What would it take for things to be quiet

2010-12-29 @ 15:35:11   isabelle

fettsnyggtjej...... nej men provade nyårsklänningen och sminket igår med. vet väll inte om det blev så bra memen.
igår var jag med mirrlo. chillade, kollade film och lite såååå. trevligt var det. snckade massa förra året och siesta och massa kul! ååh vill på festvial typ nu. askul. tror våre kommer gå ganksa snabbt så det blir la snart. najsinajs.

idag har jag inte gjort ett skit. vaknat, duschat, ätit fruksot, kollat på en halv film och inget typ. ska göra mig i ordning snart tror jag. får se vad jag ska göra sen. kanske bara vara hemma och chilla. det är ganska najs. träna på att rita kanske. har inte gjort det på länge så det kanske jag ska göra. ska nog göra mig lite te och göra det nu typ.
Puss

And I will pull the trigger

2010-12-28 @ 03:05:11   random

fett god frukost. fråga mig inte varför jag tog kort på den...
jag orkar intre när hela inlägget försvinner. menmen. nu ska jag snart sova. kom nyss hem från linn. var där och kolalde film och gjorde seriöst dom godaste pommes fritsen i världen. helt sjukt. friterade och allt. ska göra såna någon mer dag. chips med. najs vare. sen idag tidigare var jag på stan med Tina. bytte min tröja och sen köpte jag en ny tröja med. gillaar den. även en eyeliner lyckades jag hitta. fint ska det va. men nu känner jag att mitt huvud börjar tina upp så nu ska jag borsta mina tänder och sen sova. imon ska jag vara med coolgirlmirre. fett.
palla att min facebook är otillgänglig för tillfället.
Puss

Here you are down on your knees again

2010-12-26 @ 18:48:20   people

söt tjej
hej. då var julen över för detta året. julafton var jättemysig. massa mat och julklappar och sånt. hela min familj ska åka och se Säkert i göteborg med :D askul! fick lite småsaker och sånt med. typ en biljett till vad jag vill eller nått. fattar inte. haha. och presentkort, bok, tröja och nagellack bland annat. juldagen övningskörde jag med pappa ganmksa mkt. sen var jag, Tina och Fanny på förfest hos någon. det var kul. sen blev det oscars. sjuuuuukt mkt folk och det var aslång kö. det tog år att komma in. men väl inne var det roligt. känner inte riktigt det stället men ändå. blev en liten annorlunda kväll eller nått. rån och skit med. usch. menmen, det löste sig nog.

idag är det annandagen och jag har varit jobbat. lite jobbigt att gå upp men det gick. jobbade i tre timmar bara. körde till och med till jobbet :O fett galet. sen ätit och sånt. linn var här med david och lämnade mitt kort. så snckade lite med dom. nu kommer snart Jina hit så ska vi nog kolla film.
Puss

Och som jag önskar att du var här nu

2010-12-23 @ 17:41:01   people

i lördags då allt var fint.
nu har jag slagit in alla julklappar och allt är klart. men jag har verkligen ingen julkänlsa alls... det suger faktitk ganksa mkt. julafton är den bästa dagen på året men inte detta känns det som. aja, kankse blir bättre imon. idag har jag även pyntat hela hustet med. vaknade hos tina också. fick pannkakor till frukost, för gott. sen chillade vi och lyssade massa på musik. vilket vi även gjorde igår. målade lite med. det var mysigt. fick en julklapp med. två töjningssmycken i en fin ask. dock var töjningarna försmå :( men det var fint ändå. har btw fått i min tunnel nu med. glad blev jag. och det är jättefint på mitt rum med min ljusslinga i massa olika färger. lite mysigt. nu ska jag gå och vänta på mat.
Puss

Lost between Elvis and suicide

2010-12-22 @ 14:38:12   isabelle

hade ingen plattång den dagen. usch, hemska dagar. men fick en ny igår :D
hej. sov i typ tolv timmar idag. asnajs var det. fast det som inte är najs är att jag har jätteont i min hals... går och hostar hela tiden och det gör ont. får dricka massa te. gjorde det till frukost men ska ta lite till sen. nu ska jag öra mig i ordning och så sen ska jag städa här hemma. ludvig är inte hemma så jag får göra allt själv... bajs. men då slipper jag nästa gång. det går ganksa snabbt. senare idag ska jag vara Tina. ska bli trevligt. ska göra fint på mitt rum så det kan komma in lite tomtar här inne. lite mysigt sådär tycker jag. åh min ljusslinga i massa färger. haha. det är fint. nej men nu får jag la sätta lite fart här så något blir gjort.
Puss

