I know that it's all because of me

2011-01-31 @ 22:01:29   isabelle

promenad med tina för ganksa längesedan. den dagen var najs.
hey. idag kom mirre hit på morgonen och åt fruskost. fett gott. chillade massa och så och sen lagade vi mat med. asnajs. gick ner till stan sen med Tina. köpte en mascara, aniktsmask och en kjol. fintfintfint. stannade på miggen också en stund. fett kallt att gå hem sen med. men ganksa najs. nu har jag bara suttit vid datorn sedan jag kom hem. ska la göra mig i ordning och sen kanske gå och lägga mig. känner att det är bra för mig. har sovmorgon och två lektioner imon. gett. sen övningsköra med pappa.
Puss

I'll never let the two of us be friends

2011-01-30 @ 21:44:09   allmänt

mirre idag efter hon har slängt sin blöta vante. hahhaa lite kul.
hey. i fredags var jag hemma typ efter skolan och så. sen gick jag hem till alice med olivia och gorde oss iornding och skit. sen stack vi på fest typ vid ankaret! ganska najs. liiiite trångt bara men ganska chill. vi var inte där så jättelänge asså. kände typ ingen heller. så vi gick till stan istället. så var där lite och snckade med lite folk sen drog vi in på kvarterskrogen och chilllllade. det var askul faktiskt! lite annat folk där än vad det brukar vara! kan vara lite läskigt folk där ibland.... haha.

Igår då var det lördag. jag gick upp ganksa tidigt och mötte linn på paganini för att plugga fysik. kan ju inte säga att det blev så mycket plugg. men det var najs. snackade mest 150-dagarssssssss. ska bli fett. satt där aslänge och drack kaffe. sen gick jag hem till mig och sen till mirre. vi lagade mat ocg gjorde oss iordniong och massssssa. sen gick vi till någon förfest och sen stan. fick damp på oscars. palla 21+ fram till sommaren. det kan inte stämma. aja, det blev kvarterskrogen igen. hahaha. det var la najs. hahahahaha. hemvägen var askul....... visst mirre? hehh.

Och idag! mirre sov här. sen gick vi till stan för att köpa lite saker men sen gjorde vi inte det. vi glömde kortetn och skit. så hem till mig igen och på belgiskavåfflor och kaffe. inte fel asså. chillichill och sen laga mat. sjuuuuuuuukt. ne. men gott. nu ska jag snart duscha tror jag. sen gå och dö.
Puss

Somliga ljus brinner aldrig ut

2011-01-28 @ 17:16:49   isabelle

bild av mirandaG i somras.
hey. nu ligger jag i min säng och chillar. jag orkar inte resa mig heller. men jag måste för jag måste städa mitt rum. det suger mannen. men ska göras. hade två lektioner idag i skolan. chillade mest. jag vet inte riktigt vad jag ska göra senare. är trött så ska chilla ganksa mycket hade jag tänkt. kanske kolla film. eller fastna på weheartit. eller gå på promanad. eller vad som helst. nu kom pappa hem så måste nog börja städa asså. orkar inteeeeeeeeee. sen är jag lite hungrig med. ska äta.
Puss

I'm so sick of watching all the minutes pass as I go nowhere

2011-01-28 @ 00:21:29   people

vad hände med mitt hår? seriöst. mirre är lika trevligt som vanligt........ bitch. skii love ya ♥ va.
tja. nu ska jag snart sova lite tänkte jag. idag har jag varit skolan. började halv tolv och åt asgeddlo frukost. hade bara två lektioner idag med så fett najs. skulle tagit bilder på Mirre idag i studion men vi hamnade på donken istället.... fick bli så. men det var inte fel asså. cheese, loooooove. nej men satt där ett tag typ. sen hem till mig och dricka kaffe. fint. jag provade massa kläder och hittade massa baggy kläder. fett gött ju. men känner ju inte riktigt den. sen så taggade vi lite med. det måste man göra. annars är man äcklig. va. hahaha nu är jag trött. jag ska gå och lägga mig och gå upp tidigt imon och ha fucking multimedia i tre timmar. måste hitta en femma. annars dör jag.
Puss

