Everything that makes me sick

2011-10-31 @ 16:02:13   random

Fick hjärtat i födelsedagspresent. Den andra fick jag i studentpresent!
Tja. Jobba igår till två. Gick asbra faktiskt, blev klara i tid och allt! Mycket bra. Fick skjuts hem med. Inte fel det heller!

Sov till typ klockan ett idag. Gick upp och gjorde frukost och kollade på Desperate Housewives! Nu har jag gjort mig i ordning och ska snart ner till stan och köpa present till Pappa. Ingen aning vad dock men det löser sig nog. Mamma ska höra av sig när hon slutat så följer hon med. Ska kanske bada med Tina med på kurorten! Om det går alltså. Asgött verkligen!! Annars får vi se vad vi hittar på! Men nu ska jag platta håret!
Puss

Wakeup everybody

2011-10-30 @ 17:00:41   people

jag, clara, thilda, moa, mirre och lisa.
Igår blev det förfest hos lisa innan vi stack till stan. Blev dock lite fail men ah, det gick an! Förfesten var asnajs verkligen. Mycket trevligt. stack hem till Lisa sen fter stan och kollade tv, åt kebabrulle och cpade. Eller jag och mirre cpade medan dom andra somnade.... haha. Ägde. Chillade ett tag hos Lisa idag innan jag stack hem. Vi hann med toast och en kladdkaka. Mycket gott. NU blir det mat innan jobbet!
Puss

How low

2011-10-29 @ 18:41:07   isabelle


Jaha, då fyllde man år igår med! Riktigt najs. Fick mig en liten digitalkamera, coffeecard och berlock till Tomas Sabo. Fett najs. På kvällen blev det en liten najs utgång med Mirre. Först chill hos Lisa sen oscars och sen hem till Alice på efterfest! Gottgott.

Nu är det lördag och det är halloween påp Oscars idag. Så nu har jag bytt om och ska snart dra mig till Lisa för att sminka mig och sen dra vidare. Hoppas det blir en lyckad utgång!
Puss

Coffee

2011-10-25 @ 17:52:48   allmänt

Kaffe med mirrlo!


Vilja bli

2011-10-23 @ 13:57:58   isabelle


Sitter nu och väntar på Mirre så vi kan dricka kaffe och fika lite. Mysimys. Har till och med dammat av mitt rum. Inte ofta man gör det. Men fick lite damp så var tvungen. Har jobbat stängning hela helgen och det blir samma idag med fast idag är det nattstäning istället för stängning... Alltså klockan 02.00. Göttt. Nu kom mirre.
Puss

Grattis Mirre

2011-10-21 @ 13:28:46   people


Idag fyller Mirre 19 år! Gratttttttttttttttis! :D ♥

Rich kid blues

2011-10-21 @ 12:23:15   people


Igår. Pretty little liars med mirre och frallor. Stan med fika och chill. Pizza. Yatzy och te. Kaffe på Donken med Mirre, Thilda och Elin. Mysimys.

How to love

2011-10-20 @ 00:17:26   people

1. Jag. 2. Thilda. 3. Mirre.
Kom nyss hem från Popquizen på Cheers. Vi vann som vanligt... Nej men det var kul. Alltid roligt med lite männikor sådär. Innan idag cyklade jag hem till Thilda i den sjukaste motvinden för kaffe och Gossip Girl. Det ägde. en blev det ockå lite kaffe på Café ströget med Thilda och Mirre. Mycket mysigt. Hem till Mirre sen för att äta lite och sen då stan och Cheers med Thilda, Moa, Clara och Anna. Mycket najs dag och det äger ännu mer att jag är ledig imorgon med. Ganska så najs alltså.

Så imorgon blir det frukost och nya Pretty Little Liars med Mirre och sen förhoppningsvi lite shopping på stan. Är behov av en ny rough bland annat så ska kolla om jag hittar någon fin! Nu blir det sängen!
Puss

Nothingels I can say

2011-10-18 @ 23:33:21   people

säger inget.
Nu ska jag lägga mig och kolla awkward innan jag somnar så jag drömmer snyggt och vaknar upp glad på lediga dag. Lite så jag tänker. Tänker också att jag vill ha en ny dator och en tatuering typ nu. Även ett bankkort.
Puss

