Carrion

2010-04-29 @ 19:44:58   random

lite fail på sina ställen men what eveeeeeeeeeeeeeer. hehe.
hey. hade nationellt prov idag i engelska. det gick bra tror jag! tyckte det var ganksa lätt så det var bra. var på stn med mirre sen.satt på paganini hur länge som helst men det var najs. chillade runt lite och sen hem. nu sitter jag och kollar på tv. vet inte riktigt vad jag ska göra. menmen.
Puss

Ur en klar himmel faller bomben ner

2010-04-26 @ 20:31:59   natur


hej. skola idag. gjorde ingenting typ. lånade en bok. haha. stack till stan sen med thilda och mire! myyyyys var det. köpte en klänning och en mascara. sen blev det även en fika på eh! gott vare. snckade massa och chilalde. sen gick jag hem. nu sitter jag och chillar. funderar på att kolla på en disneyfilm idag igen. för bra är det ju. ska lägga mig tidigt med. orkar inte morgondagen. tisdagar suuuuuger. hejdå.
Puss

Our heroes have died

2010-04-25 @ 23:23:09   isabelle

foto: miranda
Nyss kollat klart på skönheten och odjuret. kan vara den bästa disney filmen asså. älskar den. men nu ska jag sova och gå upp sent imon. har sovmorgon till halv två! såååååå godnatt :D
Puss

Live for today, we'll dream tomorrow

2010-04-25 @ 19:31:17   people

weheartit.
hej. har bara chillat idag. kollat på film och varit ute med mirre en stund. nu tror jag att jag ska kolla på en film till. får se om jag hittar någon bra bara. ser att det är ganksa fint ljus ute nu, kanske går ut och tar lite bilder med. om jag orkar. haha. imon är det skola och jag hoppas att jag inte är sjuk. vill inte vara så här hes heller för vi ska ha engelska muntliga nationella. kommer ju låta asrolig då XD hahah. men får se hur det blir.
Puss

We are not what you think we are

2010-04-25 @ 10:47:09   allmänt

yoooo. igår var jag och jobbade en liten stund sen hem och chilla. hade typ ashög musik, det var ingen hemma. för najs var det! sen stack jag iväg tll bessi för att låna ett röttläppstift och sen vidare till clara på fest. trevligt var det. tappade rösten med. har ingen röst idag heller. ont i halsen och huvudet och har typ feber. visste att det skulle komma snart, har varit lite så halv sjuk eller börjaat bli sjuk i en vecka så inte så konsigt. skulle springa idag men jag tror inte riktigt att jag kan der med tanke på hur jag mår. haha. men ska fråga mirre om hon är på en promenad sen :D
Puss

Now dance, fucker, dance

2010-04-24 @ 00:12:26   natur


haaaaaaaaallå. sjukt ovärd skoldag i dag. började halv elva. hade en lektion på fyrtio minuter där vi inte gjorde för myckt. nästa lektion insälld. blev mackor med smält ost till lunch. tack vare micron i matsalen. för najs. chillade med linn tills föreläsningen om dont drink and drive började. ahde redan sett filmen så det sög lite. två och en halv timma varade det med. hade typ inte ens behövt gå till skolan. haha. aja. varit hemma hela dagen sen. skulle sprungit med mirre men det blev inte så. känner mig inte riktigt frisk heller... inte bra. har suttit och ritat lite, blev faktiskt ganksa nöjd :D men vet ju inte om jag vill lägga upp det här, he-he. kanske inte så fint. haha. aja, nu ska jag sova.sla upp och jobba imooooon.
Puss

I got a better solution

2010-04-22 @ 14:26:49   allmänt

häääääj. har nyss bakat en kaka. kärleksmums blev det. föööör gott. hade dock ingen kokos XD hahaha. men mirre kanske kommer hit med det senare. blir inte riktigt lika gott annars asså. sen blir det nog en springtur i skogen med. kan behövas. idag ska jag också lyckas göra kaffe som både jag och mirer gillar lite. kommmer lite svårt tror ju jag XD hahaha. nej men nu ska jag plocka ur diskmaskinen så duktig som jag är.
Puss

