Men nu är det försent

2012-06-22 @ 09:18:07   isabelle


hey. dålig uppdate i veckan men lite att stå i.... nu ligger jag i sängen och äter frukost, så jävla gött. ska snart göra mig iordning och dra till jobbet. orkar inte. fast 11-15 är inte så farligt... efter jobbet ska jag hem snabbt och duscha och fixa mig och sedan dra till Thilda för grill och fest. Ska bli roligt asså! Dock jobb dagen efter men det gör inget.

På tisdag bär det av till bolänge och peace&love. dör av tagghet. Kommer blir så jävla kul. hoppas bara vädret är fint med, inget regn.....
Puss

Uppsnärjd i det blå

2012-06-14 @ 11:28:26   isabelle

hahahaha världens bitch.
Vaknade  för ett tag sen så har satt på kaffet nu, ska bara vänta på att det blir färdigt! Igår jobbade jag då. Var inte ett jävla skit på hela kvällen förutom dom sista tio minuterna.... så jävla tråkigt. Fast samtidigt asgött. Efter obbet stack vi ner till stan för att kolla studenterna lite, kom ju dock lite sent så många hade nog gått hem men träffade massa andra människor istället. Var även en killa som kom springandes och drog ner mig på marken så har en helt svullen armbåge som gör så jävla ont!!!!

Nu ska jag äta frulle och kolla Gossip Girl innan jag ska till jobbet idag med. Kommer inte bli en chill kväll idag.... fyfan. Men det gör inget för jag är ledig i helgen!!!
Puss

As long as you love me

2012-06-13 @ 14:17:32   natur

fisar förra året...
Idag är det studenten i Varberg. Vill verkligen ta om studenten, sjukt kul! Känns dock inte som ett år sedan det var jag som tog studenten. Vill åka flak igen och ha en mysig champangefrukost och allt... Sen är jag så arg med för jag sökte ledigt denna dagen för att gå på lisa och catrins student, fick jag ledigt? nej jag ska stänga, börjar 4 då utspringet är och sedan bjudningarna så missar ALLT! Men det blir nog bra! Hoppas det är lite på obbet idag.

Snart kommer Hanna hit så ska vi dricka kaffe och fika lite. Sen åka till jobbet. Ska också plocka undan lite här och fixa lite grejer! Nu blir det att dunka Justin Bieber. Två nya låtar igen <3
Puss

Die in your arms

2012-06-12 @ 01:26:19   people


Har varit en heldag med mirris idag! Mycket mysigt. Började med att hämta mitt pass (otroligt snygg måste jag säga.....) sedan ner till stan för att kolla runt lite. Skulle shoppa lite men finns ju inget i äckelvarberg... Köpte lite grejer på kicks istället, skräll. Kaffe på EH och sedan en sväng om kvantum för att köpa mat. Har bara chillat hemma hos mig hela kvällen. Kollat lite Gossip Girl, tvättat och ätit kvällsmat. Så mysigt så. Nu ska jag sova, jobb imon 11.30-20.30.
Puss

If you stand for nothing, you will fall for anything

2012-06-11 @ 00:54:23   people

1. jag. 2. Mirrlo. 3. Ronja och Lisa, så fina!!
Tjenna. Ligger nu i sängen och är skittrött. Ska snat sova tänkte jag. Idag har jag varit ledig. Varit med mirre en stund och drack kaffe hemma hos mig sen ner till stan för att kolla balen. Så fina alla var! Skulle mest se på Lisa efterson hon var den enda vi kände typ... haha. Hon var så fin så! Hade velat gå igen, det var verkligen skitkul förra året! Efter det gick vi och några mer bruds till hamnpavilongen och drack kaffe ett jävla tag. Åkte till hajen och handlade mat för att sedan laga tacos. Asmätt men asgott.

Imon är det måndag och jag är ledig då med. För gött. Ska hämta mitt pass imon och sedan till stan med Mirre en stund på dagen. Ska kolla runt lite och så. Måste verkligen hitta en väska. Assvårt men måste. Har dock en fin men vill ha en ny. Nu, sova.
Puss

It comes down to this

2012-06-08 @ 01:25:36   people

Förra fredagen, fett snygga....
Hey. Ligger nu i sängen och ska snart sova. Har varit ute med Elin en stund. Tog en liten promand till donken för ovanlighetensskull och drack kaffe, mycket trevligt! Har varit ledig idag med, sjuuuukt gött alltså! Vaknade dock assent och mådde piss men det gick över sen under dagen. Träffade bror och Sara på eh och drack kaffe och tjötade sen glass på hamnpaviljongen. Köpte sedan studentpresenter med mamma, asbra! Gick bort till pappa sen för att äta vegetarisk tacos (inte för jag har så mycker mer än färs och gräddfil i men ändå) asgott var det i alla fall.

Imon är det fredag och jag ska äääääntligen slinga mitt hår. Ska bli asnajs. Dock måste jag nog klippa ganska mkt med men aja.... Det växer la ut under sommaren. Sen blir det ett riktigt goepass på da donk, 16-02...... Så jääääääääääävla kul! eller?
Puss

En pessimist i sitt livs form

2012-06-03 @ 23:38:03   people

1. Elin och Linda i fredags. 2. Linda och jag i fredags. 3. Hanna på hamnpavve, myse!
Gud vad trött jag är nu alltså... Har nyss badat, fixat ögonbrynen, naglarna och hår inpackning, för gött! Helgen har varit riktigt najs, varit väldigt mycket hela tiden så därför så jävla trött nu!

Men i fredags var det jobb som gällde, fick dock sluta tjugo över 6 istället för kvart i 8.... Så hem fort och duscha och äta och fixa för att sen dra till Elin och förfesta lite. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den utgången men sjukt kul i allafall.

Upp tidigt på lördagen för att åka till Göteborg med mamma. Mycket mysigt, fick köpt mig lite fina saker faktiskt! Var sjukt otaggad på utgång i lördags men något hände och där satt man med lite vin i glaset.... heheeeee. Blev utgång igen så va, kul det med asså!

Idag börade man halv elva på jobbet, lagom trött..... fyfan. Kände att all trötthet kom idag. Men annars go dag, kul på jobbet med och sen träffa Hanna på en kaffe på Hamnpaviljongen! nu, sova.
Puss

RSS 2.0