Awkward

2011-10-17 @ 20:01:00   people

heheeeeeeeee, snögg.
Nu har jag det jättemysigt på mitt rum. Har tänt lite ljus och ligger med täcket över mig. Asgött. Har varit och jobbat idag. Det var ganska chill. Nu har ag kollat på det senste desperate housewives avsnittet och även nyaste Awkward. JAG FÅR DAMP!!!! Nu blev hela serien cp och ag blir arg. Så kan man inte göra. Man dör ju lite när Matty är med... hehee. Helt okej snygg typ. Nej men nu ska la jag kolla lite bloggar och sen tagga jobb imorgon igen!
Puss

I don't think I deserve this

2011-10-17 @ 01:40:42   people
Lite bilder som jag hittade på kameran.

hej. Nu var helgen slut igen och den har varit ganska ägig. Jobbade till klockan två i fredags sen kaffe på espresso house med Hanna, Moa och Mirre. Mycket mysigt. Blev också att jag köpte en klänning på hm med. Fett najs. På kvällen där blev det förfest hos Thilda och sen utgång. Mycket najs, mycket najs. Vaknade hemma hos Mirre, chilla lite och så sen blev det även utgång igår med. Förfest hos Elin och sen oscars. Tror det var ganska najs... hehee.

Idag sov jag rikitgt länge. Har bara chillat idag. Skrivit en önskelista bland annat och lite så. En promend till stan med Mirre för att hämta saker från igår sen blev det glass och Awkward hemma hos mig. Sjuke. Nu ska jag lägga mig och sova. Imorogn blir det jobb igen till fem.
Puss

Frukost hos Thildo

2011-10-11 @ 12:26:08   isabelleHey. Nu sitter jag hemma hos Thilda och har nyss ätit gosig frukost med frallor, vaniljyoghurt och kaffe och kollat på nya Gossip Girl. Fett mysigt. Just nu håller Thilda på att städa lite i huset, så duktig så. Sen kanske vi drar hos ner mot stan ovch dricker kaffe någonstans. Ska fråga henne var hon vill. heheeeeeee. Spännande att se var hon vill. Är ledig idag med vilket ääääger. Sen äger det också att jag är ledig hela helgen. Fett taggad. Men nu ska jag fixa mina bilder här och lägga upp.
Puss

Before the doors close and it comes to an end

2011-10-09 @ 23:12:49   random


Nu är det snart läggdags för mig tror jag. Jobbade stängning igår och sen ett pass idag med. Helt slut när jag kom hem då jag fick cykla i jätte mycket blåst och ösregn... Inte så kul. Men mamma hade gjort lite varmchoklad till mig! Gulle. Har nu suttit och kollat lite Ugly Betty. Ganska chill. Imorgon är det jobb 11.45-20-45 men innan det är det frukost hos mig med Lisa och Mirre!
Puss

När jag går ner

2011-10-07 @ 13:46:42   people

bilder från iphonen.
Gud vad skönt det var att sova ut idag. Ställde ingen klocka alls. Ganksa najs. Nu har jag nyss duschat och ska snart klä på mig och massa sånt och sen gå ner till stan! Ska fika med girlsen Lisa, Mirre och Thilda. Ska bli mysigt. Vet inte riktit var än men det ger väl sig. Jag vet ju var Thilda vill i alla fall.... Känner dock samma. Ikväll blir det nog en liten utgång med Mirre bland annat. Får se hur det blir.

Jag har kommit fram till att jag suger på att blogga. Har vetat det ganksa länge. Därför ska jag önska mig en liten kamera som man kan ha med sig hela tiden. Så slipper man ha systemisen. Den är så tung. För det är tråkigt att blogga utan bilder. Jag hade kunnat skriva varje dag men då blir det tråkigt. rightrightrigth. Nej men nu ska jag hitta lite roliga kläder att ha på sig.
Puss

Now look who's in trouble

2011-10-04 @ 21:21:14   isabelle


Jag får ju damp. Har skrivit massa inlägg på den nya appen men det funkar ju inte.... Blir så trött. Menmen, idag har jag varit ledig så då blev det mysfrukost hos Thilda med Gossip Girl sedan också bullbak eftersom det är kanelbullens dag idag. Inte fel. Sen en kaffe på eh med Hanna! Mycket trevligt. Chilla lite på stan och så och sen umgås med lite andra coola männiksor. Nu är jag hemma och får damp på att jag inte kan ladda hem nya desperate housewives. Fattar inget. Men ska leta lite till och sen blir det nana för det är jobb imorgon.
Puss

RSS 2.0