Tänk vad man kan göra med en liten kniv

2010-10-27 @ 19:16:18   random

entershikari.
hej. igår var det skola, fick sluta lite tidgare... haha. stack ner till stan och mötte jina. hon hade hört något om typ en fikebuffé så var tvungan att kolla! det stämmde ju men asså det var ju kakor på burk och kaffe. eller det ingick en våffla med. men stället var ganksa skabbigt med... fett kul. så det blev espresso house. tydligen vet dom vad ag bruakr ha där? lite läskigt. stod och skulle välja så sa hon "en liten bryggkaffe va?" blev lite förvånad men det var la kul. haha. hon hade ju rätt! så satt där ett tag sen bara segade runt på stan till typ kvart över 6. mötte mirre så stack vi till lbs på spelning. lite småtrevligt sådär.

Idag hade ag sovmorgon. som vanligt på dom onsdagarna blev det stor fruksot och gossip girl. serri bästa. på den lektion fick jag inte mycket gjort. alla i min grupp var borta så fick sitta och chilla! chill. sen har la dagen bara gått på. har citerat a boy brushed red med linn via sms. vi är ganska bra på den låten. sen har jag pluggat massa nu på samhällskunskapen. har prov imon. tror jag kan det ganska bra. åh jag vill inte ut i detta vädret.......

imon fyller jag 18. galet.
Puss

Du är värd att dö för

2010-10-25 @ 23:19:32   isabelle

jag tog denna bilden av dig mirre. hoppas det gick bra. du fick ju ett inlägg :D
hey. har haft en rolig helg asså. fett najs att jag inte jobbade. gillar det. i fredags var jag i skolan och så. sen åkte jag, mamma, pappa och ludvig till ge-kås. hatar det stället asså. så sukt mkt folk och skit. så vi gjorde besöket snabbt bara. hahaha. men köpte lite saker. inget roligt typ. hårspray, tuggummi, choklad och lite sånt. kollade film med mamma sen på kvällen. gaaaaanaka chill!

I lördags gick jag upp tidigt och sen lunchade med Lisa på miggen! fett gott. ösregnade så tur att lisa hade bilen! hahaa. aschill. blev körd till oscar och chillade där ett tag. sen kalas hos Mirre! åh det är mysigt med klas tycker jag. Asgod mat och tårta som vi dock fick typ kasta i oss. hahaha. skulle på fest hos mirres klasskompis. det var najs. sen chillde vi lite hos oscar och så och sen stan. suger att jag är 17 år. kommer inte in på något ställe. hahaha. så gick hem med oscar ty poch sen kom det två boys till och somande där. så fyra människr i ett ganksa litet rum. haha. mys.

Söndag, vakande lite sleten. vi fyra gick upp och stack till stan direkt och åt pizza. sjuuuukt gott. sat där i serri lite mer än tre timmar. det var fett gött att chilla där. hahaha. spelade mario cart sen och chillade. stack hem och gick och la mig kvart i nio. fett najs.

Skola bajs idag och sen bokade jag körlektion :S läääääskigt. men det blir nog bra sen. chillade massa med Mirre sen med. gooooott. nu måste ag typ sovaaaaaaa. lite långt inlägg asså. menmen.
Puss

I just feel complete when you're by my side

2010-10-21 @ 22:39:04   people

foto: miranda. ser inte alls helt druged ut...
hey. okej det var sjukt längesen jag skrev men har inte haft lust att skriva typ. meb vad har jag gjort i dagarna. varit i skolan. chillat. kollat film. kollat äcklig inavelfilm. varit på stan. fikat. kaffe. spelat tv-spel. har varit ganska najs asså! ingen känsla och allt är fint! såååååå idag är det Mirandas födelsedag! :D:D GRATTIS!! ♥ sjukt hur länge vi har känt varandra. 18 år typ. galet. love ya biaatch. sen idag har jag varit på kalas hos min farfar. så mysigt så. nu ska jag snart sova så ag inte är så trött. kan sova nu med. känns bra.

