I'm coming home

2010-02-28 @ 19:47:38   allmänt

heeeeey. nu är jag hemma från funäsdalen. har varit där i en vecka nu med mamma, pappa och mirre. naaaajs var det! lite jobbigt på vägen dit bara. satt stilla i typ sex timmar så lite jobbigt. men vi kom fram till slut i alla fall. det har varit sjukt kallt med. har till och med förfrusit min näsa XD hahaha. så det ser ut som jag har bränt mig på näsan fast ah det är ju tvärtom. riktigt najs backar var det med. åkte min första offpist backe. askul var det faktiskt! lite jobbigt benen bara och var typ lite anfådd efter XD fattar inte riktigt varför.

vi har typ åkt mycket och chillat. typ äta, åka, äta, sova, åka, sova, äta, sova. hahaha. men man blir så trött hela tiden typ. det äör gött att vara hemma med. fick reda på i veckan med att skolan är inställd imon på grund av snön!!! sjuuuuukt najs. hoppas den blir det flera dagar. nej nu ska jag bara chilla och gå och lägga mig tidigt!
Puss

Underground

2010-02-19 @ 22:25:05   people

underground.
ganksa waste skoldag idag asså. gjorde typ inget på någon av lektionenerna och började tjugo i tolv. gaksa najs ändå. sen stack jag ner till stan med mirro. köpte en mascara och små söta ringar och örhängen med rosetter på! från hm barn! tjugo kr för tre ringar och tjugo kr för trrepar örhängen! ganksa så najs asså. sen har jag typ packat och chillat. ska snart ut i tvättstugan och hämta mina sockar som jag har tvättat.

imon då ska jag gå upp tiiiiidigt. vi åker typ klockan åtta imon hemmifrån. sen är det en lång bil resa som väntar. men jag tror jag klara det. musik, film, godis och en mirre finns ju i bilen. det blir naaaaajs :D nej men nu ska plocka fram det sista och sen ut i tvättstugen och sen nana. ses om en vecka! :D
Puss

Now everybody singing la, la la la

2010-02-19 @ 10:18:54   allmänt

Nyss kollat på ett avsnitt av oc och ätit frukost. kanske måste ta en till macka asså. blev inte mätt. haha. ska snart göra mig i ordning och sen dra till skolan. har tre lektioner men jag orkar inteeeee. kanske ska dra till stan efter skolan med. sen är det hem och börja packa typ. åker till funäsdalen imon!! aaaaaaaasnajs. fast reasn dit är ju inte rolig men det blir nog bra ändå. får lägga in massa filmer i ipoden. kommer förmodligen sova ganksa länge med. jag älskar att sova i bilen. somnar typ dirket. nej nu ska jag hitta något att ha på mig.
Puss

I just feel complete when you're by my side

2010-02-17 @ 17:00:13   random


hej. lååång skola dag idag men den var ganksa chill ändå. nu sitter jag hemma och lyssnar på denna låten på repeat. sjukt mysig är den. mirre var här typ i fem minuter sen skulle hon dra fast hon kommer tillbaka snart. haha. så jag får la sätta på kaffe så det är klart tills hon kommer hit igen. det ska bli gott! sen blir det gitarr med. har typ inte tränat på låten men aja det går nog bra. fick också reda på fysik a betygeet idag! vg blev det för mig. jag blev nöööööjd!! jag ville ha vg.
Puss

Hey, it's your funeral mama

2010-02-16 @ 16:40:21   allmänt

hey. nu sitter jag på fotot och äter mat. stack till wpillys innan lektionen med bessi. frallor och kaffe som smakar röööv. usch vad äcklig den är. hahah. men den går nog ner. sen ska jag hem till linn och fixa med musik och massa saker typ. tror typ det är den genomgpngen som jag missade förra gången nu men jag får la höra den en annan gång. pallar inte. är hungrig. bessi ger mig konsitga blicker. tror hon tycker jag är cp. men hon kan vara.
Puss

I can't go on without your love, you lost, you never held on

2010-02-15 @ 00:09:12   people

bara för människan är snygg.
nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt. har plockat upp på mitt rum så nu är det fint här. bakade även en kladdkaka som vi fikade med här hemma. sjukt god var den. skulle varit med mirre mn det blev lite sen typ så vi sket i det.

