatt bara chilla. Cyklade hem sen och chillade, kollade lite mer Gossip girl. Drog ner till stan sen vid åtta tiden och drack kaffe med Elin och Thilda. Mirre kom dit med sen. Mysis. Nu ska jag snart sova.
 
Imorgon blir det frukost på Mignon med Mirre vid nio. Gå lite på stan, sncka med Larry och sen får vi se var dagen erbjuder. Nu blir det sängen och kolla lite Chuck Bass.
Puss

Sover och dricker och äter för lite, inte plats för några jävla rutiner

2012-07-03 @ 14:36:02   isabelle

Nu är jag hemma från Peace and Love. Eller ah, i söndags men skit samma. Riktigt kul festival alltså. Enter Shikari ägde så klart, skrillex var sjukt, Simple plan var cp med och kent var bra som vanligt. Rihanna däremot var lite av ett skämt men ah, hon dök upp och man har sett henne.
 
Nu är jag hemma och är sjuk, fick feber i söndags på vägen hem så inget jobb för mig... ganska gött fast ändå vill jag inte vara sjuk. Nu ska jag kolla mer Gossip girl och kanske ta mig en portion glass till... är man sjuk så är man.
Puss

RSS 2.0