Imon är det fredag. ska vara i skolan sen måste jag till stan och köpa stumpbyxor och hårspray. ska kolla lite presenter och sånt med! lite mysigt. sen får jag se vad jag gör. är ganska sugen på donken... hmm, kanske imon. fett gott. och fett gött att jag inte jobbar i helgen. sen lite kul på lördag :D najs.
Puss

I can't die when I'm already dead

2010-10-15 @ 14:28:09   random

den nya bilden.... heeeeh. skoja, typ 2007.
Igår var det skola till bajs länge. hade idrott, fett kul var det. har dock massa träningsverk idag... hahhahaha. fail. men sen träffade jag Mirre på paganini. snackade massa London och sånt. kommer bli naaaajs. gjorde även fattiga riddare. fett längesen. åh för gott är det med. lite kaffe och tv sen med. inte fel inte fel. sjukt kallt att cykla hem sen asså!!

idag var det chill i skolan typ. köpte ballerinakladdkaka till reklamfilmen som vi ska göra. jag och sibel tog mssa bilder till våran stop motion film. den kommr bli asbra!! hahaha. har ätit hur många kakor som helst nu. fett gott. mpr dock lite illa. hahaha. menmen. nu ska jag snat städa på mitt rum och sen får jag se. kankse ska vara med tina sen med. trevligt trevligt.
Puss

Du skulle sälja din själ för att få stanna där

2010-10-12 @ 18:30:16   natur


hey. tina gick nyss hem och nu ska jag börka plugga svenska snart... har prov imon igen. hade svenskaprov i måndags med men imon är det andra delen. fett segt. och jag suger på det. hahaha. fast det var lätt i måndag. men hade bara en lektion idag och slitade tidigare, eller jag linn gjorde det. sen kom tina hit och åt kladdkaka och snakcade och hade trevligt. men nu ska jag ta en alvedon och börja plugga. har konstat ont i huvdet :O allt är cp seriöst.
Puss

Brukade hata mig själv

2010-10-09 @ 18:01:38   people

promenad med Tina. asnajs väder.

Don't take it away from me, I need someone to hold on to

2010-10-09 @ 13:15:46   isabelle


Sitter nu oich har det chill med musik och en kopp kaffe. för najs. ska snart göra mig iordning och sen gå ut och gå med tina. det är jättefint väder så det blir nog fint! borde kankse ta med kameran. får se.  sen får jag la se hur det blir idag. kommer la bli bajs igen. ne hoppas inte det. men nu måste jag fixa håret och sminka mig så inte  tina behöver vänta så länge på mig. hörs la sen kanske.
Puss

Jag tror att livet just har börjat och det blir vad man gör det till

2010-10-08 @ 23:36:38   natur


ey. prov idag då. ingen aning hur det gick faktiskt. men skrev typ på allt så g borde jag få i alla fall... hoppas det. haha. slutade efter provet så jag och linn gjorde pannkakor och sen köpte cheese rings! fett goda :D kollade vh1 och chillade. sen har jag inte gjort ett skit. eller lisa var här innan och drack te! mysigt var det. kollat på film med mor och far. nowhere boy. fett bra den! har velat se den ganksa länge med så det var najs. istter och letar upp låtar man kan lära sig på gitarr med. ganksa kul. fast just nu känenr ag för att gå ut för jag har inte varit ute på hela dagen... lite segt. menmen. imon blir nog annorlunda hoppas jag.
Puss

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar

2010-10-07 @ 19:38:25   isabelle

hittade dess bilderna igår. inte alls fjortis...
hej. nu har jag tagit en paus från matten. har gjort det kankse lite många gånger men vet inte vad jag ska göra mer. allt är likadant. men nu är jag hungirg och det suger att plugga då så måste hitta något att äta. kanske en toast. eller något. i maten idag i skolan gjorde jag macka med ost på i micron. det var fint. och sjukt gott. och lite krillkrydda på, galet. måste göra det nästa torsdag med. annars sitter jag nu och är förkyld igen... har en klump i halsen med och det suger. får ta lite te också. det blir bra då tror jag. min bror spelar på "min" gitarr och sjunger. vill med kunna... ska lära mig. han kna lära mig tycker jag :D jah!
Puss