This time we're not giving up

2011-01-26 @ 10:27:27   isabelle


hey. Nu har ag nyss druckigt upp mitt kaffe och ätit upp min frukost. ska gå och göra mig i ordning nu tänkte jag. börjar om typ en timma. fett najs med sovmorgon idag. jag gillar det. åh fast nu börjar ju våra bästa år... måste stänga av det nu annars kommer jag fastna. det är ju seriöst det sämsta ag har sett men det är något med det som gör att man måste titta. brukar kolla på det med mamma... hahaa. lite mobbat. hatar bara att dom bytar skårdespelare hela tiden. shawn är till exempel fett ful nu. jaja. nu ska jag hitta något att ha på mig. kommer ta ett tag...
Puss

Det är där jag kommer ifrån

2011-01-25 @ 23:56:03   people

jag saknar sommaren lite asså. det var inte fel att sitta på fästningshörnan förra året med pizza och öl asså. sjukt.
hey. idag hade jag en lite sovmorgon. började tjugo i elva. ganska chill asså. dock försov jag mig lite ändå. men det gick bra. sen hade vi tydligen sjuke hålet så jag och linn gick till willys och köpte sånadär pizzor i ugn. och cola. och ostbågar. sen gick vi hem till sibel och åt det och kollade på gossip girl. dör vad bra det är. sen bara en lektion kvar. asnajs. gillar mitt schema lite mer denna temrinen. efter skolan blev det en tripp till stan med Lisacool. köpte mig kavajen som jag kollat på. blev glad med. sen en liten fika på espresso house med, aldrig fel. nu på kvällen då var tina här en stund och chillade. lyssnade på musik och snackade som vanligt om massa saker. mysigt. nu ska jag kolla ett klipp på youtube för sådär 1000 gången dom två senaste dagarna. säger bara: snygg.

Imorgon är det sovmorgon igen. åh vad fint. börar halv tolv. en lektion sen hål... den suger. men har en tia i plånboken så jag kan köpa en kaffe och en chokladboll (<3). inte fel. sen efter skolan ska jag vara med Jina. ska nog hyra en film som vi snackade om. mysigttttttttt. nu ska jag sova lite tror jag.
Puss

This is hardcore

2011-01-24 @ 22:50:40   isabelle

ehehehehe.
hey. nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. sen så har jag cirka 1 timma och en kvart på mig att skriva klart min novell. och renskriva. men det klarar jag. hoppas jag... jo. så ska snart göra klart den. skojar inte att det är skämt det jag skiver. bara skiver massa skit. och jag suger verkligen på att skriva. och ämnet svenska överhuvudtaget. haar alltid gjort. kommer nog alltid göra med. men man klarar sig bra ändå. fast det är lite roligt att nästa uppgift vi ska göra handlar om bildning. typ allmänbildning och sånt. och jag är nog den minst allmänbildade männiksan som finns. på riktigt. men det är väl roligt antar jag.

Imon då har jag sovmorgon. det ska blir för najs. börjar tjugo i elva istället för tio över åtta på rosenfred som jag har gjort alla tisdagar innan. lite bättre. sen har jag bara två lektioner. okej en är tre timmar men ganksa chill ändå. vi gör stolar och bord i 3d. kan vara kul om man tycker det. efter skolan ska jag till stan med Lisa och fika och sen kanske jag ska köpa en kavajjjjj. får se om den finns kvar. var ett tag sen den kom in så kanske är slut. men hoppas inte det. nej nu är det 1 timma och 10 minuter. shiiiit.
Puss

Det kommer aldrig nånsin vara perfekt

2011-01-24 @ 16:47:21   people

bilder från i fredags som jag hittade nu.
hey. ett tag sen man skrev då. men jaja. i fredags var jag i göteborg med bordern min. gick runt och chillade och sen tog vi en fika i haga. möööjs. en cheese också... heeh. menmen. hämtade mirre på vägen hem så gick vi till mig. lagade mat och så och sen kom olivia och åt med oss. sen kom också alice och joinade oss. gjorde oss i ordining och lite så. sen stack vi på fest tyyyyyyp. hade jätte trevligt :D mirre sov här med.

på lördagen var vi sega och gick upp ganska sent. men på kvällen stack jag hem till olivia och åt glass, jumboostbågar, superchips och cola! gamksa värt. spelade xbox med. fett najsigt. asså dom ostbågarna var sjuke. måste köpa sånna snart igen asså. helt galet.

