Magic

2011-04-24 @ 19:55:33   isabelle


Påskafton igår då. blev inte som jag hade planerat men det var najs ändå. åt jättegod middag hemma hos carlsson-gustafsson. gottgottgott. asgod efterrätt med. gick sedan hem till fanny på förfest. satt där och hade trevligt. åkte in till stan sen. var där innan oscars öppnade och det var äckligt lång kö. helt sjukt. stod där i typ 30 minuter och efter att ha bytt kö fem gånger och typ inte kunnat andas för alla som knör och en vakt som typ slänger iväg mig och säger att jag står fel. fick damp. hittade jacob och då stack vi på fest där olivia och coola människor var. najs! sen stan igen vid ett tiden. träffade massa roliga männsikor på cheers! lätt värt det. sen efterfest. sprang hem här klockan halv 6 på morgonen.... hehe.

vaknade idag då. fett trött. men det fick jag koppla bort! upp och jobba skulle jag. men det gick faktisikt bra. fick ha kassan idag igen. inte mycket folk idag heller. ganska chill. tiden gick snabbt med. nu sitter jag med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska hitta på idag!
Puss

Runaway

2011-04-22 @ 21:32:46   natur


tja. igår blev ganksa najs. förfest sen oscars. cp mycket folk var det. kom inte fram typ. men det var najs. träffade amalia med! askul. inte träffat på lääänge. gick hem sen med jina och felix. trevligttreligt. somnade dirket när jag kom hem. fett gott.

idag har jag inte gjort mycket. gick upp och ät fruksot sen chillade jag. städade mitt rum jättenoga. min gaderob med. duktigt. sen chilalde jag igen. nu sitter jag här och chillar. vet inte vad jag ska göra. det suger. var ju taggad på fest men ne... kollar la en film sen kanske! yeah.
Puss

You are the only thing in life that I got right

2011-04-21 @ 17:46:01   people


i tisdags med olivia och sebastian. mys vare!
hey. igår var det jobb! kassan igen. äger.... hehe. nej. men efter jobbet stack jag hem lite snabbt och sen till stan med catrin. satt på uteserveringen aslänge i solen. sjukt najs. catrin gick iväg och tränade och ag hamnade nöstan på fästingshörnan med ludvig, emil, alex och mulle där dom satt och grillade! fett najs var det. vi kom att det var onsdag så det var quiz då. harrys en snabbis sen cheers. fett kul var det!!

Jobb idag. inte gött att vakna idag. menmen. jobb och sen satn lite snabbt och nu sitter ag i kvällens klädeeeer. ska på förfest snart och sedan blir det oscars! kommer bli fett!
Puss

Inget ljus utan mörker

2011-04-18 @ 21:12:57   people

till projektarbetet. Miranda på bild. fett snyyyyyygg.
hej. idag har det verkligen varit vår! åh vad fint. skulle ju på PW med lisa idag. jag var inte vid medvetandet när klockan ringde så fick ställa in det lite... hehe. men gick upp sen vid elva tiden och sen cyklade iväg till stan med mamma. satte oss på fästingshörnan och drack kaffe i solen. fett najs. gick runt på stan med. hittade ett par skor som jag kanske ska köpa imorgon. hoppas dom passa till min studentklänning. kollade även mer balklänningar. blir nog att vi köper där istället för att sy upp en. det finns inteså mycket tid som det behövs. men hittade en riktigt fin som jag gillade. så kanske beställer den imorgon. när jag kom hem från stan somnade jag i sängen en stund men efter lite kaffe är jag pigg igen. ska kanske kolla film nu eller nått. jobb imorgon!
Puss

It doesn't really mean that I'm into you, hello

2011-04-17 @ 23:13:34   natur


Då var det la ett tag sedan man skrev här igen! eller ah, missade helgen bara. i fredags var jag i skolan. väldigt ovärd dag kan man säga. satt efter skolan och chillade med Olivia i bibblan på skolan. fett var det. cyklade hem till olivia efter det och chillade. var helt döda så drack lite kaffe och sen blev det att Titanic och ostbågarna ko fram halv fyra på dagen också. ganksa chillat. på kvällen hade vi inget att göra men sen blev det helt plötsligt att vi gick ut typ och sen var vi på Sakuras! fett var det. olivia var så söt på campino. sen fick jag en kebabrulle ismord i anisktet. tack ♥

Lördag då. jag skulle upp ganksa tidigt för att jobba. fett segt var det men det gick bra! snckade om fest idag på fredagen men jag var inte alls taggad när jag kom hem från jobbet... men tpg en powernap och sen lite mat i mig så var det najs! så stack till alice och oss iordning. seeeeeeeeeeeen fest! det var najs.