You make this all go away

2010-10-06 @ 23:43:29   people


Ligga med datorn i sängen och asskön musik i öronen är seriöst det bästa när man är trött. för najs. nu har jag fixat photoshop cs5. ska bara fixa sån kod så jag kan ha det hela tiden och inte bara en månad... menmen. på hålet idag cyklade jag och thilda ner till stan och åt fruskot typ. kaffe och scones. sjuke. satt och chillade ett bra tag och sen tillbaka till skolan. slutade 4 idag som typ varje dag. har bara varit hemma och fixat med datorn typ. borde kanske ha pluggat matte... har matte d på fredag. men ska plugga imon tnkte jag. var på en liten promenad med tina innan med. började ju sjävklart regna så fick sitta i en busskur ett tag men det var mysigt. ah har gort lite ändrigra på bloggen med. ska göra finare någon dag här. måste ta mya bilder till en header. men nu är ag fett trött så ska sova snart. taggar redan gympa imon 8 på morgonen..............
Puss

Jag kan inte skilja på

2010-10-06 @ 19:07:18   random


hey. detta inlägget skulle jag egentligen publicear igår men så blev det inte så. men aja. skola idag. den gick faktiskt ganksa snabbt idag. dock känns det som jag bara blir och mer sjuk för varje dag som går. det suger lite. men efter skolan cyklade jag till stan och mötte upp Jina. gick till blådörren och tog en kaffe. där satt vi länge och hade det trevligt. båda var lika förkylda så efter varje mening drog vi in så med näsan. lite kul var det. men där satt vi tills cafét stängde. när man kom ut sen var det askallt. men det var mysigt ändå. sen märkte jag också att mina stumpbyxor var ganska mycket sönder. en halva benet var ju hål i. måste ha kommit på blådörren. sen körde jag en liten omväg och hämtade mina ringar som jag hade förlagt mig. så nu har jag kollat gossip girl (får damp på den serien nu, allt är cp och vill bara fixa allt. hahaha) sen blev det också desperate housewives som började idag. mysigt med serier tycker jag. höstigt. imon hoppas jag på en fin dag. har en lektion och sen långt hål då jag och Thilda ska till EH! den är inte fel. så ska det vara sol med hoppas jag. fint ska det va.
Puss

They were here first

2010-10-04 @ 21:26:19   isabelle


lite dåligt med uppdatering. men jag har varit så duktig att jag har fixat min dator själv! haha. den håller på med massa uppdateringsskit nu som cpar lite men det ska nog bli bra snart hoppas jag. har inte lgat över några bilder eller musik eller fixat photoshop än men det kommer. men vad har jag gjort det senaste. var på moas 18årsfest i fredags. det var najjjs :) sen i lördags var jag trött och förkyld men gick till stan och hämtade min cykel sen gick på promaned med Tina, fett kallt var det. sen efter det stack jag hem till oscar och kollade film och chillade typ, och mitt finger ahde blivit alldels vitt med!! hatar när det händer. blir så när det är kallt för mig. men det blir bra sen. haha. i går då jobabde jag. fett segt. är fortfarande jätteförkyld och massa sånt. på jobbet blev ag typ heelt yr i huvudet men det gick bra. hahaha. sen satt ag hemma med familjen och hade trevligt.

idag då. kunde typ inte sova inatt (vilket jag inte har kunnat göra på typ en vecka) så jag var astrött när jag skulle gå upp. fick hoppa äver första lektionen med för jag kunde ime hålla uppe ögonen typ och hade ont i magen och skiiiit. usch vad allt är cp asså. haha. sen är det ju kalenbullensdag idag med. så efter skolan gick jag och Linn till willys och köpte tre bulalr för 15. det var sjutk gott. sen fick jag en bulle när jag kom hem med. ganska najs asså. blev lite långt inlägg detta. hahaha. imon är det bajsskola igen och sen fika med Jina.
Puss

RSS 2.0