My one mistake was that I never let you down

2010-12-22 @ 01:01:55   random

snygga pepparkakshus by mig och lisa. lisa var lite mer vuxen och hoppade över godiset...
så. ett tag sen jag skrev. har verkligen inte haft någon lust att skriva men nu så. idag var det julavslutning i skolan. hade dock lektion på morgonen men ändå. vaknade halv 8 och började tio över på rosenfred och det tar u typ ett år att cykla dit i detta vädret så mamma körde mig. ble dock lite besviken på magnus. ingen fika :( men sen gjorde jag och linn pannkakor och sne avslutningen. gick på stan med lisa. köpte en klänning. sen gjorde vi asfina pepperkakshus. det var jättemysigt. har klätt granen med. mirre var här och chillade. kollade film. jag somnade la efter halva kanske när jag tänker efter. menmen. sånt som händer. tur att man hade sett filmen innan... he-he. men ska nog ta och sova snart. och inte ställa någon klocka alls för jag har loooooov.
Puss

Skulle du råna en bank för oss två

2010-12-16 @ 20:00:33   isabelle

hej retard.
hej. ganska onödig dag idag i skolan måste jag säga. började med gympa. det var typ inte många där. och vi lekte bara en lek. skattjakt. sög. sen hade vi religion, då redovisade dock min grupp så det var la bra. men glömde mina papper hemma........ så fick ju ta lite från boken istället. men det gick bra. sen behövde vi inte samhällslektionen för det var julspex i matsalen. inte så värst kul faktiskt men vissa saker var roliga. sten hade brutit armen så ingen mutlimedia heller. bara bild kvar då. så chillade i skolan tills vi gick till rosenfred. målade massa. den är typ klar nu. jag orkar i alla fall inte måla mer på den. ville till stan och kolla julklapper efter men så blev det icke. måste göra det nästa vecka eller nått. kom hem och alla rummen är ny taperserade. trevligt. så har hjälkp till hemma med att flytta tillbaka alla möbler. duktig jag är. men nu ska jag titta på rebecca och fionaaa.
Puss

My heart stops when you look at me

2010-12-14 @ 20:47:04   random

hej. har inte dirket något att skriva. har varit hemma hos linn idag. har hjälpt henne att städa på hennes våning.åh vad fint det blev. har nog aldrig sett det så fint. sen pluggade vi. tack människa som lämnade svaren i boken. han är min vän nu. fick skjuts hem sen så jag slapp cykla i detta kalla väder. så ska hämta min bike imon på hålet. vilket ska jagf spendera med thilda. dricka massa kaffe och hade chill. det behöver man nog efter en fysiklabb. men ingen gossip girl. blir så sur. aja. nu ska jag gå och dö.
Puss

Horisonten är nån annans konstruktion

2010-12-12 @ 21:48:11   people

bilder från igår. coooooolt.
hejhejhej. det var jättetrevligt hos clara igår. bajs att jag skulle jobba dagen efter, ville ju följa med till stan. aja, nästa gång antar jag. men det bjöds på två drinkar och lite tilltugg. asgott. sen eftersom jag och Thilda ägde på musikquizen så vann vi varsin drink till! fett go. asgryma var vi. menmen, sen fick jag cykla hem i kylan själv.. ashalt var det med. men det gick ganska bra.

idag då har jag varit duktig och jobbat. i typ två timmar fanns det inte tt skit att göra. alla bara gick runt och gjorde ingenting. men det var ganska chill ändå. sen blev det liiite stessigt. men fick sluta lite tidagre ändå! slutade och träffade lite folk på donkne med. trevligt. pappa hämtade mig och då stack vi ut och övningskörde. det gick fett bra!! körde till affären och lite till. i rondell och massa. sen körde jag hem med och in på gården. fett elit. hehe. efter det s har jag chillat lite med Tina. mysig var det. adventsfikade lite. sen gick på promnad. fett kallt. nu ska jag chilla lite och sen nana.
Puss

When the light hits your eyes it's telling me I'm right

2010-12-11 @ 16:09:16   isabelle

ser ut som sjuke bitchen.
yo. har nyss duschat och sitter nu och chillar. känner mig lite hungrig men vi ska la äta senrae antar jag. har varit och jobbat idag med. skulle inte gjort det egentligen men fick ta ens tid idag. ganske chill att det bara var tre timmar men det var fett jobbigt. fick ingen paus och fick rulla själv hela tiden. jobbigt. men jag ska la snart göra mig i orning lite och så och sen blir det nog att jag sticker till Clara en stund för att fira henne. ska jobba imon med så får la dra hem tidigt. åh måste måla mina naglaar med. eller nej jag skoja. då måste jag ta bort det imon igen... åg det sög ju. hatar verkligen att vara utan nagellack.
Puss