Igår var jag och jobbade. gick ganksa snabbt men mådde helt konsitgt. vet inte varför... menmen. det gick över sen. sen var jag bara trött och död. mirre kom förbi senare också. skulle gått på promanad men det blev inte så. chillade hemma istället. drack te och lite så va.

Jag älskar verkligen måndagar i skolan. eller börjar la lite tidigt men ändå. börjar 8.10 och slutar 9.50. den är inte alls fel. så väntade i tjugo minuter på bessi så gick vi till willys och köpte våfflor och grädde och chokladgrädde. det var fett. sjukt gott. nu ska la jag börja på min fucking novell som jag inte orkar göra. men lika braaaaaa. vill till stan och köpa kläder. lön imon. yes.
mirre, kolla rubriken.
Puss

Ack, Sundbyberg

2011-01-19 @ 21:21:31   people

Åh denna affären var asgullig och asrolig. det var bara massa disneysaker och dom djuren var skit söta. men det bästa med den affären var när dom visa klipp från Camp rock 2 (<3) som jag förövrigt inte har sett än... det är illa.

Detta stället vi är på här var någon random pub. fast det roliga var att vi var där dagen efter med och han som jobbade där kom ihåg oss så han frågade om vi skulle ha samma som förra gången. tyckte serisöt det var lite pinsamt. hahaha. men ganksa kul att han kom ihåg oss!

Ah denna bilden är ju ganska tråkig kankse men här var vi i alla fall ibland. ganksa chillat.Ååh skojar inte att dessa var sjuke!! seriöst. asgoda var dom. det var någon club eller vad man ska säga någonstans. jag har ingen koll på ställerna alls men det var någonstans när en tunnelbana tror jag....

Detta var med asvärt!!! åååh det var så sjukt gott. blev lite sugen på en sån häromdagen. sån frozen yoghurt med olika toppingar på. det var sjukt.

Här ska vi la nåonstans antar jag. tror det var första dagen faktiskt. hade la inegn aning var vi var men vi hittade nog tillslut. lite jobbigt med trafiken men det fixade sig.

Mirrlo i Hyde Park skulle jag tro. också första dagen. vi gick där igenom närö vi skulle till oxfordstreet har jag för mig. det var så fint och höstigt i den parken när vi var där. och inte alls kallt faktiskt.Random skylt. nen men den var där och var fin.

Fett cool i camden.... heeeeeh. nej men där var aschill tycker jag. massa sånna ställen med ringar och sånt. och det luktade mat ÖVERALLT!!! asgott.

På hotellet med Jasminder. fett var det. såå där var lite blanade bilder från london! både mina och mirres bilder :)

hey. varit i skolan idag då. hade en lektion sen hade jag hål så då stack jag till drottningblanka och chillade lite! ganksa chillat asså. fick ju se bla bögen mm. fett najs. sen gick vi till espresso house och åt lite. sen hem till mirre och baka muffins. dom var asgoda tycker jag. kollade lite på Leila med, fett najs. hade lite mer i skolan så cyklade dit och sen hem. var hemma hos tina en stund innan med. inte länge alls för hon skulle åka och sola med hennes syster men det gjorde inget för jag skulle ändå plugga. har samhällsprov imon..... den orkar jag inte. men ska plugga lite till på det snart. har suttit och redigerat massa bilder från london. lite seg menmen. det är kul att kolla tillbaka på dom. det var för najs där asså! jasminder........

just det! hittade en parfym som jag förmodlogen ska köpa! d&g bla bla bla något. en trea är det i alla fall på den. jättefin. rosa med. ska köpa den när jag har sparat ihop lite. kul. ska snart läsa igenom samhällsskiten igen och sen typ göra mig i ornding och läsa i min bok. jag har fastnat lite. och samhällen kan jag plugga på imon efter idrotten för har ett hål där nu för religionen är slut. dett najs är det för jag gillade inte riktigt den läraren.
Puss

