Update

2011-12-31 @ 08:44:04   allmänt

Hej du det var ju ett tag sen, sexhundra dagar men vem räknar precis och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint! Nej men har varit väldigt dålig på att uppdatera men kan skylla på jobb, jobb och jobb, varit för trött för att sitta vid datorn, trött på det mesta faktiskt, varit med de fina folket, typ inte varit hemma mycket alls, festat (lite för mycket kanske? ne.) och ja, inte kunnat uppdatera helt enkelt. Men jag har en hel del bilder att lägga ut med!

Men imorgon är det nytt år, känns helt fucked up, men ändå najs. Fast detta året har ändå ägt, massa rolia saker. Tagit studenten, festival, chillat, jobbat mycket, varit på semester i grekland och massa roliga saker.

Idag blir det snart jobb för mig. Det är därför jag är uppe så tidigt, ska hinna med allt innan jag börjar. Sitter och äter frukost nu men ska snart packa ner alla mina grejer så jag kan åka iväg dirr till Thilda :D Ska bli riktigt kul idag alltså! Slutar dock jobba kolckan sju typ men skit samma!
Puss

Every teardrop is a waterfall

2011-12-13 @ 15:42:47   people


I helgen var det julbord och personalfest med jobbet på Socitén! Sjukt kul hade vi. Vidare till Oscars sen. Ägde med, tror jag!

Nu ska jag ta undan lite skit på mitt rum och sen är det jobb hela kvällen och stängning!
Puss

Du la din hand på min axel och sa att livet var något enkelt

2011-12-06 @ 11:16:46   musik


Har det trevligt innan jobbet med Håkan. Så mysigt så.
Hej.

There could be nothing after this

2011-12-03 @ 13:34:08   isabelle

zöt...
Vakande för typ en halvtimma sedan... Jobbade igår,samma tid idag med. Fett taggad. Så nu har jag kollat på julkalendern, druckigt kaffe och ätit min choklad från dagens lucka på chokladkalendern! Ska snart göra mig i ordning och göra lite saker. Trevligt.
Puss

RSS 2.0