Jobb iddag igen då. sovit 4,5 timmar inatt. hehe. mitt eget fel. lite segt att jobba idag med men det var ändå chill. när jag kom hem var jag död och har varit det sedan dess. har suttit och kollat film nu. Letters to Juliet. fin film.

Nu blir det nog sängen och sen imorgonbitti kanske det blir en powerwalk med Lisa! sen får jag se vad jag gör. LOV JU.
Puss


Just tonight

2011-04-14 @ 21:27:38   people


hey. igår efter skolan tog jag en promenad ner till stan och mötte upp broder för en kaffe! köpte kaffe till oss båda och sen gick vi ner till fästningshörnan och chillade. dock ingen sol men det gick bra ändå. tyckte det var trevligt. sen blev det jättekallt så vi gick till sakuras för att värma oss och hälsa på julle. trevligt. ian med. jag och ludvig satt där aslänge tills klockan blev typ halv åtta, då stack vi till popquizen. det var la intejätteroligt men ändå kul. vi vann inte precis... hahaha. team reggae, inte min typ riktigt. sen gick vi hem.

Idag började halv två. men på morgoen satt jag och kollade på oc med ludvig och drack kaffe. mysigt har vi det på morgonen. gick till skolan och hade mitt nationella skriftliga idag. kändes ganksa bra! gick efter ganksa kort tid, men vem behöver fem timmar? seriöst. man hinner på en och en halv lätt. kom hem efter skolan då och har la inte gort så mycket efter det. kom nyss in från en lång promanad med mamma! mysigt. nu ska jag dricka te.
Puss

Till the world ends

2011-04-13 @ 15:56:53   people

snyggisbild på Olivia.
lättnad till tusen. äntligen slipper jag talet. blev inegn box idag. kanske drar gymmet eller en promenad sen kanske!
Puss

Yeah

2011-04-13 @ 12:09:37   allmänt

hejhejhej. sitter nu med kaffet och kollarlite smått på OC medan jag jag frsöker skriva klart det här äckligahortalet. usch. hatar det. så är jag jätte nervös med... hatar att prata framför klassen. men jag hoppas det går bra. börjar skolan igen halv tre, då är det svenska! nfeiugvioaöeb. damp. nej men jag klarar det. kommer kännas skönt efteråt. hem och skiva samhällskunskap sen och ikväll blir det box!
Puss

Death is peacefull

2011-04-12 @ 22:54:46   isabelle

heheheeeeee...
Nu var klockan mycket igen. tiden bara rinner iväg. men var ju och tränade innan då. gick asbra faktiskt. fett trött blev jag efter steppen men då var det chill med bady balance efteråt! ser dock helt efterbliven ut på det passet, men skit samma. kom hem och duschade, gjorde lite te och en knäckemacka! gottisgottis. nu måste jag verkligen sätta fart med det här talet. kommer ju inte blir bra detta men ska verkligen försöka nu. fattar inte varför jag är så seg. orkar verkligen inte.

Men sen imon. om jag får göra talet. det kommer vara en sån lättnad. åh. kommer aldrig mer behöva göra ett tal i skolan! love it. har skola hela dagen imorgon då sen blir det box med lisa. treeevligt. imorgon ska även min klänning leveras till mig. den skickas nog imorgon så får den nog några dager efter. min studentklänning alltså! hoppas den är lagom. jobbigt annars. men jag har hittat en annan klänning också om det nu skulle vara så att denna inte passar! a, det var det.
Puss

Lights will guide you home

2011-04-12 @ 13:52:13   natur

mamma har satt in fina blommor på mitt rum!
Hey. inga lektioner idag då. ganksa najs. skulle dock gått upp tidigt ändå för en springrunda men nej. jag somnade om och den var klockan ganska mycket och det var bajsväder. ska snart börja göra en kladdkaka så kommer olivia hit sen och äter den och dricker kaffe med mig. mysigt. ikväll blir det också träning. kaaaaanske två pass. jo det blir det nog. älksar body balance. nej men nu ska jag bya kjol och sen börja med kakan.
just det. mitt tal med....
och, GRATTIS LISA! ♥
Puss

Sadness is a blessing

2011-04-11 @ 18:28:15   people

tina.
hey. då var det måndag igen. var i skolan idag. hade bara en lektion med, asnajs. gick hem och åt frukost sen till stan med tina. espresso house och kolla stan. mysigt var det. hur fint väder som helst idag med! fett varmt var det när det inte blåste. dock ska det tycdligen regna imon... bajs ju. men funderar på att gå en liten promenad eller något sen. tänkte ut och springa men är verkligen astrött så orkar inte. men får se.