imon är det skola. börkar halv två men ska dra dit tidigare och träffa bessi! hon har typ håltimma så vi ska chilla lite hade vi tänkt. blir nog najs. sen bara två lektioner. ska även sitta i sekretariatet imon också. sjukt längsen men  jag tror det ska gå braaaaa. nej nu ska jag sova. godnatt.
Puss

Imagine if we lived under the weather, we would never be found, never discovered

2010-02-14 @ 17:42:37   allmänt

hej. blev lite ändrade planer igår. slutade med att jag och mirre stack på fest istället för att sitta hemma typ. det var naaajs. stack hem ganksa tidigt ändå men jag skulle jobba dagen efter med så det sög lite. men annars var det asnajs.

idag har jag då jobbat i tre timmar typ. sen bara chillat. tror jag ska sätta på lite musik och sen städa på mitt rum. eller i alla fall plocka upp all skit som ligger överallt. klarar inte av det. japp, så blir det nog. ska bara hämta lite marabou :D
Puss

This could be the downfall of us all

2010-02-13 @ 11:02:29   people

sjukt snygga assssså.
godmorgon. har nyss duschat och ska snart fixa mig! sen ska jag till stan med bessi då. mys blire. ska kolla på en tröja med om jag kommer ihåg det. får la skriva ner det annars. sen ikväll ska jag nog vara med mirre. typ chilla. donken ringde innan idag kl 9 (!!!) och frågade om jag vill jobba idag istället för imon men jag jobbar heller imon. eller det spelar ingen roll men jagvar inställd på söndag och jag pallad einte gå upp för att jobba. hade också andra planer idag så. dåååå vet alla detta. sjukt bra att veta måste jag säga.
Puss

I hear the good girls die

2010-02-12 @ 23:58:25   random

jag vill ha mina converse.
skulle vara med mirre ikväll men det böev lite sent och ingen av oss orkade cykla till någon så stannade hemma båda två! hahaha. har suttit och kollat på oc och ska gå och lägga mig tror jag. är astrött. så imon ska jag vara med bessi på dagen. donken och sen stan tror jag. om vi orkar cykla dit. sinnes långt asså. hahah. men det ska bli kuuuuul :D sen ska jag nog vara med mirre. det blir trevligt det med. men nu ska jag lyssna lite på musik och chilla lite innan jag somnar. kanske läsa lite i rock sound. lite jobbigt med engelska kanske när man är trött. haha.
Puss

We fight to live

2010-02-12 @ 20:50:35   isabelle

bild från mirre. thassos 09.
yooooooo. sitter på mitt rum och har det helt mörkt! haha. väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan dricka det. var i sklan innan idag. det sög. sen hem och typ driket till stan med mirre! blev en ganks alång fika på miggen. åt det vanliga typ men den var myyyyyycket godare ön vanligt. kanske var för jag inte har ätit den på aslänge. det är i alla fall daim kakan där!! sinnes är den. sen chilla lite hos mirre och fick mig ett gott skratt XD hahahaha. men nu är jag hemma då och har ätit. ska nog vara med mirre senare med.
Puss

Seeing things through water

2010-02-11 @ 19:10:46   allmänt

hey. har inte skrivit på ett tag kanske men jag har inte varit hemma så mycket känns det som. men igår fick jag min ipod :D:D:D den är asnaaaaaaajs!!! sitter ochlyssnar på den nu och chillar typ. tror det blir så hela kvällen, eller lite oc. har varit på fotot idag med och fotat Linn och Matilda. dom gjrde massa fina gymnastik saker. synd bara att jag sög på att ta... men aja det löser sig. sen chilla hemmåt med bessi! hade bara en lektion med så efter den stackj jag och linn till stan och sen gjorde vi pannkakor. sjukt många. åt upp alla.

igår var det gitarr! askul var det. hade den gamla läraren med så det var najs. och detta året är vi bara tre med så man får lite mer plats i alla fall. sen då öpnnade jag min ipod och fixade massa med den!!! eller ah hjälpe mirre lite med! haha.
Puss

Maybe I forgot what it was like before it entered me

2010-02-09 @ 20:24:25   natur


hey. måste ju bara säga att semla inte så gott. har typ alltid gillat det men asså nej inte nu. usch. sitter och kollar på tv just nu och chillar typ. skolan var seg idag, hade ont i huvudet typ hela dagen. sen foto också, ganksa chill. gjorde inget alls typ. min ipod skulle komma idag. det gjorde den typ. eller den kom på bud men då var ju jag i skolan så dom kommer imon. eller pappa fixade det på något sätt.

