Get confused

2012-10-29 @ 07:53:07   people

Fett röten bild ändå men det gör inget.
Jahaja, då var man 20 då. Firade mig i lördags hemma hos mig! Fick bli lite Halloweenutklädnad me eftersom det var det på Oscars. Brukar verkligen HATA att klä ut mig men det var helt okej denna gången faktiskt. Hade en så jävla kul kväll i lördags i alla fall!! helt sjukt.
 
Igår fick det bli att piggna till fort och börja städa innan fadern kom hem... hahaha. Fick paket och sen åt vi mat på Zorbas. För gott. Hem till mamma och kolla Så mycket bättre, dricka kaffe och äta glass. Jättefint. 
 
Nu ska jag sminka mig och sen dra till jobbet! Ikväll blir det mysiskväll med lite bryyyydar.
Puss

The hand that feeds

2012-10-23 @ 08:42:00   people

ändå rätt gött med sommar kom jag på nu...
Nyss varit ute på en pw faktiskt. Det kunde man inte tro. Så nu sitter jag och gör frukost, kesoplättar och kaffe. asgott är det. Ska kolla lite Gossip Girl innan jobbet och kanske hinner med lite körteori med. Har bokat intensivkurs nu! så blir att köra och plugga en jävla massa. NU ska jag vända plättarna.
Puss

When I was arrested I was dressed in black

2012-10-21 @ 16:37:45   isabelle

Lagom trött nu efter en sjukt kul kväll ute igår. Dagen började med att jag stack till stan med mamma och pappa sen kaffe på eh elin! Var bjuden till mirre på kvällen med eftersom hon fyller år. GRATTIS!!! God mat och trevligt var det. Vidare till My på förfest och sedan till Oscars. Riktigt kul hade jag. Nu ligger jag i sängen och har cravings för en pizza, men istället blir det tacos här hemma som inte ens är gott. Livet är bra jobbigt ibland.
Puss

Säger vad fan som helst, det låter ändå bra

2012-10-16 @ 23:46:10   isabelle

Ledig idag! Var hemma hos mirre och drack kaffe, åt naturgodis och kollade på Hela Sverige bakar och chillade. Åkte till körskolan och snackade lite innan vi stack till Lisa på lite fika. Mycket gott. Vidare till stan sen, hittae en asfin jacka som jag kanske köper när plånboken tillåter. Blev även en liten kvällsmat på miggen. Har nu på kvällen glidit runt med Anna och Elin i stan. Nu sitter jag hemma och ska sova!
 
Imorgon ska jag och någon människor från jobbet äta frulle på stadt! Fett mysigt tycker jag! Blir sedan jobb för mig, 11.45-20.00. Orkar verkligen inte men det får la gå bra. 
Puss

Frukost

2012-10-15 @ 10:02:08   random

 
sitter nu och äter och äter frulle innan jobbet! Inte lika sjuk som denna på bilden som är ifrån förra veckan med Thlda och Elin till nya Gossip Girl! Nu ska jag häva i mig kaffet och göra mig iording för jobb!
Puss

All we see is strange clouds

2012-10-14 @ 21:40:23   isabelle

 
Image and video hosting by TinyPic
tjena. Söndag idag och det känns verkligen. Igår blev det inte mycket gjort. Jag och Elin låg i min osffa typ hela dagen och kollade sons of anarchy. Lagade mat med. Det var nog det ända vettiga. 
 
I fredags var det hur skönt väder som helst. Började med lunch på håstensgrillen med Moa, sen stan för lite kaffe och chilla innan vi stack och träffade Hanna. Åkte och köpta thaimat och åt hemma hos mig på kvällen. Sen blev det lite vin för Isabelle och Elin... Rock på oscars, sjukt kul var det. MIn vurpa gjorde nog kvällen lite asså, fyfan! hahahaha. Det var riktigt kul. Inte kul på lördagen dock.
 
NU sitter jag och väntar på Clara. Ska dra till donken en liten stund och chilla och dricka te typ! Snacka lite. Upp och jobba imorgon med, 11.30.20.00. fyfan.
Puss

Work hard, play hard

2012-10-08 @ 23:34:00   isabelle

Image and video hosting by TinyPic
Har varit hemma hela dagen idag på grund av sjukhet. Fick tyvärr sjukanmäla mig från jobbet med men ska nog kunna jobba imorgon. Har legat och kollat film och tv hela dagen med mirre typ. Bakat har jag också gjort men det fick jag slänga i soppåsen för det blev inget bra det där, ska försöka mig på det snart igen. 
 
Tänkte faktiskt att jag skulle gå och lägga mig snart, ska nog kolla ett avsnitt Gossip Girl med innan men sen blir det sängen. Ska vila ut mig riktigt så jag är pigg imorgon. 
Puss

Och än fanns det tusentals tårar kvar

2012-10-07 @ 02:02:23   people

Sjuk charmig bild på mig och elin fråb peace&love. Fyfan säger jag bara. Klockan är halv sju på morgonen, vi ska åka hem vid nio tiden, jag får för mig att dygna. Lyckat? nej.
Dagen började med bli väckt klockan åtta på morgonen och få frukosten serverad. Inte helt fel enligt mig. Chillade lite med gossip girl och kaffe innan det var dags för jobb. Kände på mig att det skulle bli kaos, vilket det blev en liten stund där.... Plus att jag helt plötsligt känner mig dålig och känner hur febern smyger fram. Inte kul. Men mådde lite bättre senare och fick gå hem 45 minuter tidigare med.
 
Cyklade och mötte elin på kvatum för att köpa kvällsmat och glass. Längesen man hade film/myskväll på en lördag asså. Känns rätt gött ändå, är ju sjuk så hade inte kunnat festa ändå. Har i allafall haft en asmysig kväll med Elin. Snackat massa och kollat på film. Sjukt bra, blev ju inte sämre med att killen i filmen var helt jävla sjukt snygg. åh, dör. Snackade ännu mera om allt och inget. Hon är bra hon.
 
Nu ska jag sova och hoppas jag är frisk imorgon. Vill inte sjukanmäla mig. Kommer bli dödad av jobbet annars.
Puss

One love

2012-10-04 @ 11:21:51   isabelle

hej. Idag är det kanelbullensdag. Fett gott. Tur att jag bakade det i tisdags. Ska snat ta mig en liten bulle. Sedan blir det nog en sväng om stan, kanske köpa en jacka och eventuellt en kaffe med elin innan jobbet, om hon kan vakna någon gång dvs. nej bra att sova. Stängde nämligen igår, samma idag med. Ska bli trevligt. Men nu ska jag klä på mig lite! Ska ta på mig något som matchar min nya fina väska från Zara! åh, asfin.
Puss

RSS 2.0