Men vi är här, är här

2011-11-29 @ 12:59:51   people


Tja. Morgonkaffe nu. Sen ska jag fixa lite här hemma sen jobba igen... orkar inte. Tvådagars ledighet sen! Helt ok. Nu ska jag dricka upp och sätta fart.

Krossa alla fönster

2011-11-25 @ 16:28:21   isabelle



Nu drar jag iväg till mitt glamorösa jobb.....

Sen en tid tillbaka

2011-11-24 @ 13:31:56   isabelle


Jobb igår, jobb idag, jobb imorgon. kuuuuul. Nu ska jag städa mitt smutsiga rum och sen dö.

On my level

2011-11-23 @ 13:34:38   people





Kaffe och musik gör min morgon. Inte för det är morgon nu men itter fortfarande i min pyjamas....

You bought a new bag of pot, said let's make a new start

2011-11-21 @ 22:16:23   random

ägig frukost med Thilda på EH i ondags!
hey. jag suger på detta med att uppdatera... men aja. Har duchat efter en arbetdag! Mycket trevlig. Jobbade med Elin idag, hon var på våran donken. Askul. Så har jobbaat hela dagen sen kom mirre och drack kaffe med mig eferåt. Gotta.

Eh jaa, i lördags var jag hemme hos Elin på förfest en stack vi till Oscars! Askul var det. Dock var det bitchiga vakter men gick bra tillslut... haha. Så var där hela kvällen sen efter typ. Kom hem lite för sent kanske eftersom jag skulle jobba klockan tolv dagen efter! Men det gick riktigt bra faktiskt.

Nu tänkte jag faktikt snart gå och sova. Ledig imorgon så det blir makronbak imorgon med Mirre. Ska se hur det kommer gå... Dom ska bli goda i alla fall.
Puss

Vid protesfabrikens stängsel

2011-11-15 @ 14:13:41   isabelle


Igår var det sängning igen då... som vanligt typ. Var på Espresso house med Hanna och Freya på dagen med. Lite må mysigt sådär! Sen jobb dååå.Det var segt, ville bara hem. Men Thilda, Anna och Clara kom på min sista rast så det blev lite bättre!

Nu kom nyss Mirre hit så vi ska la dricka kaffe sen blir det jobba för mig idag igen. Hoppas på en chill dag! Tror detblir det faktiskt.
Puss

That's the motherfucking recipe

2011-11-14 @ 00:16:41   people








Igår var det födelsedagsfirande och förfest hemma hos mig. Minicupcakes, drinkar och massa skoj. Hälften kunde dock inte komma men vi hade askul verkligen. Tack alla! Stack ner mot stan sen då och in på Oscars, fett värt det. Mycket folk och massa goda drinkar som jag och Olivia drack. Lite nya så är alltid kul. På hemvägen hade jag och Olivia dampet, skulle hoppa bock och massa, det slutade med att båda ramlade över varanda och ramlar i backen och skrapar upp händerna! Men rikitgt kul.

Denna dagen var inte lika kul att vakna upp till... har mått bättre men sakta men säkert är man pigg igen. Så jag, Ludvig och Dajana har lagat farsdagmiddag här hemma och bakat. Det blev kyckling och potatisgratäng och sen chokladpaj till efterrätt. Helt okej gott. Kom nyss hem nu med från donken med lite brydar. chill.
Puss

Stereo heart

2011-11-07 @ 19:03:02   people


Har jobbat kväll/natt hela helgen så har inte gjort så mycket. Ludvig fyllde år i fredags, mys. I lördags var jag med Hanna och Amalia  på stan och drack kaffe! Mycket trevligt, träffar inte amalia så ofta så alltid kul att träffa henne.

Idag har jag sovit som en gris och sen varit med Mirre och Lisa. Nu är mirre hemma och äter och ag försöker komma på något att göra.... Finns typ inget att göra. Suger. Men nu ska jag ta en muffins.
Puss

Fast ingen fattar

2011-11-04 @ 15:11:22   people

Tja. Känner att den här höstförkylningen kommer komma till mig snart. Sitter här och snorar. mums. Var uppe tidigt idag för jag skulle till frisören kvart i nio. Så det blev en liten slingning och en klippning. Askort och asljust. haha, nej men det blev najs! Chillade och drack kaffe med Mirre sen med på stan. Nu är jag död och ska bara chilla tills det är dax för jobb igen! 16.30-00.45, samma tid imorgon. Bästa helgen ♥
Puss

Paradise

2011-11-02 @ 21:52:03   musik


We found love in a hopeless place

2011-11-02 @ 21:36:24   isabelle


Shit vad månaderna går snabbt nu alltså. Nu är det redan Novmeber och man får ju snart tänka ut julklappar... jobbigt ju. Men i alla fall idag har vi haft lite mys här hemma för jag, pappa och ludvig fyller år under en vecka typ. Så mormor och morfar var och åt lite och så. Fick ett ljus, berlock till mitt armband och pengar för jag haft namnsdag! gullegull.

Imorgon är jag ledig och ska till Ikea med mamma. Ska bli riktigt najs. Gillar Ikea. Sen blir det nog att chilllllla järnet.
Puss

I feel my heart start beating to my favourite song

2011-11-01 @ 00:26:03   isabelle


Nu blir det sängen för mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Var på stan innan med mamma och köpte present till pappa. Mycket fint. Blev också en kaffe på miggen innan det stängde. Mysimys. Gick hemåt och sen kom Tina hem till mig så blev det mys med glass och awkward! Fett najs. Snackade massa som vanligt om allt och inget. Men som sagt nu blir det sängen!
Puss

RSS 2.0