I am still painting flowers for you

2010-04-21 @ 21:58:48   isabelle

hittade denna nya bilden på datorn. hahaha. vet dock inte när den är tagen.
hey. nyss kollat på lejla bakar. för bra är det. allt ser så gott ut :D det var ingen gitarr idag, vet inte varför, det var bara inte det denna gången. det sög. det är det som gör att onsdagen blir rolig. onsdagar suger annars. menmen, ska snart sova tror jag. känner mig lite sjuk. men det är najs att jag bara har en lektion imon! kanskae blir stan efteråt eller nått. det jobbiga är bara att jag inte ha någon cykel. eller ah, det är punka på den XD hahha. fail.
Puss

I was, walking down the stairs, when I tripped, fell to the bottom, broke my foot

2010-04-21 @ 13:50:51   random


orkar inte skriva någt nu. kan ju bara säga att jag dricker kaffe och äter choklad. inte fel. ska gå till skolan snart.

Puss

En blank förmiddag i handen på Frank

2010-04-20 @ 22:29:35   allmänt

yo. hade omprov idag i digitaltskapande. eller ah, hela klassen hade det eftersom det var typ inga som klarade det XD hahha. fail. men det gick bra denna gången! man fick ha hjälp med gamla uppgifter och typ fråga alla i klassen så det var naaaaajs. efter skolan följde linn med mig hem och fikade lite och chillde typ. gott var det. sen promenad i regnet och kylan med mirre. skulle haft en varm asså!!! skoja. ingen fattar. kul. nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen nana.
Puss

Take a look around

2010-04-19 @ 23:54:58   isabelle

godnatt.

We be the colours of the mad and the wicked

2010-04-19 @ 22:23:20   people

bilder från igår.
asså det är ganksa skönt att sova till typ klockan elva när man ska till skolan. började halv två och sen stack jag till stan en stund. tog en kaffe med linnso och sen gick jag hem. sprang en runda med mirre. gick asbtra denna gången asså! eliiiiiit. chillade lite hemma hos mig med kladdkakaballerina. goooottis. sitter och skrattar åt alla fula facebookgrupper. hahahha. jag dör. nu ska jag duscha och sen måla mina naglar. fint ska det bli. äcklig dag imon i skolan med -.-
Puss

Begging for a backbeat

2010-04-18 @ 22:44:34   isabelle


idag har jag varit med mirre. var ute en stund, tog lite kort och så. blåste sjuuuuke mycket så vi stack hem typ dirket. haha. mirre fixade mig lite, lockade håret och sminkade mig lite. sen blev det att vi tog lite bilder på mig. asfint ljus typ på bilderna! bilden i inlägget är irfån det :) naaaajs. nu sitter jag chillar med mor min. ska la gå och lägga mig om en stund skulle jag tro. är lite törstig. ska nog ta mig ett glas mjölk.
Puss

I wont forget the days that we spent forever, it haunts me

2010-04-17 @ 11:45:21   allmänt

oj lite dålig på attt skirva, men jag har typ inte suttit vid datorn sedan i onsdagskväll :O det är galet. men ja. igår var dert shakespeare dag i skolan. ganksa slappt asså. jag och linn satt och ritade från kl 3 till kl 10 i torsdag. jag hade onti handen kan jag ju säga. men sen stack jag till mirre och sedan till stan. köpte glass och sen en kaffe på blådörren med. naaajs. åt pizza med mamma och sen hem till mirrlo igen och chilla.

idag vet jag inte vad ja ska göra. städa i alla fall. sen får jag se. hoppas min mobil funkar idag för det gjorde den inte igår. fick damp!! men jag tror den funkar nu.
Puss

I admit I'm still watching the days go by

2010-04-14 @ 23:09:19   natur


hej alla brutal människor. nu sitter jag hemma och ska snart nana. skola som vanligt idag och sen gitarr! najs var det. stack sedan till lbs med mirre och jina för att kolla på spelning. missade dick första bandet men det gjorde inte så mycket. det var två band som vann och ska spela på mangel i juni tyyyyyp. dom var bra! imon blir det kortis dag i skolan men ska nog stanna kvar ett tag och göra lite shakespeare skiiiiiit. det suger. sen får jag la se. nu ska jag sova.
Puss

There is no time for us

2010-04-13 @ 19:11:44   isabelle

thassos 09.
hey. älskar detta väder vi har nu asså. att sitta ute på rasterna och chilla i solen. sjukt najs. kan ju försöka få liiiite färg i ansiktet kanske så jag slipper se ut som ett lik som jag tydligen gör... inte kul. hahaha jo lite kankse. nej men nu sitter jag drickre kaffe och lysssnar på musik. ska försöka bestämma mig om jag ska på den spelningen elleer inte! haha. asbra band är det men jag får se. ska träna lite på gitarren nu innan mirre kommer så vi ska springa en runda idag igen. känns bra asså.
Puss