imon blir det ju skola som vanligt och sen börjar gitarren imon med!! askul ska det bli. sen ska jag hjälpa mirre med hennes ipod och lite sånt vavava. blir nog asnajs tror jag! kanske ska ta mig och kolla på ett oc avsnitt till. sen duscha. eller tvärt om. hahaha.
Puss

For what it's worth

2010-02-08 @ 22:45:59   random

från fikan med mirre i lördags. galet.
ganksa najs dag idag! skola från halv två till tre. följde med linn till willys, däör blev det att köpa en Ben&Jerrys. haha. random. tack linn. hem och äta sen iväg och träna med mirre, det var najs. hem igen och duscha och sånt. sen det bästa, OC och Ben&Jerry. fööööör najs. har kollat typ fyra avsnitt idag. jag hatar dock däör jag är nu. fast det som är jobbigt är över nu så det är najs.

Imon är det den värsta dagen. börjar åtta och tio och sluta kl sex. jag hatar det. typ inga raster heller med. usch. men hoppas dagen går ganksa snabbt i alla fall. kan hända att min ipod kommer imon!!! :D yaaaaaay! askul. nu ska jag borsta ina tänder och gå och lägga mig.
godnatt.
puss

I will follow you into the dark

2010-02-08 @ 12:20:01   isabelle

massiv haka.
godmorgon
. det känns verkligen inte som jag ska till skolan idag asså. gick upp kl tio och hade jätte mycket tid. har duschat och kollat ett avsnitt oc och ätit fruskost. så nu sitter jag och dricker upp mitt kaffe. sjukt gott. ska snart göra mig i ordning tror jag! börjar halv två så jag behövr ju inte precis skynda mig. och fråga mig inte varför jag inte sov längre. haha. hade typ kunnat gå upp nu. men aja. kanske träning ikväll med.
Puss

We are caught in the fame

2010-02-07 @ 14:17:00   allmänt

igår kväll blev det pizza hemma hos linn. jag var sjukt hungirg. hahaha. men gott var det. fast jag var lite säsmt för jag la pizza kartongen i min cykelkorg och när vi sen kom fram så hade allt glidit av pizza och låg i en hög XD haha. men det var gott ändå! chillade lite där och sen hem. somnade typ dirket när jag kom hem.

just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska skriva på min ipod touch som ska beställas hem idag! :D jag och mirre har sutti och snckat i telefon aslänge och försökt komma på vad vi ska ha. det är omöjligt. namnet är ju ganksa najs men ändå kul att ha något annat typ. men jag tror vi kommer på varsitt bra sen!
Puss

We'll break the walls

2010-02-06 @ 20:14:10   people


bild från mirre.
Stan innna med mirre. gick runt lite och sen tog vi en fika. gott. följde med mirre hem till henne en stund med. åt mackor och tog en powernap XD hahaha. asså för najs. nu sitter jag hemma och är hungirg. ont i huvudet har jag med. men ska snart ner till stan tror jag och äta pizza med linn! jag känner det asså. har hunnit kolla på ett oc avsnitt med. sjukt bra är det. men nu hoppas jag linn smsar snart så vi kan äta! hahah.
Puss

I hope you're happy with yourself

2010-02-06 @ 11:22:32   musik

godmorgon. hr vaknat nu och duschat och ätit fruksot. gooooooott. ska snart göra mig i ordning och sen stan. blir nog en fika med mirre på miggen! inte fel asså. mamma och pappa stack nyss till göteborg och kommer hem imon. så ensamn hemma hela dagen. föööör najs är det. problemet är bara mat. hahah. får se vad det blir! dom sa också at om jag vill så får jag gärna städa hela huset. asså damma och dammsuga. emn det vill jag inte så det skiter jag i! mitt rum kanske jag ska städa
Puss

Get up, get out, this is your wake up call

2010-02-05 @ 20:09:50   people


yo. har åkt skridskor idag då. blev inte så mycket skridskor mig kanske men det var kul i alla fall. kallt om fötterna var det med. och ont i fötterna. usch. haha. åkte med bussen hem och chillade lite hemma med mirre! kollad i gamla skolkataloger. hahahahha. asså sjukt kul. när mirre hade dratt så somnade jag typ i en timma! asnajs kan jag ju säga. sen gooood mat. nu vet jag inte vad jag ska göra. är aspigg typ! haha. känner för en ben&jerrys!!! har seriöst gjort det hela veckan.
Puss