Just look at the mess you've made

2011-01-18 @ 22:49:35   random


hey igen. nu har ag bakat mina muffinsar. dom var inte goda i början men sen blev dom goda när dom var kalla. det var typ vanliga muffins med chokladbitar i. inte fel. sen har jag la bara suttit vid datorn typ hela kvällen. lyssnat på samma låt om och om igen. Underdog med You me at six om någon undrar. den akustiska. ganksa fin sådär. har läst mitt horoskop med. lite spännande. ibland stämmer det faktiskt in ganksa bra. det är lite läskigt. men man får se. alla som är födda på samma dag och år kan ju inte precis ha samma liv... eller så. men nu skla jag nog gå och lägga mig. läsa lite i min bok. den på bilden om någon undar det med. såå intressant. nej men den är faktiskt asbra. sån bok man bara kan läsa för att. lite underhållning. elsas värld heter den i alla fall. första boken heter elsas mode. jag fick nyss reda på varför den heter elsas värld....

Imorgon börjar jag tidigt. haar en lektion och det är fysiklabb... det kan vara det tråkigaste. fast vi brukar inte vara så många där så det är ganksa chill. jag och mathilda äger ju som vanligt. sen har jag ett äckligt hål på två timmar. den är jobbig. men ska till stan tänkte jag och lämna ett par vantar och sen får jag se. kanske träffar mirre. men bara kanske. annars får jag kolla runt lite på stan och drömma att jag hade massa pengar. kanske gå och lukta på lite parfymer och sedan luktar man som en fortis. det är ganska kul. eller hemskt. okej vad jag babblar.
Puss

That's what you get when you let your heart win

2011-01-18 @ 19:30:00   allmänt

hejhejhej. Har gjort lite småändringar på bloggen som man kanske ser. bilden är fotad i lördags av miranda. det var när vi hade den lilla photoshooten ute i snön. fett kallt. men tyclker bilderna blev bra. så här är en på mig då.
(hoppas det gick bra att jag använde bilden mirre!)
Nu: baka muffins. gottgottgott.

Save your heart for someone who cares

2011-01-18 @ 16:40:37   isabelle


Det är verkligen inte fle med studiedag. sov till typ klockan tolv idag utan att vakna under natten så känner att ag är ganksa utvilad nu. så kankse inte är lika trött i skolan då. får hoppas det. nu sitter jag med min kaffemugg och dricker det och lyssnar på någon konstig musik som bror lyssnar på just nu. fett dålig. men i alla fall. tänka måla om mina naglar snart eller gå ner till stan och hämta min cykel och väska och sånt. är även i ett desperate behov av att köpa något. ingen aning vad men jag måste bara köpa något. typ kläder. hahahaha. får damp. vill ha något nytt och fint. måste gå ner och kolla. ah, ska göra det. fast det suger själv.... ska hitta någon. måste kolla lite vad som finns!
Puss

But you'll always be my hero even though you've lost your mind

2011-01-17 @ 23:11:47   random

kan vara världens tråkigaste bild.
yo. hade sovmorgon idag och sen hade jag bara två lektioner. ganksa chill. eller ah typ en lektion för jag skulle inte kalla den första för en lektion. men i alla fall. gick hem efter skolan och chillade. städade alla mina lådor jag har i mitt rum. vilket är nio stycken. dock är fem av dom små men ändå. så slängde lite skit och så. kändes bra. sen har ja druckigt massa kaffe idag med. kollat lite på handbollen av någon anledning och nu har jag nyss kollat på en film. easy A hette den. lite rolig sådär tycker jag. sen så får jag damp på att min facebook laggar så sjutk mycket. det är verkligen irriterande. men skit samma. nu tänkte jaf faktiskt göra mig i ordning och sedan kanske läsa lite i min bok. det är ganksa avslappnande. har studiedag imorgon med. det kan vara det bästa med skolan. att få en dag ledigt så i veckan! får se vad ag gör imogron. känner för att fota lite.
Puss

