You better hold on

2012-09-30 @ 14:25:46   isabelle

Fyfan. Kan ju säga att jag har mått bättre i mina dagar än vad jag gör idag. Nu är även mjölken slut med och måste ha mer mjölk.... Så jävla törstig. Börja jobba om två timmar med, gött.
 
Igårkväll var riktigt roligt. Fördrink och pizza hemma hos Moa och sedan också lite beerpong. Ägde ju. Tog taxi in till stan och sen var vi på oscars hela kvällen! Jag hade verkligen skit kul!! 
 
Nu ska jag sminka mig lite och sedan kolla gossip girl och sen cykla iväg till jobbet. Asså vill verkligen inte jobba idag. Men får nog skylla mig själv.... åh, nu kom pappa med mer mjölk <3
Puss

All around the world

2012-09-29 @ 13:41:32   random

Min bakgrundsbild på datorn. helt ok.
Tjänna. Sitter nu och väntar på min müsli ska bli klar. Håller på att göra egen, spännande. Hoppas den är god, det luktar gott iallafall. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig lite mer iordning. Känner mig sådär lagom fräch för tillfället. Igår var det ju lte chillutgång, blev nog lite mer än chill men jävligt kul var det. RnB kväll var det med så det var så jävla go musik med!!! Ägde. 
 
Idag blir det fest igen, Moa ska ha lite bjudning med mat och fest! Askul. Är riktigt taggad, kommer nog bli sjukt kul ute idag asså. Mycket folk och så! Men nu piper min müsli.
 
Okej..........ska nog hålla koll på min müsli nästa gång. Den är kolsvart.
Puss

Live while we're young

2012-09-28 @ 11:41:31   people

Bild från P&L men egengångskameran jag hade med mig.
Godmorgon. Igår blev en jävligt lång dag på jobbet. Skulle jobbat 11.45-20.00 men pga forbollsmatch räknade dom med kaos så skulle stanna till 23.00 -.- dog. Nä det var inte så farligt, fick gå lite tidigare med men ändå segt tt jobba så länge. Får tänka att det blir goa pengar sen i allafall. Nu ligger jag och väntar på att kaffet ska bli klart så ska jag äta lite frulle. Sedan till stan med Thilda och shoppa lite och kanske ta en kaffe, kommer det nog bli om jag känner oss två rätt. Men nu ska jag ätaaaaaaaaaa.
Puss

So cry me a fucking river, bitch

2012-09-26 @ 22:11:16   isabelle

Image and video hosting by TinyPic
Detta var jag innan jobbet idag... Ville verkligen inte jobba. Men nu är jag hemma, äntligen. Sjukt seg dag idag asså, så tjatade till mig att sluta lite tidigare. Satt utanför jobbet ett tag med Thilda och Moa och sen slutade Elin med. Cyklade hem i ösregnet, fett kallt. 
 
Imorgon är det samma tid på jobbet igen, 11.45-20.00. Drygare frinns inte. Men sen är jag ledig fredag och lördag så det äääääääger. Blir födelsedagsfest för Moa på lördag med, fett tägd. Nu ska jag laga mat och sen kolla Gossip girl. Sagt att min dator äger?
Puss
 

There was a time

2012-09-26 @ 00:28:00   random

 
 
Lite blandade bilder från min Instagram! headlikeahole

Ny dator

2012-09-25 @ 22:47:44   isabelle

charmig bild.
NU sitter jag med min nya dator!!!! åh den är så fin! Blev en Macbook Pro. Den är riktigt najs faktiskt. Kanske är roligare att blogg nu när man har ett fungerande tagnetbord.... ska försöka med detta igen. Vet inte hur många gånger jag har sagt det men så är det. haha. Men nu ska jag laga mat som jag ska ha med min imon till jobbet! 
Puss

RSS 2.0