Grattis Lisa

2010-04-12 @ 22:56:52   people

 

Idag fyller lisa 18 år!! GRATTIS. jag och mirre har gjort en liten video till dig som vi hoppas att du gillar. Hoppas du har haft en riktigt bra födelsedag. Du är bäst. Looooove you ♥

jag saknar dig!!! men vi ses snart :D

Puss


Why do angles faaaaaaaaall

2010-04-12 @ 22:52:31   allmänt

yoo. riktigt najs dag idag asså. gick upp tidigt för att göra min bokrecension och göra sconeas till frukost. för gott. började sedan skolan hlav två, hade en lektion sen ner till stan. träffade mirre. satt på fäsningshörnan med mat och kaffe i solen. sjuuuuuukt najs var det. filmade lite och sånt. sen stack vi hem till mig och fixade lie och sen en jogging runda! det behövdes kan jag ju säga. måste verkligen börja med träningne nu asså. ska nog springa imon med. och ska göra några situps här nu snart. nu ska jag lägga in en film som vi gjorde innan.
Puss

Allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans

2010-04-11 @ 19:43:02   random

fina blommor finns det i trädgården och den äckliga boken.
jag måste ju bara säga att jag älskar vädret!! helt sjukt. så idag har jag suttit ute och läst min bok lite sedan blev det promenad med ludvig till stan där vi träffade lite männiksor tyyyyp. köpte glass med! för gott asså. chilla pch sen dra hem. känns verkligen som vår nu. nu har jag läst lite till och ska börja snart igen. ska bara dricka upp kaffet och chilla lite till. haha. det jag kan bäst ju. chilla. och just det, kanske ska få fotopass på en spelning som ludvig ska spela på! hur najs är det inte det. får gå in gratis med då. men det var bara kanske! jag hoppas det.

jaja, imon börjar skolan igen. palla den asså. men ah slapp dag. men måste göra klart massa saker imon. men det löser sig. sen vet jag inte vad jag ska göra. hoppas på fint väder imon med!
Puss

The evidence was hidden in this song

2010-04-11 @ 13:18:01   random


hey. nu sitter jag på mitt rum och ska snart börja läsa min bok ska vara klar imon. har typ hela boken kvar. bra. hoppas att det är varmt ute så jag kan sitte ute typ. jag pallar inte sitta inne. ska också göra klart serien idag med. sen vill jag gå en promenad! haha. det så är fint väder så man får ju passa på asså. ska kankse fråga mor min. haha. nje men nu ska jag klä på mig. sitter i pyjamas.
Puss

Just carry this gun and you'll even get paid

2010-04-10 @ 17:07:37   allmänt

ja nu är mitt hår jätte rött igen! färgen blev naaaaajs :D fast det såg verkligen ut som blod innan man hade skölj ut det. ghaha. så var på stan med tina igår. köpte kaffe och satte oss på fästningshörnan och chillade. inte fel asså. sen gick vi hem och började med färgningen typ! mycket trevlig dag måste jag säga.

idag var det jobb. fyra och en halv timma blev det idag. det gick faktiskt ganksa snabbt så det var najs. nu är jag hemma och ska snart göra mig i ordning. ska hem till morfar på middag för han fyller år idag :D grattis!! det är mysigt.
Puss

This would be remembered

2010-04-09 @ 14:35:36   people


snygga bilder. ja.
nu ska jag platta håret. sen staaan.

Puss

I'm sorry, that'll never change

2010-04-09 @ 12:46:08   allmänt

hey. igår var jag på stan med mirre en stund sen hem till henne och chilla typ. cyklade en runda på kvällenoch sen chilla igen. haha. blev även lite tony hawk spelade. vi sög. menmen. idag ska jag till stan med Tina och sen färga håååååååret. najs. hatar mirr hår nu, sjukt äckligt med utväxten. så den ska booort. men nu ska jag sminka mig och så. och det är fint väder!!! älskar det.
Puss