You're so close to me that you nearly died

2011-01-16 @ 23:53:21   isabelle


hejhejhej. blir ett till inlägg idag. fint. har inte gjort ett skit idag. suttit och inte gjort något. kollat på morden i midsomer med mamma och pappa innan och sen har jag ocksp spelat massa guitar hero med brodern min. lite trevligt sådär. nu ska jag nog snart sova. är jättetrött. har sovmorgon imon. inte fel. annars imon så har ag bara två lektioner. så slutar halv tolv. funderar på att göra cupcakes. kanske. och typ städa mina lådor. finns bra med skit i dom. kanske ska ta gaderoben med. och sen hade det varit fint med en heeeelt ny gaderbo med bara massa nya kläder. men det går ju inte riktigt. nu ska jag kolla n¨gra mer sidor på wehartit och sen sova.
Puss

I used to know you so well

2011-01-16 @ 16:20:14   people


hey. igår var vi då hemma hos elin och hade det trevligt! sjukt goda pizzaliknande saker. åt fett många. ska göra såna någon gång asså! var ett där tag och sedan blev det oscars! ganksa mycket folk men det var inte så jätte roligt där inne faktiskt. stack hem tyå tidigare än dom andra för jag orkade inte vara kvar. det var ganksa skönt att komma hem och lägga sig. bästa ju.

idag har jag inte gjort allt för mycket. har nyss sminkat mig. men har suttit och redigerat lite bilder från igår som jag ocg mirre tog. det var äckligt kallt asså. men det blev asbra bilder på mirre! kändes bra att ha börjat med projektarbetet nu. ska bara skriva logg bok och sånt med. får inte glömma det. men nu hålls det på med mat så ska la äta snart antar jag. känner för att baka sen. kanske jag gör.
Puss

Huvudet går bobobobombom

2011-01-14 @ 20:42:44   random


hey. nu sitter jag hemma och gör ingeting alls. var i skolan idag. ganska chill. hade typ en lektion för den sista slutade med att läraren gick ut ur klassrummet och kom i nte tillbaka för det var cp med en i min klass. fattade inte riktigt. menmen. stack till stan sen med mirre. kaffe och kaka på miggen. ganksa gott sådär. kolalde lite på stan. hem och hjälpa till med maten och nu sitter man här asmätt och mår illa nästan. haha. men gott var det. vill typ sova men vill ändå inte sitta hemma. det suger. menmen. kanske ska umgås med mina föräldrar eller nått. får se.

men imon blir det photoshoot med mirre om vädret tillåter det. hoppas inte på regn. sen fyller elin år idag så imon ska ag till henne och fira henne! ska bli askul! sen blir det la oscars skulle jag tro! hoppas bara allt fixar sig med. annars blir jag suris. nej skoja men får se.
Puss

Det här är slutet på vår film

2011-01-11 @ 18:11:11   random

juicy tubesssssss som jag köpte i london.
yo. nu sitter jag och inte gör något. har nyss druckigt upp mitt kaffe. det var gott kan jag säga. annars idag har jag varit i skolan. fick asgod mat med. kyckling och currysås! dom flyttade den från torsdag till idag. docklite jobbigt för då får vi äcklig mat på torsdag.... men det överlever jag nog. blev klar med min cpmatteuppgift idag med. känns bra. fast jag vet faktiskt inte riktigt vad det var jag räknade ut men örjan sa att jag var klar. så chill.

imon är det en lektion sen är det håltimma på två timmar. då ska jag och linn göra pommes igen!! sjuuuuukt :D asså för goda. kanske bakar med... det är ändå tradition på onsdagar. ska kolla snart om vi har potatis hemma. det är ju ganksa bra om man ska göra pommes. måste börja plugga fysik med. den suger bajs kan jag säga.
Puss

And it's all because of you

2011-01-10 @ 15:06:42   isabelle

hehehehe.
hey. första skoladag idag då. slutade halv tolv så det var ganksa chill. har nyss kollat klart på Coco before chanel. asbra film faktiskt! franska är fett coolt ändå. men nu ska jag fixa mig lite och sen gå ner till stan och möta tina. ska gå runt lite och så. måste bädda min säng med... den är lite jobbig. men gör det snabbt. sen vill jag ha massa pengar så jag kan köpa massa saker. fint.
Puss