Imorgin har jag typ inga lektioner utan ska typ visa upp mitt projektarbete för tvåorna och ettorna på skolan för att dom ska få insperation till deras. tror faktiskt inte dom bryr sig ett skit om vad vi har gjort. haha. men slappt att slippa skolan... dock har jag ingen aning när jag ska vara där. men det löser sig. eller. sen måste jag göra mitt tal och sen träning! Lisa fyller år imon med :D Grattis! :D
Puss

You're my wonderwall

2011-04-09 @ 22:17:33   people

hej jina.
Efter gårdagens händelser är ganksa seg idag. men tog mig ut och handlade lite fika med jina och satte oss ute på en filt i solen och fikade. så mysigt så. satt där tills det börade bli kallt och då var det dax att gå hemåt. där väntade mat. varit sugen på mat hela dagen. och det var så gott. pratade studenten och andra trevliga saker med min familj och sedan blev det kaffe och choklad. nu sitter jag inne på mitt kolsvarta rum. ensam är jag inte. oskar linnros är med mig (som vanligt). tönt isabelle. ja. neeeee. lite. trött är jag med. nu ska jag inte vara osocial mot linnros här!

Imorgon är det söndag. känns som söndag idag. då fyller min morfar år så vi ska ut och äta lunch med min familj och han då. sen hem till oss och dricka kaffe och äta tårta! fint ska det va.
Puss

Time to dance

2011-04-08 @ 16:59:20   isabelle


trevlig dag idag tycker jag. försov mig dock på morgonen. men det gick bra ändå. hade lektion. gick till olivia i hus ett och åt macka. sen hem och dricka kaffe och äta stekt ägg. loooove. sen tillbaka till skolan för att ha fysik. gjorde inte ett skit. najs var det. stack ner till stan sen med lisa. fikade på miggen och hade trevligt. en sväng till hm också. gina med kom jag på nu. fintfintfintfint. nu sitter jag och lyssnar på maskinen och väntar på linnso. sen ikväll böir det förfest hos felicia och sen oscars! ska bli naaaajs. är ganksa taggad alltså!
Puss

Baby show me what it's all about

2011-04-07 @ 11:28:44   isabelle

efterbliven chey. yeah.
åh lång sovmorgon. det är det bästa. börjar inte förrän klockan ett idag. så gick upp typ hlav tio för att kunna ta det lugnt på morgonen. så gjorde frukost typ och sitter fortfarande kvar vid tvn och dricker upp resten av kaffet. sitter och kollar på mtv. ganksa najs är det. snat ä det top 11 Robyn. det är fett bra ju! har bara en lektion sen. men ska också ha mitt möte med pär idag för att visa mitt projektarbete! blev klar med det igår. fett skönt är det. ska bara kolla en gång till så allt funkar. hoppaaaaaaaaaas. sen efter skolan ska jag leka med tina! myyyys.
Puss

With you around

2011-04-06 @ 16:41:40   random


hej. idag fick jag min studentmössa! åh den är jättefin. längtar asmkt till studenten nu asså. hoppas bara klänningen kommer snart. har också mejlat över en bild på en klänning jag vill ha! blir nog fint detta. fick sluta klockan ett idag, int fel. så har kollat lite på tv nu och ska börja med PA nu. måste skriva loggbok. suger bajs. ska hämta mtt kaffe nu och sätta igång. sen kanske plocka upp här lite. sen bli det träning med Lisa i kväll! kommer slå ner henne!
Puss

No lies, just love

2011-04-05 @ 22:31:20   allmänt

tog bort bilden. för ful för att visas.


tja. har nyss druckigt en kopp te och ska nog gå och sova nu typ. idag har jag varit i skolan. trodde jag skulle dö på sista lektionen... orkade inte den. det jag gjorde var att lägga en bild på min flagga som jag har gjort i 3d. svårt. sen skulle jag gå ner och köpa en kaffe för jag var så sugen. så hade dom stängt kiosken...... inte okej. men efter skolan cyklade jag hem till Jina. satt och åt kladdkaka och dack te. asmysigt. hon beställde även sin studentklänning! spännande. då började ju jag undra var min har tagot vägen. det skulle ta typ tio dagar. det har gått längre än det kan jag ju säga. hoppas den kommer snart. annars blir jag ledseeeen. neeeeeeeee.

