This is how it goes

2009-12-30 @ 16:13:57   natur


igår var jätte mysigt. fick gjort några fina rosetter faktiskt! vet inte om jag kommer använda dom men aja, fin och titta på i alla fall. thildas oc linns blev med fina. thilda var världigt duktig på det tycker jag :D  hon var pckså ganksa mayham. hahah. det var cp halt när jag skulle cykla hem sen, asläskigt.

idag har jag jobbat. sprang fram och tillbaka hela tiden typ XD men det var ganksa kul. är hemma nu och chillar. tönt som jag är så ska jag nog kolla på camp rock på femman!! mirre jag tycker du med ska kolla på den!!!! den  börjar halv fem tror jag. hahaha.
Puss

'Cause I'm just one of those ghosts

2009-12-29 @ 19:05:12   allmänt

har precis kollat igenom hm katalogen! ganksa fina kläder faktiskt men jag vet inte om jag vill ha något. hahaha. inget som passar mig känns det som, men det var fint! var hos thilda innan och chillade! det var sköööj. fixade till hennes blogg och drack lite te och lyssande på hennes glee låtar XD haha.

nu ska jag leta upp lite fina band som jag kan göra rosetter av! ska hem till Linn om en stund och göra fina rosetter! myyyys. får kanske ta med mitt sticke XD nej jag skoja, kärring på mig. men aja, sks fråga mamma m hon några band!
Puss

All the black is really white, if you believe it

2009-12-29 @ 13:28:35   people


nu ska jag dra till thilda! om bara min bror blir klar snart. han är seg. men först ska jag spraya mitt håååååååååår.
Puss

Trying to keep people inside, inside your sordid little house

2009-12-29 @ 11:38:09   allmänt

godmorgon. har nyss duschat och nu sitter jag och äter frukost. eller det är bara mjölken kvar. det godaste. haha. ska snart börja göra mig i ordning och sen ska till thilda! treeeeevligt. ska fixa lite med hennes blogg och sånt! det blir najs. asså mjölk kan vara sjukt gott ibland alltså! drack precis en klunk XD

jaja, förkylningen är mycket bättre idag med! det känns bra. ska ju jobba imon och sen är det nyår. då vill man inte vara sjuk. nu blir det lite chill musik!
Puss

We're composing our funeral songs, note by note

2009-12-28 @ 19:21:00   musik


tdwp. jag vill på spelning. enter shikari snart!!

jag har verkligen inte gjort något idag. hahaha. lite segt. spelat lite gitarr och försäkt fixa photoshop men det cpar hela tiden. får damp. men jaja. jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. kanske kolla på någon film eller serie. fast nu hjälper jag mamma att fixa facebook. det går ganksa bra!

imon ska jag, linn och thilda gör massa fina rosetter! :D det kommer bli myyyyyyys. hoppas det blir några fina med. måste leta upp massa band också. haha.
Puss

Oh, one last thing before I go

2009-12-28 @ 13:47:10   natur


halloj. jag fattar inte vad som händer, jag sover typ till tolv och ett varje dag. idag vaknade jag kl ett. det är sjukt. sen fick jag damp, jag fick ett sms men hittade inte min mobil, så låg den under madrassen (?) cp, ja. sitter nu dricker lite kaffe och ska snart klä på mig! är asförkyld och det suger. ska nog gå ut sen och ta lite kort, det var längesen. ska försöka få med någon ut!

igår var jag med mirre, fixade lite saker. hihih. och sen hem till mig och chillade med youtube klipp på kenny och åt ben & jerry! för najs var det.
Puss

Nu är jag här

2009-12-28 @ 01:07:45   allmänt

har gjort en ny blogg nu då. skrev på denna bloggen innan men kände att jag vill byta. så det har jag gjort nu :D hahaha. är inte riktigt klar med desigen men orkar inte skriva mer på den andra bloggen så börjar här nu! kommer fortfarande ha kvar den andra bloggen men skriver här :D
klicka här om ni vill följa min blogg!
Puss

RSS 2.0