We used to be friends

2011-01-09 @ 20:32:33   isabelle

såhär cool var man i london.
hey. idag har jag varit och jobbat. det var faktiskt ganksa kul idag. det gick snabbt med. och jag brände mig inte en enda gång. elit ju. fast fick massa små skärsår från något :S lite wierd... aja, dom försivnner. annars har jag inte gjort så mycket idag. kollat nya desperate housewives avsnittet. och chillar. vill att man film ska bli klar så jag kan kolla på den. annars förtillfället är jag ganska äcklad. inget att gå in på men ja. usch.

imon är det ju skola igen -.- bajs på det. men jag slutar halv tolv så det är ganska chill om man säger så. får se vad jag gör senare under dagen. just nu lyssnar jag på oskar linnros och blir ännu mer taggad på Siesta :D:D åååh, ska bli askul!!! är astaggad redan nu. hoppas nästa bandsläpp blir sjuke.
Puss

On the first page of our story, the future seemed so bright

2011-01-08 @ 12:24:47   people

fett ful bild frpn julafton. vi skulle se lite sådär fake ut......tydligen.
hey. idag är det verkligen bajsväder ute. skulle tyå haft en liten photoshoot idag med mirre men det böev inte så för det skulle faila typ. men aja, får göra det nästa vecka istället. så nu sitter jag och dricker te och ska la göra mig i ordning snart eller nått. duscha kankse vore en bra idé. ska till mormor sen ikävll och äta. det är mysigt. alltid god mat med. fintfintfintfint.

Igår var jag med mirre. fast först städade jag här hemma. men sen gick vi till stan och köpte foundation och sen tillbaka till mig och äta mat. fett gott blev det. chillade massa bajs och sen fick ag typ rycket och så möblerade vi om lite på mitt rum. eller ah, bytte plats på lite saker. det blev lite mer chillat asså. ser mycket bättre ut nu.
Puss

Vi vill ut i rymden men stjärnorna finns här

2011-01-06 @ 14:33:34   people


hey. blev att man gick ut igen igår. skulle inte gjort det egentligen. men ah, det blev så. var ganksa kul. träffad lite roliga människor och såå typ. kände lite bitchig där ett tag men det är sånt om händer. haha. gick hem sen i kylan. seriöst, fett kallt. så asnajs när man kom hem och la sig under täcket.

jag blev väckt kl ett idag, var sjukt trött. kunde typ inte somna igår. bajs. men nu har jag duschat och så och sen ska jag vara med tina! får se vad vi hittar på. åh nej bajs. hon har lite av mitt smink hemma hos henne. aja ag får fixa det med det jag har hemma. bajsbajsbajsbajsbajs.
Puss

I don't wanna waste another minute here

2011-01-03 @ 17:37:05   people

nyårsafton.

nyårsdagen.

Lite bilder från nyårshelgen dåååå. fett snygga är alla måste jag säga.

jag har ju inte riktigt varit så aktiv på bloggen dom senaste dagarna. men på nyårsafton var jag hemma hos linn först för att fixa till oss och göra fördrinken som blev våran uppgift... vi failade kan man säga. ganska mkt. eller vi tyckte det i alla fall. dom andra tyckte typ den var god men uch, fett äcklig. hahahaha. aja. god mat fick vi i alla fall! det var najs. vi var hos elin sedan alltså. rikigt trevligt var det. sen vid tolvslaget gick vi ner till fästingen och kolla fyrvärkerier. inte kul. bara kallt. chillade la lite och så. var hemma hos david med lire folk sen. mirre sov hos mig sen.

dagen efter gick jag och mirre först till stan. var där lite och sen gick vi till donken. heeeeeeelt galet. aslångt ju och askallt. men då var vi värda donken mat. vi satt där och funderade på om vi skulle dra ut på kvällen bara för att. blev ganksa taggade så det blev så. cp ju. så var hemma hos norden först sen stack vi till oscars. träffade lite människor och så där med. trevligt.  igår gjorde jag typ inget på dagen. var med tina på kvällen. idag har ag jobbat och nu kollar jag film med mamma.
Puss

RSS 2.0