Right where it belongs

2010-05-31 @ 12:12:48   allmänt

Nu är jag hemma från siesta. eller ah, kom hem igår men hann/orkade inte skriva igår. det var så sjukt kul på siesta asså!! säger bara peace. lite dåligt väder iblnad bara och cp kallt på natten. fick ju ta på sig alla kläder man hade typ. men det gick bra. är bra trött även idag men fick nyss reda på att våran lärare är sjuk idag så vi har inga lektioner! :D:D vi skulle ha prov idag med som jag inte har pluggat något på typ så det var ju najs för mig. men ska göra mig i ordning och sen dra till stan för att köpa hårfärg. får se om jag hittar någon som följer med.
Puss

Nothing else I can say

2010-05-25 @ 23:28:30   isabelle


lite dålig update asså. men är väldigt stressad just nu. har packat väskan och allt nu och imorgon tar vi tåget till Siesta! :D sjukt najs. hade lite damp nyss på tågbiljetter och annat men det har löst sig nu. hoppas verkligen att det blir kul vilket jag tror att det blir :D börjar bli mer taggad nu med asså. så idag var det skola till fyra sen stan och hanlda morsdagpresent bland annat. köpte även mat med mirre som vi ska ha med oss imorgon. gottgott. eller ah mackor blir det. min väska väger ton eller har två väskor, en med mat och gummistövlar. så imorgon blir det två lektioner och sedan packa det sista och sen draaaaaaaa!!! :D kommer hem på söndag.
just det, fick en biobiljett i skolan idag :D
Puss

Cuz hate is all the world has ever seen lately

2010-05-22 @ 17:45:31   natur


Det är helt sjukt vad här är varmt. är typ död just nu. kom hem för ett tag sen efter ha cyklat hur fort som helst och har ganksa mkt kläder på mig XD mitt eget fel iofs. menmen. igår var det fredag. skola, hem och chilla och kolla på film. sen kom mirre hit och sedan stack vi till apelviken! trevligt var det. sen hem till mig och kolla på film! samma film som jag såg innan på dagen XD men den var för bra!! snygg var han med. hehe. blev ganksa sent så mirre sov här.

vaknade idag. gjorde scones till frukost. gott. tog en morgonpromenad med. ganksa najs. har bara chillat sen typ. nu vet jag inte vad jag ska göra. vill vara ute nu när det är fint väder. hoppas det är fint nästa vecka på siesta med! har även damp på min mobil. den funkar fortfarande inte. skjut mig.
Puss

Yeah we are superheros, love us

2010-05-20 @ 23:03:18   random

asså seriöst. kan inte sluta skratta när jag ser denna bilden. skrattar varje gång jag ser denna på tvn. och nu hittade jag bilden. för ful är den. svampbob ♥
En lektion i skolan idag sen stack jag och linn ner till stan och tog en kaffe på blådörren! gott. varmt var det med. sen kom det lite annat folk och chilalde med :D trevligt! mötte mirre sen och vi chillade på't. har också lite damp. min mobil fungerar nämligen inte. går inte att smsa, ringa, ta emot sms eller samtal. inte najs. men hoppas den fixar sig asså. har varit så en gång innan. men nu ska jag snart sova. är tröttis. fredag imon med, för najs. måste fixa lite papper och skit till skolan med. borde göra det nu men orkar inte. men nu ska jag nana.
Puss

Vi är inte såna som i slutet får varann

2010-05-19 @ 16:59:57   natur


asså sjuuuuuke värdet ju!! vet inte det är positivit eller inte. hahaha. eller jo det är ju najs med sol och så men asså för varmt!! dock är jag lite klen. det var varmt när jag och linn var ute och letade efter hennes nycklar huuuuuur länge som helst. var ute och gick i en och en halv timma typ. jag fick skit ont i huvudet och var alldeles varm när jag kom in och typ somnade. kunde vara vaken. så den lektionen gick snabbt. och mina ända hela strumpbyxor gck sönder :( inte kul. måste köpa nya nu ju. jobbigt. men nu är jag hemma och har fortafarande ont i huvdet fast jag har druckigt massa vatten. röv. aja, sen är det gitarr!
Puss

Everybody knows where you go when the sun goes down

2010-05-18 @ 22:52:58   people

schnöggt.
hey. blev nöjd med desginen nu. kommer nog ha kvar den asså. lite mer plain än den förra. slutade kl ett idag, hade inställd eos lektion för det är estetvecka. för najs!! hatar den lektionen. sen stack jag mer till standen med mirre. fikade på miggno gaaaaanksa länge. det är mysigt. fick även fågelbajs på min jacka. riktigt gott var det. måsbög. usch. menmen. mirre var här en stund sen. chillade. nu ska jag duscha och sen måste jag läsa ut en asdålig bok till engelskan till imon -.-palla den. nej. måste göra det för tror inte läraren gillar mig. hahaha. imon är det sista gitarren :( pooooooooh. siesta bokad med :D
Puss