Life’s a game but it’s not fair I break the rules so I don’t care

2010-02-04 @ 22:16:41   isabelle


retard? ja.

fotoredovsningen gick asbra! han gillade bilderna. så det var najs. så sen har jag bara chillat och kolalt på oc. ååh vad det är bra. ska snart gå och lägga mig. ska ju åka skridskor imon med skolan. jag orkar så inte det. jag suger på att åka. har typ inte åkt det sen i sexan XD haha. men ah det ska nog gå bra. sen får jag se vad jag gör!
Puss

You keep me from breaking apart

2010-02-04 @ 15:01:00   allmänt

slutade typ halv tolv idag så efter skolan stack jag och linn till willys och handlade mjölk! det var också provsamkning av dom nya ballerina kexen. asså det var det godaste kexen jag har ätit!!! ballerina kladdkaka heter dom. galet var det. så fick man kaffe också och det blev typ hundra gånger så gott att doppa kakan i kaffet. mmmm. köpte varsitt paket XD haha. för gott. sen hem och göra pannkakor. gott. fick öven mina bilder idag!! asnjas är dom. så ska sätta upp dom nu innan jag ska dra till fotot.
Puss

Holding it down for the underground

2010-02-03 @ 23:03:38   random


var på gymmet med mirre innan idag. det var najs. så har duschat och ätit nu. ska snart gå och lägga mig. börjar tidigt imon igen. orkar inteeeeeee. men det blir nog bra. blir nog att gå till skolan imon igen asså. måste ladda ipoden kom jag på nu. sen hoppas jag också på att mina bilder kommer i min brevlåda imon!! jag vill se hur det blir och sen vill jag sätta upp dom. tror faktiskt det kan bli bra.

See I'm no king, I wear no crown

2010-02-03 @ 16:47:59   natur


fick gå till skolan idag på grund av all snö. ganksa skönt att gå ändå. kanske sla göra det oftare! fast då måste jag skynda mig lite mer på morgonen. hade en lektion sen var nästa lektion inställd. lite segt. och det var också sista lektionen så slutade tidigare! på vårat hål på typ en och halv timma så stack jag och linn hem till mig och gjorde scones. goooooooott. har även gått en promenad idag. känns bra. nu sitter jag och värmer mig med en kopp kaffe. najs.
Puss

Gap in the fence

2010-02-02 @ 21:45:14   allmänt

jag måste bara säga det. jag hatar snö!!!! uuuuuuusch. fick gå från skolan till rosenfred och sen gå hem och det är långt!!! typ snöstorm och massa snö på marken. det tog mig 45 minuter att gå hem idag. det är för mycket. men aja, mötte mirre på vägen hem så stack vi hem till mig och gjorde mat och varm choklad! det var gott. sen typ bara chillat. nu ska jag visa mina föräldrar mina foton som jag har framkallat i skolan i mörkerrummet. asnjas är dom. eller vissa i alla fall.
Puss

It's none of their business

2010-02-02 @ 10:51:30   people


igår gjorde jag äntligen klart min halsduk! så kanske har den idag sen. varm är den i alla fall. nu sitter jag och dricker oboy och ska till skolan om ett tag. och det är sjukt dålig musik på mtv för tillfället. haha. jag vet inte vad det är men det suger. hahaha. igår valde jag också ut massa bilder som jag ska framkalla! eller pappa gjorde det åt mig idag så dom kommer la om några dagar. naaaaajs. nej kanske ska man ta ett till glas oboy. inte fel asså.
Puss

We won't forget you

2010-02-01 @ 16:56:09   random


idag började jag skolan halv 2. cyklade dit i äcklig snö och växeln fryst på ettan. trampade hur mkt som helst och kom ingen vart alls typ. men ah kom till skolan, får reda på drekt när jag kommer dit att båda lektionerna är inställda. najs fast jobbigt att ha cykla dit. haha. så jag stack till willys och köpte oboy. gott vare. så hat nu chillat här hemma, kollat på oc bland annat. skulle boka ett träningspass innan men kunde intre logga in men sen kude jag det fast då var för sent enligt mig. haha. kanske drar till gymmet eller så gör jag det imon!
Puss

RSS 2.0