Souvenirer från en tid då vi var svin

2010-04-07 @ 17:25:55   random

är assugen på att gå på spelning nu asså. bajs bara att det är inte är några bra nu.
Kom hem från stan för ett litet tag sedan. köpte två paket hårfärg och sen tog en fika med Linn. trevligt var det. sjukt varm är jag nu. kan typ inte vara inne XD det är mkt skönare ute än inne asså. det är jättefint väder nu. ska nog ta och sätta mig där och lyssna på musik typ! inte fel. senare ikväll ska jag nog vara med Linn igen. får se vad vi hittar på!
Puss

The moment to live and the moment to die

2010-04-06 @ 22:36:08   isabelle


Det blev en joggingrunda idag med bessi! duktiga var vi. sjukt jobbigt var det men vi klarade det. kände att det var på tiden att jag rörde mig lite. hahaha. sen gick jag hem och kollade på desperate housewives. det var najs. nu stter jag och chillar på mitt rum tyyyp. så imon vet jag inte vad jag ska göra. stan kanske. det hade varit najs. får se. inte fel med en kaffe asså. hahaha. men för gott. jaja, nu ska jag nog kolla lite på Sunes jul!
Puss

I've been drowning in my sleep

2010-04-06 @ 15:50:04   people


hey. har nyss kollat på film med mamma. kom inte ihåg vad den hette men den vra bra i alla fall! så det var najs. nu vet jag inte vad jag ska göra. vädret suuuuuger. borde la börja läsa min bok som jag ska skrvia en recension på som ska vara inne på måndag men jag orkar inte göra det nu. haha. den verkar seg den boken. så jag pallar inte. men nu sitter jag och lyssnar på underoath och chillarrrrrr. vill färga håret men det finns ju ingen som kan göra det på mig!!! får damp. haha.
Puss

You were fake, I was great, nothing personal

2010-04-06 @ 01:45:32   isabelle

från när jag var i funäsdalen. kallt vare.
yo. nu ligger jag i min säng och ska snart släcka min lampa och sova! najas. idag har jag varit med mirre. kollat på film och chillat bara. cyklat och gått lite på kvällen. det var najs. sen typ chillade vi lite hemma hos mig. men fick nyss reda på en tråkig sak. eller ah, jag tycker det och mirre kommer ju dö. aaron i underoath har hoppat av.. :( asså han är ju typ bandet. uuuusch. seriöst, det suger. hahaha.

jaja, imon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. jag hoppas att det är fint väder så man kan gå ut! inte fel asså. kanske fota lite och så. broder kanske kommer hem imon igen så det är najs! :D det är trevligt. men nu ska jagf sova.
Puss

They told me how I should be

2010-04-03 @ 13:22:11   isabelle

mirres bild. Kreta 08.
yo. nu sitter jag på mitt rum opch gör typ inget. ska snart göra mig i ordning och kanske hjälpa till lite med maten eller nått. igår kväll blev det en ganksa lång promnad med mirre och sen hem till mig för att chilla. det var najs. var astrött. haha. sen idag när jag sov så ringde min mobil två gånger och väckte mig. inte kul. man kan inte ringa så tidigt. fick damp. sen ikväll får vi gäster sen får vi se vad vi gör. hoppas något kul i alla fall.
Puss

I en tid då inget hände

2010-04-02 @ 17:52:53   isabelle




Kom hem från Bessi för ett litet tag sedan. var där och chilalde lite sen stack vi till donken. gooooott. happy meal och glass. inte fel. ssen cyklade jag hem och jag trodde jag skulle dö. det var sjukt jobbigt!! hahaha. lite dålig kondis kanske. men när jag kom hem så stod det ett påskäggt på mitt bord :D då blev jag glad! hej jag är 17 år och får påskägg. men det är för gott. nu ska jag snart äta. eller det luktar mat så jag tror det. haha.
Puss


you can't push it underground

2010-04-01 @ 19:54:54   allmänt

Nu har har jag looooov. känns riktigt najs asså. hade bara en lektion idag så stack ner till stan och träffade mirre och tog en låååång fika! det var gott. köpte mig även en tröja. finfint. skulle tagot hål i örat idag men men ingen kunde ju göra det och på ett ställe var det cpdyrt och man var tvungen att vara 18 -.- palla. ofta man behöver det för att ta ett hål i örat XD mobbat. aja, mamma får la följa med någon gång. hahaha. nu sitter jag på mitt rum och frysier ihjäl och har tråkigt. vill göra något men vet inte vad. haha. får la se seeeeeeeeeeeen. nej nu orkar jag inte skriva mer.
Puss

RSS 2.0