Ju mer dom spottar

2011-09-24 @ 15:57:11   natur

ganska gammal bild...
Igår skulle jag slutat klockan två på natten men vi var inte klaara förens kvart i tre... så ungefär klockan 03.00 inatt cyklade jag mig hemmåt ifrån donken... lite sleten faktisk. Träffade en oscar på vägen hem med så där stod man och tjötade till typ kvart över fyra. Så har man ju självklart massa överskottsenergi med...

Idag ställde jag ingen klockan (vilket jag inte gjort på aslänge, har alltid ågot att gå upp till) så det var fett najs. Har duschat, fixat mat till jobbet, målat naglarna och bara chillat. Nu ska jag göra kalrt sminket och sen packa väskan och sen dra till jobbet, 17.00-00-45.
Puss

I'm letting you go now

2011-09-23 @ 11:51:32   people

Igår var jag på stan en stund med lite girls. Sedan gick jag, Thilda och Elin hem till Elin och kollade film, No strings attached. Ganksa chill alltså. Sen mot kvällen skulle vi ha bilgömme! Asså det ägde. hahaha. Vi var typ fem bilar som körde. Lite roligt att polisen och procuras var med också.... trodde jag skulle dö. Nej men det var kul!!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och mirre kom nyss. Ska dricka kaffe sen ska jag städa hela huset... kul. Sen jobb 16.30-02.00.
Puss

Pull yourself together

2011-09-22 @ 14:45:03   isabelle


Färdig städat på rummet! Najs. Nu blir det stan med Thilda och Elin!
Puss

Wounded rhymes

2011-09-21 @ 00:54:22   people

Bilder från iphonen!
Blev en liten promme till Hajen med Mirre innan för hon skulle handla lite. Mycket trevligt. Stack hem till henne sen och drack te, lyssnade på musik och spelade yatzy! Asså det äger det spelet. Jag vann så klart! Hemgång sen. Nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax sova!

Imorgon blir det upp, duscha och sen promenad till stan med Mirre för att shoppa (strupmbyxor, stort behov) och lite annat kanske. Ska måla mina naglar med... Sen blir det också lunch på stan någonstans. Miggen, thai eller bästa.... Jobbigt är det. Yeahyeah, godnatt.
Puss

Would you be the saviour of the broken, the beaten and the damned?

2011-09-20 @ 16:49:58   isabelle


Mådde inte bästa idag alltså men gick till jobbet ändå. Då menar jag gick med... fett jobbigt. Men tiden gick ganska snabbt ändå, bara fyra timmar. Sen var det ju bara att börja gå hemmåt. Lagade lite mat som jag nyss har ätit och ska snart sätta på kaffet och kanske dra en film eller något. Är verkligen jättetrött och lite febrig. Så ska bara ta lugnt och chilla! Dock måste jag städa på mitt rum...
Puss

Kreta 2011

2011-09-19 @ 23:11:56   people

Dääääär var lite Kretabilder! Fintfintfintfintfint.

Vi är förlorare jag och du

2011-09-19 @ 22:00:56   isabellehej! Jag funderar på att börja om och blogga här istället. Jag gillar inte riktigt Spotlife, bara klånglar och bajs. Ska pckså bli bättre på att blogga. Ska försöka skriva lite oftare och ta lite mer bilder och så. Får se hur det blir med det.

Idag annars har jag bara varit hemma, skulle jobba egentligen men är typ sjuk så fick över det. Jag har kollat på harry Potter och ätit Ben&errys... Inte fel. Men nu ska jag snart sova tänkte jag så jag orkar jobba imorgon.
Puss

RSS 2.0