Update

2010-05-17 @ 23:16:46   allmänt

håller på attfixa min bloggdesign. vet inte riktigt hur den ska se ut. har bara börjat lite. vet inte heller om jag gilalr det! hahha. får se helt enkelt. nu ska jag sova.
Puss

You can't keep us inside much longer pal

2010-05-17 @ 19:39:41   random


hey. idag har jag varit i skolan. hade mitt muntliga nationella i engelska. gick asdåligt. hahaha. men ah det gör inte så mycket. sen när jag kom hem gjorde jag bagels. fööööööööööör goda blev dom! åt en innan. sjukt var det. inte så svårt att göra heller. nu vet jag inte vad jag ska göra. kanske kolla på film eller nått. aldrig fel. och imon vlutar jag klockan ett. inte fel.
Puss

I Halmstad

2010-05-15 @ 14:19:04   allmänt

hey. är nu halmstad hos bror. vaknade för typ en halvtimma sedan :O shiiiiiiit. har ju inte sovit så bra asså. hahaha. men tog tåget git igår så blev det kaffe och chill. sen på kvällen stack vi ut typ. najs vare. när vi var hemma sen på natten satte vi på massa How I met your mother avsnitt. somnade efter ett tag. hahah. och just nu ser ludvig rolig ut när han sover. hahahha. nej vad jag är taskig. men nä han vaknar ska vi la äta och sen får vi se!
Puss

Och då kommer känslan, den smygande känslan

2010-05-14 @ 11:40:30   isabelle


hej coolingar. gick upp för ett tag sedan och ska snartgöra mig i orning och sen dra till Halmstad för att hälsa på broder. det ska bli trevligt! det var najs attt vara ledig igår och idag då. igår hjälpte jag mirre att plugga matte och sen typ chilllllade vi. sen har dte la inte hänt så mycket mer. spelatr gitarr och så vavavava. nej men nu ska jag skynda mig lite.
Puss

You are everything that fades away and slowly dies

2010-05-11 @ 23:15:25   allmänt

hey. basketen var kul men lite pinsamt var det. hahaha. det första jag gjorde med var att ramla... men det märkte nog ingen. chillade hemåt sen med mirre. just nu känner jag bara att jag inte orkar något alls. allt suger seriöst. åh vad jag är posivit. men typ att man har tänk massa saker och sen bara skiter sig allt. tex, vill verkligen åka till P&L men tror inte det kommer bli av eftersom det inet är någon mer som vill åka dit. bajs på det. blir la ingen festival denna sommaren heller. palla. nej nu ska jag sluta klaga och gå och duscha och sen sova. detta inlägg får ingen bild. så glad är jag.
Puss

Have you ever tried sleeping with a broken heart

2010-05-11 @ 11:29:10   random

pallar inte denna bilden. för fin.
nu har jag ääääntligen gjort klart detta äckliga provet. satt och pluggade hela dagen igår med linn typ. fick gjort ganksa mycket ändå. men själva provet kändes faktiskt riktigt bra! skrev på alla uppgifter vilket aldrig har hänt innan på ett fysik prov. haha. stack hem efter provet och eftersom pappa hade fixat min cykel igår så cyklade jagtill skolan men vad händer när jag ska hem, jo den har punka igen!!! cp ju. så det blir la att gå överallt i tre veckor till! jaja, det blir nog bra. nu ska jag chilla innan jag ska tillbaka till skolan och sen blir det basket!
Puss

Du är inte så fin men det är nått med dig

2010-05-09 @ 22:43:10   allmänt

hej. riktigt seg dag idag. har bara gått runt och mått dåligt typ. kollat på tv, spelat gitarr och chillat. ska snart sova skulle jag tro. håller på att lyssa på Säkert och kolla på bilder på weheartit. får lite damp när jag kollar där. för fina bilder!!! Imon blir det skolan typ två pch en halv timma innan vi börjar. jag och linn ska plugga fysik tills vi dör. trevligt. fick inte in en bild :(
Puss

What will you do with your one last breath

2010-05-09 @ 10:52:44   random


palla vara sjuk. det suger. skulle jobbat idag men fick ringa och sjukanmäla mig. cpförkyld, huvudvärk och feber. så det blir la att plugga fysik hela dagen och sen kanske baka bullar. jag orkar verkligen inte fysik prov. jag kan ingenting och det är skit svårt. måste plugga mycket!! ska också städa på mitt rum, inte fint här. eller får se om jag orkar. haha. nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen göra mig i ordning lite.
Puss

Du vet inte om det än men det kommer att bli du och jag tillslut

2010-05-08 @ 18:35:36   people

weheartit.
hey. ligger i min säng och är typ död. har jätteförkyld, ont i huvudet och halsen.säkert lite feber med :( menmen. igår stack jag och mirre till jennifer med varsin ben&jerrys och kollade på film. det var myyyyys. kände verkligen för det med. var typ sjuk igår med, somnade ty under nationella med XD var klar med den delen så det gjorde inte så mkt. allmänt seg dag i skolan med så najs med film :D sov hos mirre sen.

