Jag faller

2011-02-28 @ 21:37:55   isabelle

eeeeeeeeeeeeeeh..
heyhey. nu får jag skynda mig att skriva för min dator dör snart och jag okrar inte resa på mig och hämta sladden. men. idag har jag haft körketion. gick ganksa bra skulle jag tro. sen stack jag till stan med mirrlo. alltså ingen skola idag. fett gött. gick runt på stan lite. köpte mig en väska. en brun sådan. ganksa fet. sen blev det lunch på miggen med. för gott. hem till mirre en stund och chilla. kaffe och lite så. gjorde scones på kvällen som kvällsmat med oboy. sjuukt. dock liiite mätt. nu sitter jag hemma och ska la sova. är jätte trött. så har jag sovmorgon imon med så om jag sover nu så får jag sova länge. det kan jag behöva. ska prova lite hur mina kläder passar sig till väskan bara.... mobbad. nejdå. sen pencilin. sen nana.
Puss

Tack hej, fuck dig, jag har fått nog

2011-02-26 @ 15:39:38   random

vet att jag har lagt ut denna bilden typ 10000 gånger. men så är det.
hej. idag blev det en liten trip till Göteborg med pappa. han skulle kolla på mobil typ. fett najs affär asså. jag älskar såna elektronikaffärer. och denna var sjukt stor med. var där ganksa länge asså. gick runt och kollade på massa saker. hittade asfina lurar med hello kitty och svampbob. jag skulle få såna men sen tänkte jag att det var onödigt. fast nu vill jag ha dom igen.... nästa gång. sen var vi på lite andra ställen sen hem. åkte iväg till coop med och handlade lite. Linn kommer hit sen och då ska vi laga chokladvåfflor. såna som lejla gör. ååh, dom ser så goda ut. hoppas dom är det med. det tror jag.

Igår åkte jag ner till stan själv och handlade lite. ganska najs. skulle hämta saker hos olivia och så skulle hon och alice precis ut och ta en kaffe så jag följde med dom. mysigt. på kvällen sen stack jag och mirre till campus på release fest. ganska najs men fuck penicilin.
Puss

I'm wide awake, it's morning

2011-02-24 @ 15:47:14   random


hey. då har man dragit på sig halsfluss. känns ju verkligen asnajs. eheeeeee. nej men det får la bli bra. så idag gick jag upp tidigt och åt fruskot med mamma. sen städade jag mitt rum. asfint. eller, ganksa i alla fall. ner till stan vid tolv och träffa olivia och dricka kaffe. treeevligt tycker jag. efter det gick jag på stan lite själv. hämtade ut mina pencilin och köpte strumpbyxor. fiiiint gick runt lite sen på stan med. längtar tills imon då man får pengar så man kan gå och handla något fint. men för tillfället nu är ag väldigt hungrig. mamma sa att vi skulle äta när jag kom hem men tydligen inte. får tjata att hon börjar nu.

annars håller jag på att hitta massa bilder som jag ska framkalla som jag sen ska sätta upp på min vägg tänkte ag. får se hur det blir. det är nu 68 bilder typ. så det blir nog najs. ska nog beställa dom imorgon typ. sen ska nog bara sitta här och lyssna på ett nytt band eller människa som jag hittade för ett tag sen. Bright Eyes. fett bra. kanske rita lite. Mirre visade så fint hon hade ritat igår så jag ville med göra något fint. så deee.  fixade också dreamweaver idag på min dator så jag kan göra min hemsida hemma med. så jag slipper göra allt i skolan. det känns bra asså.  kanske ska göra lite på den idag med. så jag kommer någonvart. nej, nu blir jag arg. min mage skriker.
Puss

For those who have heart

2011-02-22 @ 21:21:56   people

1. olivia är ganska snygg. 2. glassen vi fick av gunnar. snällt tycker jag.
tja. då var det kanske ett litet tag sedan sist. men jag har inte haft så mycket tid. plus att jag blev sjuk i söndags typ så orkade inte skriva då. är fortfarande lite sjuk men det blir bättre tror jag. ska snart lägga mig tror jag. ska bara ta en stepsils först. inte för dom hälper så mycket men man får la hoppas. idag har jag i princip gjort samma sak som igår. leget i soffan så där hela dagen och kollat på tv. sovit ungefär varanat program. ätit alvedon och druckigt massa vatten. inte roligt att vara sjuk i alla fall. det är ganska sjukt hur mycket skit program det finns ändå.

jaja, vad har jag gjort mer under helgen. i fredags var jag med olivia. som man kan se på bilderna då. jag hade bara en lektion, sen satte jag mig i biblioteket och chillade och väntade på olivia. cyklade ner till donken och åt mat. där satt vi ett bra tag och sen blev vi bjudna på glass med. av en kille som jobbar där (vilket jag med gör). hahaha. lite kul. vi skulle varit hemma hos olivia och spelat amped och bara chillat på't i fredags men nej. så blev det inte. utan det blev fest typ. fett kul var det. tyckte synd om taxisaken men aah, lite kul. hahaha. olivia sov hos mig sen.