River en vacker dröm

2010-12-10 @ 17:21:24   natur


hej. har nyss kollat på dagens julkalander. fett bra. var i skolan idag. gjorde inte så mycket där. håller på med ett julkort i flash. asfint asså. åt i skolan. mathilda det cpbarnet hällde asmkt grillkrydda på min mat!!!!! ville inte gå tillbaka med tallriken för det var fett pinsamt att slänga så mycket så jag lät den stå kvar... hahhaa. gjorde nog inte så mycket. sen hem och baka massa lussekatter med mamma. asfina. har inte smakat än men måste göra det snart. måste till stan med men vet inte om jag kommer hinna! lite panik sådär. men det löser sig nog. det har varit en ganksa chill dag idag ändå. lite fint. nu ska jag fika.
Puss

I'll never be good enough

2010-12-08 @ 22:29:13   people

började med att jag kom hem till olivia och var lite sådär smått cool och satt på golvet. social med som ni ser på bilden. lite stökigt på sängen med. illa.

Mignon är så mysigt nu när det är mörkt ute. fick bästa platsen idag med. nästan. nej men det var mysigt att fika lite. dock satt det är liten kille jämte oss helt själv. asså han var typ tolv år. gick dit och satte sig och fikade själv... det var synd om honom. så satt han och kollade på oss hela tiden.

Olivias fika. alla undrar säkert vad jag tog. så kan ju säga det med. en kaffe och en daimkaka. det är standard. nu vet ni det. fint. fikafikafikafika.

Olivia är snygg. ja. blev en lite promenad efter fikan. tog lite sånnahär bilder. alla bilderna är btw med det nya objektivet som jag hämtade igår. vill prova det i dagsljus med.

Lite bilder under min dag. hade bara matteprov idga som var assvårt. matte D nationella. inte kul. dock det sista jag gör i matte i skolan i alla fall. känns ganksa bra. hade körlektion senare med. gick bra tycker jag. fick gjort ganska mycket. städade även fint på mitt rum. då blir alla glada. cykla till stan och träffa olivia_coolgirl.nu är jag hemma och allt är skit igen.
dödamig.
Puss

Guys like you make us look bad

2010-12-06 @ 23:50:44   random


Can't sleep, it's killing me

2010-12-06 @ 22:08:08   people

asså typ snygga.
hey. lite dålig på att skriva. nu sitter jag och har damp. om vanligt. kliar överallt och jag har ett asstort prov på onsdag och det är assvårt. får damp. men jag lyssnar på nya robyn låtar och det är najs. hade slappisdag i skolan idag. slutade halv tolv. gjorde inte ett skit på någon av lektionerna typ. gick till skolan med. sen gick jag och bessi till donken från skolan och ät lite och skrev på ett papper, sen gick jag hem. sjuke träningen. trodde mitt objektiv hade kommit idag, vilket det skulle göra. men icke. fick ännu mera damp. cyklde i cpsnön till stan och mötte tina och fanny. fikade och hade mysigt. sen cykla hem. började plugga. orkade inte mer utan kollade på deseprate housewives. lite bättre. ska snart sova med tänkte jag. förövrigt så hatar jag den nya facebook utseendet på profilerna.

imon hoppas jag att dagne blir fin. hoppas på att mitt objektiv har kommit. vill verkligen ha det nu! det är kul. så kommer la antagligen ta lite bilder och sen måste jag plugga till döds. kan bli kul. nej men måste göra det. åh efter det provet kan man äntligen andas ut. det är det sista jag gör i matte under skolansgång. ska bli gaaaaanksa skönt kan jag ju säga. men nu ska jag kanske ta en lite macka.
Puss

We will be okey

2010-12-01 @ 22:19:18   people

jag och tina, 200-dagars. Foto: Olivia Larsson
tjatjatjatja. sitter nu och väntar på att ducshen ska bli ledig. ska duscha lite snabbt och sen kolla gossip girl! fett najs. idag var det öppethus på ps och jag och linn ställde upp och visade runt och snackade om teknik och skit. det sög. sen hela skoldagen var så sjukt seg. orkar inte. men det är första december idag och det är mysigt. kollade julkalendern idag med, den verkar ganksa bra tycker jag. hoppas den är det hela tiden och jag ska försöka följa den varje dag med. samtidigt som jag äter choklaaaaad från kalandern.  gott ju. sen efter skolan då cyklade jagner till stan och träffade olivia! julmust+ostbågar+amped. för najs. även lite köttfärssås. asgott. imon är det skola och sen ska jag försöka hinna till banken efter skolan och fixa en dosa och ett konto typ. vuxeeeen. ah. nej men sen får vi se vad som händer i mitt extremt spännande liv.
Puss

RSS 2.0