Imon börjar jag 8.30. fuck. en lektion, sen hål. ska nog leka med linn då. det är fint. sen bara en lektion till för båda svenskan och samhällen är inställda!! bästa ju. på kvällen är det box. hoppas inte på träningsvärk i en vecka som förra gången.... men det var kul!
Puss

I'm letting you go now

2011-04-04 @ 19:34:51   people


Hemma efter en mysig dag på stan med hanna! mötte upp henne på skolan och sen cyklade vi ner till stan. satt på espresso house och drack frapino och pratade massa. bland annat att vi ska upp till Göteborg och hälsa på Amalia så snart som möjligt! trevligttrevligt. gick runt lite på stan. fick köpt mig strumpbyxor med. behövdes. skulle ju på yoga idag men avbokade innan så tänkte ta en springrunda istället. väntar bara på att min ipod ska laddas lite. suger att springa själv utan musik... sen känner jag också att jag är seg, huvudvärk och ont i halsen. vill inte bli sjuk :( det suger.
Puss

Bullets

2011-04-04 @ 12:23:48   people

här är lite exempel på mina bilder till mitt projektarbete! finns fler bilder men dom ligger på hemsidan. har väldigt nöjd i alla fall. 1. Mirre. 2. Tina. 3. Olivia. 4. Mirre.

Att köpa balbiljett var ett rent helvete. fick sitta och vänta hur länge som helst. dom börade sälj halv åtta, vi hade nummer 24 och var klara typ klockan elva.... fett segt. men dt gick bra i allafall. vi fick som vi ville, ett stort bord. nu har jag slutat för dagen så sitter med kaffet och chillar. ska ner till stan sen med hanna. kanske tar en fika! lite mysigt. plus att det är jättesoligt nu så har vi tur kanske det är varmt på uteseverigen! sen på kvällen ska jag på yogaaa. ska snacka med elin om hon skulle med. vill inte gå själv... haha. annars tar jag la gymmet elle nått. gött ä det.
Puss

Nytt

2011-04-03 @ 23:40:07   allmänt

Då har man gjort en liten ny design. lite fräshare kanske. håller nu på att skiva loggbok för projektarbetet. går la ganksa bra dåva. Imorgon är det skola, balbiljett och sedan träffa hannibanni! ska även börja skissa upp hur min klänning ska se ut och sen på kvällen blir det yoga!
Puss

Born free

2011-04-03 @ 19:42:54   people

bild från några veckor sedan. palla att mirre har asbra väder i spaninen och vi har äckligt grått och fult....
hej. igår var det lördag dåva. började dagen med att jobba! sjukt stressigt var det men ganksa najs. sen hem och duscha och sånt. städa massa på mitt rum med. fint är det nu. cyklade ner till stan sen för att äta pizza med några girls! trevligttrevligt. blev abamätt också. lite jobbigt. efter pizzan gick jag bara några meter och sen var jag hemma hos olivia med henne och alice. försökte komma på vad vi skulle göra. men tillslut hamnade vi hos lomar en stund och hade lite förfest eller nått. sen blev vi luffiga och satte oss i typ en park på varsin gunga och chillade! och sen vidareeeee. fick sova hos olivia med. tack!

Idag då. var hemma hos olivia ett tag idag och degade. stack hem och fick mat och våfflor sen med. nu sitter jag på mttt rum och är helt cptrött och seg. känner gårdagen slår till nu.......... inte okej. nu måste jag plugga!
Puss

Move your body

2011-04-01 @ 21:50:59   isabelle

fuck you olivia. ski.
tjatjatja, ust nu sitter jag hemma hos Olivia! har kopplat in min dator i internet så kan sitta här och chilla! snart ska vi nog gå och köpa glass för det är gott. annars idag ag varit i skolan sen åkte jag och olivia ner till stan och drack kaffe på miggen. var så sugen på kaffe hela dagen så jag var tvungen. hatar när jag inte har fem kronor till kaffe i skolan elle hinner göra kaffe på morgonen...

Sen skulle olivia fota två tjejer också och jag fick vara lite assistent! var i lite läskig miljö men det blev asbra. så olivia sitter nu as we speak och redigerar lite. själv redigerar jag bilder på tina från i onsdags. ska även redigera bilder på olivia som jag tog idag vädligt snabbt. men nu ska jag forstätta med abetet!
Puss

RSS 2.0