I lördags var det jobb för mig. började ganksa sent med så det var najs. cyklade hem och gjorde mig i ordning och massa så. stack till alice för att fixa mig. najsnajs. sen kom det lite mer folk. asnajs var det. hade verkligen askul. lite random saker men kul.

Söndags vaknade jag och var gaaanksa seg om man säger så. sen träffade jag mirre, köpte glass och cola och min feber började komma fram. inte kul. men det var mysigt. kände mig dock lite taskig som somande (inte första gången det händer). sorrrrry.
Puss

You know it hurts so bad, just like I knew that it would

2011-02-17 @ 22:06:00   people

liten fika med linn i måndags.
Åh nu är det snart lov. har bara en lektion imorgon med. det är ganksa najs faktiskt. dock är den tre timmar. men det klarar jag. ska ta med lite kaffe med tror jag. mobbad tjej, men värt är det. jaja, efter skolan ska jag och Olivia ta oss ner till lassabacka. hon ska kolla lite på jobb och så och sen ska vi belöna oss sälva med donken tror jag. känner att det får vi äta imorgon. fredag och lov och allt. sen blir det nog amped i massor. vi ska klara hela spelet nu asså. eller i alla fall rankas lite mer. omöjligt för tillfället om man frågar mig. men vi ska klara det.

annars så har jag la inte gjort så mycket. kollat på high school musical och ätit chips med linn. chillade och hade mysigt. sen kaffe med Jina. mysigt det också. dock väldigt kallt när jag skulle hem. nu har jag nyss duschat och tänkte faktiskt sova typ nu. trött som man är. så det...
Puss

You know I'd do anything for you

2011-02-16 @ 16:43:51   isabelle

..............hahahahahahahha.
hey. åh nu är äntligen detta cpprovet klart. hade fysik B nationella prov idag. inte roligt kan jag ju säga. det var jättesvårt.... får la hoppas på det bästa att man klara det i alla fall. drack upp en hel termos med kaffe. så kunde la inte jättemycket. hahah. men det är najs. chillade med Olivia och Alice efter provet i hus ett. hade inget att gära. sen kom det fram att olivia slutade samtidigt som mig så vi cyklade fint hem till mig och gjorde kladdkaka och kollade på twilight. fint. cyklade snabbt till skolan (det var typ snö överallt med. tycker det ska försvinna nu. gjorde det fast nu kom den igen.) och hade lektion. skulle haft en till men tydligen hade vi inte den.... palla. menmen, kändes bra att gå på svenska då. var bara jag och tre till. nu ligger jag i min säng och lyssnar på deprimerande musik av någon anledning och bara chillar. tror jag ska göra detta hela dagen. ligger så bekvämt. men får la resa mig sen och plock upp på mitt äckliga rum.
Bajs.
Puss

Tusen gånger om

2011-02-14 @ 19:07:16   people

tja. helgen har varit najs. i lördags städade jag massa på mitt rum och sen stack jag till olivia där jag, hon och alice gjorde oss i ordning och sen stack till lugnet på typ förfest. ganska chilllll. åkte sen till hajen typ på någon random fest. ingen vem det var faktiskt. men träffade lite folk som man inte träffat på länge. alltid kul. fett jobbigt att gå hem sen. tappade bort en på vägen men hoppas han kom hem säkert... haha. lite kul. på söndagen gick jag och mirre ner till stan och fikade lite. fett najs. tack mirrlo. hem sen och chilla och sen pluggade jag lite. ganska najs.