Idag gick vi upp tidigt och åkte till göteborg. handlade lite olika saker bland annat en mössa, strumpbyxor, solglasögon, nagellack och ett linne. och lite mer. fikade lite med och chillade. regnade gjorde det med. det gör alltid det när jag och mirre är i göteborg. så dee....
Puss

We are the world and we are the people and we will be heard

2010-05-06 @ 20:26:08   random


hey. jag är lite arg. var och klippte mig innan. det är asfult.jättekort och min lugg är helt förstörd. som jag visste heeeeela tiden. blir la och ha mössa varje dag tills det blir bättre. nej jag skoja men ska duscha sen och försöka få det lite bättre i alla fall. vill bara att det sak växa ut nuuuuuuuuuu!!!! menmen. var på stan först med linn. köpte en tröja för tretti kronor, najs. sen klippte vi oss och sen fikaaaaa.var med olivia sen med. trevligt.gick bara runt på stan och mina ben är döda. hahaha. tror jag sak duscha nu och sen kolla på film. disney ska det vara med. sen sova. har nationella imon med. får serri inte komma försent.
Puss

Tear me apart from the inside out

2010-05-05 @ 17:41:21   isabelle

cooltjej.
hey. parkway drive var fööööör bra igår asså :D:D allaa banden var iofs bra eller ah såg inte första på grund av typ fel på biljetten!!! fick lite damp. ville ju se dom. stod insläpp 8 och kl 9 skulle första bandet vara på scen men första bandet hade spelat klart typ halv 9. så fail. men det gjorde inte så mkt. tog tåget till göteborg och chillade där med broder och några mer hos en! det var najs. sen kom pappa och hämtade mig efter spelningen :D

idag på morgonen var jag död. skojar inte. kunde verkligen inte gå upp. haha. kom ju hem sent men somnade typ inte förrän halv tre eller nått och var trött efter konserten med. men lyckades klara mig genom skoladagne utan att somna. var gaaaanska nära på sista lektione dock XD hahaha. men nu ska jag packa ner gitarren och sen dra till mirre och sen till gitarren!
Puss

Just in time to kill you

2010-05-03 @ 22:39:24   natur


idag har varit en trevlig dag. slapp dag i skolan sen promenerade jag ner till stan och mötte upp mamma med en lunch på miggen! för gott kan jag ju säga. kan vara den godaste lunchen jag har ätit där asså. sen chilalde vi runt lite på stan och sen skjutsade mamma hem mig på sin cykel, gick la sådär XD hahahaha. hemma då skrev jag klart mitt engelskaarbete och skickade in det! kändes bra asså. sen blev det promenad med mirre. nu tänkte jag beställa mina biljett till Parkway drive! :D naaaaaaajs.
Puss

No escape

2010-05-03 @ 12:05:36   isabelle


hallå. nu har jag ätit frukost och kolalt ett avsnitt gossip girl! ska snart göra mig i ordning och hitta något att ha på sig. alltid lika svårt tycker jag. haha. aja, skola i en och halv timma sen blir det nog stan med mammmmmma. trevligt trevligt. blir nog att beställa en biljett till parkway drive imon med!! blir naaaaaajs.
Puss

One last drink just to kill the pain

2010-05-02 @ 17:52:14   people

underground.
yo. kommit en bit på engelska saken. vet inte om jag gör riktigt rätt men det blir nog bra. nu har jag nsys ätit och tänkte lämna tillbaka mirres cykel typ nu. ska bara skriva litehär först. inte för jag har något att säga men aja. idag har jag skrivit, spelat gitarr och chilllllllat typ. och tagit lite bilder.. på mig själv. hahahaha. gott är det.
Puss

I wanna free fall out into nothing

2010-05-02 @ 11:22:49   random


hey. idag är det söndag och det känns ganksa bra. i fredags var det valborg. var hemma hos thilda och sen stack vi uuuuut. riktigt najs var det. igår var jag med mirre. gick promenad och bara chillade typ. spelade lite gitarr och sååå med. nu sitter jag här och ska göra mig i ordning och sen måste jag skriva ett äckligt engelska sak. seriöst, jag fattar inte ens vad vi ska göra och den ska vara inne imon. men jag får fixa det. sen är det asfit väder med så jag vill ju inte sitta inne hela dagen med den uppgiften. kanske ska sätta mig ute och göra det. med lite kaffe. gott.
Puss

RSS 2.0