Sunbird

2012-02-23 @ 12:49:19   isabelle


Hej fisar! Ledig idag och solen skiner! Kan inte bli bättre alltså! Plus att jag har köpt biljett till KENT I VARBERG!!! tagga. Och sen Kapten Röd imon! Åh. Ska snart gå ner till stan och dricka lite kaffe med Olivia. Mysiiiiiiis. Får se vad om händer sen. Men nu ska jag fixa till mitt hår, inte fint nu. Kanske ska jag även bädda min säng innan jag går med....
Puss

Waiting to die

2012-02-18 @ 15:53:16   isabelle


Åh sitter och lyssnar på City and Colour, fett längesen! Det är så mysiga låtar och man får värsta goa känslan! Mirre, LYSSNA! man dör... hösten som fäään. Jag  har även plockat upp lite på mitt rum nu så man faktiskt kommer in i rummet! Känns bra. Men nu ska ag göra mig i ordning och en äta middag hos mammsi sen tagga utgång med Hanna! Taggar ledighet i tre dagar.
Puss

I really don't want them to come around again

2012-02-16 @ 20:02:53   people

Tjugoårsfirande igår för Anna! Grattis! Hade jättemysigt och treeeeeevligt. Fett goa chips hittade jag med...

Nu blir det ut på äventyr med Moa och Hanna! Får se vad vi hittar på. Roligt ska det vara i alla fall....
Puss

Reckless

2012-02-12 @ 12:39:14   people

Linnfisen och jag för ett tag sen...
Sitter nu med en kopp kaffe och chillar och lyssnar på go musik. Ska snart gå och laga mat och sen jobba.... Orkar verkligen inte, dock är det bara fyra timmar men ändå. Mår lite bättre nu i alla fall, vaknade hemma hos elin innan idag och ville inte resa mig, mådde itne så bra. Men det gick över faktiskt! Vi och Hanna var ute lite igår och hade kul! Det var ganksa chill! Men nu ska ag hitta på något att laga!
Puss

You die when you're young

2012-02-10 @ 01:31:08   random


Epic

2012-02-06 @ 15:16:11   isabelle

fredag.
Måndag och ny vecka nu då. Blir en stänging idag på jobbet och även imon. Men det är ganksa najs! Har varit mycket trevligheter i helgen med. I fredags bjöd mirre på lite fika hemma hos henne, mycket gott! Sen på kvällen lagade jag och Elin lite mat hemma hos mig och sen skulle ner och bowla men det var för kallt så vi att hemma ho mig och snckade och drack lite öl. Helt ok. Ner till Black Pearl sen på kvällen, kändes som vi var där i 30 min... hahha. Men fett kul hade vi!

I lördags var vi lite sega på morgonen men det gick bra. Så sen var det bara att börja om på nytt och tagga om för det blev lite fest på lördag med. Askul verkligen! Äger att ha ledig helg ibland asså!

Nu ska jag betala en räkning och sen cykla till jobbet, okej kallt!
Puss

When we were seventeen, our lives was like a film

2012-02-01 @ 13:54:43   isabelle

nyss ätit massa våfflor här hemma med Bessi! Har snckat massa och så! Nu ska jag sätta på kaffet och sen kolla nya Gossip Girl. Fett taggad. fast inte lika taggad som att jobb stäning idag.... kul. Sen bara en dag kvar och sen ledig tre dagar. Gott.
Puss

RSS 2.0