nu sitter jag med massa tröjor på mig och en filt och sockar och massa varma kläder. det är så sjukt kallt ute idag och även hemma hos mig. ganksa sjukt asså. det ät ungefär sjutton till arton grader i köket. jag har nu höjt mitt element så det i alla fall är varmt när man ska sova. annars idag hade jag bara en lektion idag på morgonen för sen hade jag körlektion. det gick bra antar jag. lite svårt. men det kommer nog. sen blev det fika/frukost med Linn på espresso house. lite så mys tycker jag. gick runt lite på stan och så med. provade lite kläder på gina. känner ju lite att jag behöver nya kläder. sen vill jag köpa en väska med. eller, två. en liten och en till vanlig typ. en på gina. asfin. jaja, kom hem sen då och gjorde lite mat och kollade på Mean Girls 2. inte alls lika bra som ettan. men den gick la att se. borde egentligen plugga nu men jag orkar verkligen inte. gjorde faktiskt det igår. lite dukigt. kanske ska plugga lite snart fast först ska jag kolla lite OC med broder.
Puss

We don't sleep when the sun goes down

2011-02-12 @ 13:32:45   random

fett fult.
tja. igår var jag i skolan. hade två lektioner. satt i matsalen med linn i 1 timma och 40 minuter. ganksa gött faktiskt. efter skolan cyklade jag lite fint ner till stan och mötte bordern min. drack kaffe på blådörren och sen joinade julle med. gick runt lite på stan. dom var taskiga mot mig som vanligt.... nej jag skoja. men lite. köpte en foundation för mina sista pengar. gött det. hehe. sen var det bara jag och pappa hemma så vi åt lite mat och så och hade det mysigt sen kom tina. vi gick till felicia på typ förfest och sen stan. ville inte till oscars för det kostar pengar meeeeeeeen alla ville tydligen dit nu så vi fick gå dit ändå. det var kul. fett kallt sen bara. så svider det jättemycket på mitt ben nu med.

när jag kom hem igår var mina tår sådär vita som fingraran brukar bli när det är askallt. så jag fick sova med raggsockar. inte najs på morgonen bara när man dör av värme. okej, nu vet ag inte riktigt vad jag snckar om längre, men det är i alla fall jättefint väder ute så ska la göra mig i ording nu och så. måste städa på mtit rum med. det ser jätte hemskt ut. fast jag vill ha ostbågar med.
Puss

Man måste dö några gånger innan man kan leva

2011-02-10 @ 18:35:40   isabelle

efterbliven jao.
tja. idag på idrotten hade vi zumba. jag sög. fast det var ganksa kul faktiskt och sjukt jobbigt. om man ansträngde sig. vilket jag gjorde ibland. fast nästa gång ska vi till simhallen...... bögigt. menmen. gjorde pancakes med Linnso på håltimman. sen var det brandövning med. lite roligt. nej skoja, sjukt kallt. åh just det. jag kom med i modevisningen! så ska vara en tjejs modell och visa upp hennes kläder den 28 april. ska bli askul. sen är tina och fanny med också, samma designer med. gott. men nu sitter jag här och har nyfärgat och nyklippt hår. mamma har gjort allt. även om hon inte tog något på håret typ så känns det ändå jättekort :( men det växer la ut snart får man hoppas. men nu ska jag tvätta av allt svart som är i mitt ansikte av sminket och sedan kanske köra mamma till coop och handla.
Puss

Och säga gud vad du var söt när du var barn

2011-02-09 @ 19:22:54   random

tråkig bild men whatevaaaahh.
Nu har jag nyss kommit hem från en powerwalk med mirre. kändes bra asså. inte tränat på ett tag ju... hehe. men ska nog köpa träningskort snart. behöver det känner jag. måste få lite struktur i mitt liv. ska även börja göra mer saker till körkortet. typ teori och köra mer och massa sånt. måste göra mer på projektet med och sedan skriva ett cv. har redan jobb men vill ha ett annat när jag har tagit studenten. åh vill göra det nuuuuu. men innan idag var jag med mirre en stund. drack kaffe och lyssnade på musik (oskar linnros). dog igen. men nu ska jag göra mig lite te och kanske ta en macka. imon ska jag äääntligen färga håret. det behövs.
Puss

Om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga

2011-02-09 @ 10:45:22   isabelle

hey. nu sitter jag hemma på min håltimma och har ätit frukost och kollat på Dom kallar oss artister. jag skojar inte att jag dog där under det avsnittet. asså oskar linnros. die. sitter och lyssnar på han nu med. okej, gör det varje dag men ni med. dör på vad bra han är och hur sjukt snygg han är!! får damp. ååh. ska nog kolla på den avsnittet igen någon dag.... hehe.

men nu ska jag la snart plocka undan lite här och sen kanske göra något åt mitt hår. inte prcis att jag hann det i morse. finns inte så mycket att göra dock. har mössa... men kanske ska använda min såndär lock/våg sak. ganksa fint till mössa skulle jag tro. har öven gått runt och fotat lite. lite random. ska nog ta lite mer kort om jag hittar på något. sen har jag en lektion sen hål igen och sen en lektion. hatar sånt. men det får bli bra. pkus att vi har vikarie på denna lektionen som kommer nu. segt. så är den lång med. jaja. nu ska jag ta det sistaav kaffet och plocka upp.
Puss

It's such a shame

2011-02-08 @ 21:38:18   people

Lite bilder fårn i torsdags hemma hos linn. temat var S så alla är något på bokstaven S. lite kul. själv var man mainstream och var skidåkare...

annars idag var det en vanligskoldag typ. efter skolan blev det kaffe och stan med Mirre. hem för att sen övningsköra som gick riktigt bra faktiskt. så nu har jag bokat två körlektioner med. måste komm igång igen. sen bara redigerat dessa bilderna. ganksa najs. nu ska jag typ göra mig i ornidng och kanske kolla oc. eller sova.... borde sova. tror jag gör det. ah. sen palla jag inte böghoror. det var det.
Puss

You must follow your heart

2011-02-07 @ 19:39:19   people

jag + lite andra människor från i torsdags hos linn.
hey. nu var det kanske ett tag sedan jag var aktiv här. men aja. 150-dagars var sjukt najs. var hemma hos linn först och sen gick  vi till Oscars. jag hade verkligen askul. kanske inte lika kul när jag vaknade men det gick bra ändå! fikade med Olivia och Alice senare under dagne och sen chillade jag med mirre. finttttt.

I lördags var det jobb och övningskörning. sen stack jag och olivia hem till alice där det blev lite mini fest eller vad man ska säga. eller ah, det var vi tre och sen kom det två till dit. somnade la vid 6 tiden och gick upp tidig med... men makaroner till frukost och sedan lite chips. inte fel. kollade film med mirre igår med. och bakade lite muffins.

Just nu sitter jag och skriver detta och tina sitter jämte mig och snackar i telefon. jag dricker te med och äter pepparkakor som jag hittade. innan idag blev det en lite trip till falkenberg med bessi. skulle hjälpa henne med projektarbete. gick ganksa bra. dock somnade jag i bilen mednas bessi hade lite serious buissnesstalk. vet faktiskt inte hur det stavas. sen lite donken.... hehe. fett gott. gick hem i äckelvädret och kollade oc. gett.
Puss

You said you knew this was wrong but still worth dying for

2011-02-01 @ 22:52:37   isabelle


hej. idag är det tisdag och jag har inte gjort ett skit typ. jo men inget viktigt i alla fall. hade fysik lektion. skrev av det som stod på tavlan men när det väl är dax att jobba själv sitter man bara där och väntar tills vi slutar. som idag. ja. då gick jag och sibel hem till henne och åt mackor och kollade på Gossip Girl. inte fel. det är nog en av dom bästa serierna. det finns en till. den kommer. hade multimediabajslektion sen med. jag kunde inte sitta hela lektionen så jag fick gå hem. ibland får man göra så. men det var bara en halv timma kvar typ av tre och en halv. ingen orkar sitta så länge.... kom hem och där satt ludvig o ch kollade på den bästa serien. oc. han har laddat hem alla säsonger. igen. åh. jag blev asglad. och nu med svenkundertext så man ska fatta allt med. asbra. ska nog ta dom till min dator så snart som möjligt. så ska jag kolla på det innan jag ska nana. vet inte hur många gånger jag har ett dom avsnitten....

Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. jag och mamma la en ansiktsmask var. det var ganksa så najs. målade även mina naglar när jag väntade på att det skulle bli klart med masken. turkos om någon undrar det. ah ganksa fint. har också redigerat fler bilder på mirre. sen gjorde jag något ovanligt. gjorde typ fem olika styrkeövningar. jag skojar inte att jag kommer ha träningsvärk imorgon. det var inte ens mycket jag gjorde... men det är ju bra ändå. kanske ska göra det vare dag. då blir jag biff.

Imorgon har vi en lååång dag i bajsskolan. fysik, sen hål. då ska nog jag och linn göra våfflor. för vi är ganska coola. sen massa lektioner. ska kolla schemat sen. onsdag är det imorogn ja. haar lite att fixa då. på torsdag är det 150-dagars. måste fixa kläder och sånt. kan bli kul.
nu blev det en novell.
Puss

RSS 2.0