Look what you've done to yourself

2010-06-28 @ 18:07:18   natur


yo. sitter på mitt rum och dricker kaffe och chillar på't. har varit hemma hos lisa en stund idag. satt lite ute i solen mne det var sjukt varmt så gick in efter ett tag. har bara chilalt och typ inte gjort något alls men det är najs. libo skulle iväg och träna så jag cyklade med och följde henne ner XD hahaha. sen hem. för fult. men jag var så snäll! skulle köpa en foudi idag men orkade inte cykalde ner till stan så tar det imon eller nått. mne får se vad jag gör senare idag. varmt är här i alla fall. känner dock för att kolla på film ikväll och äta goooooooooodis.
Puss

Sist vi sågs var det vinter och en meter snö

2010-06-27 @ 18:13:27   isabelle


hey. dålig update igen men jag sitter inte så mkt vid datorn just nu. midsommar i fredags då. var med min bror och massa annat folk på kurtinen och apelviken och sen hem till någon på fest typ. alla drog till krogen och jag gick en promme med mirre till stan isället! trevlgittrevligt. igår var det varmt och var på stan med mirre. vi satt på fästningnshörnan och chillade med kaffe. gick runt lite och satte oss på en uteserveringen uppe på fästingen. chillade tyyyyyyyyp. på kvällen blev det film. Shutter island. sjukt jobbig film. hahaha. men den var asbra!! fattade dock inte slutet men det gör inte så mkt. haha.

idag vakade jag assent. typ halv ett. haha. sov hela natten med. har inte gjort ett skit idag. orkar inte heller. bara bajs, dushar som dushar. palla. har nyss ätit och ska nog äta lite efterrätt snart skulle jag tro! fick även reda på att mina föräldrar ska åka till grekland i somamr utan mig. hahha. nej men jag vill inte följa med. dom visste det med. ensam hemma är mer najs enligt mig.
Puss

Jag tänker på dig

2010-06-24 @ 18:16:25   random

hihihih!
hey. kom hem från stan för ett tag sen. var där med olivia! satt på espresso house ett bra tag och chillade. köpte även linnet som jag snackade om igår typ. dom hade kvar det :D naaaaaajs. ska nog ta på mig det sen. så fint så. gick upp tiiiidigt idag för skulle städa massa. så det har jag gjort. hara även färgat ludvigs hår. det blev svart. mycket svart. men fint! ska nog ta och kolla några avsnitt savmpbob nu asså! för bra.
Puss

We are more than just good friends

2010-06-23 @ 16:39:21   people

från i måndags utanför willys♥
just nu sitter jag i köket och chillar och dricker kaffe. ska snart cykla ner till stan -.- och mitt hår är fail. orkar verkligen inte cykla ner men måste göra det om jag vill ha det linnet XD hahaha. och det vill jag. har verkligen inte gjort något alls idag. det suger lite. men det kan vara najs ibland! men imon jska jag vara med Olivia, det blir trevligt :D just nu sitter jag och lyssnar på gap in the fence på repeat. inte fel. har lite känslan. fel.
Puss

Har alltid sett oss som Ansgar & Evelyne

2010-06-23 @ 12:52:32   isabelle


hey. var på stan igår och prova massa kläder. la undan ett linne som jag kan köpa på fredag så måste dit idag för att lägga undan det igen XD hahaha, för fult. kollde på fucking åmål med mirre sen och år glass. för bra! cyklade en runda sen på kvällen med. geeeeett. nu ligger jag i min säng och ska snart gå upp och duscha. sen måste jag som sagt till stan! skullefärga ludvgis hår men han är inte här. hahaha.fårla bli senare då. har rensat mn dator på massa bilder med för jg har ingen plats på den och håller på att ladda hem svampbob avsnitt! sjukt najs :D går dock segt...
Puss

We wrote our names in blood

2010-06-22 @ 13:16:21   people




hey. nu har jag vaknat och kollat lite gossip girl! igår jag med linn ett tag, var på stan och chillade och sen iväg till körskolan och ha teori -.- inte jättekul jag ju säga. sen willys och köpa glaaaaaaaaaaass :) gottgott. stack hem och sen och chillade och sen blev det promme med mirre ner till stan och bara chilla på't. det är la det jag har gjort i  flera dagar nu, chillat. hahha. men det är najs. idag ska jag på teroin igen men denna gången själv :( bajs. måste också ringa mitt arbete och även fixa mina böcker!seeeeegt. sen får jag se vad jag gör ikväll :)
Puss

Jag var nog värd allt stryk som jag har fått

2010-06-20 @ 18:40:35   natur


får damp. hade skitivit sjuke inlägget ju så försavnn det :( men skit samma. igår var det klassfest hemma hos hanna med gamla klassen från nian! treeeevligt :D grillade lite och så. roligt att träffa alla igen typ. det var sjukt jobbigt att cykla dit kan jag ju säga. höll på att dö. troded man var framme men sen var det ju typ 15 minuter kvar -.- hahaha. men vi kom fram tillslut. sen stack jag och mirre hem till oscar och kollade på film! mysigt. typ tre filmer, eller kollade typ bara en hel XD sen stack vi hem!

idag då har jag jobbat. det gick bra! förutom att jag alltid får så ont i ryggen och huvudet. men det får man la leva med XD haha.. hungrig blir man med.  så när jag kom hem duschade jag lite snabbt och sen stack jag, mamma och pappa till Bästa och åt pizza! föööör gott. är asmätt. nu dricker och kaffe och kag väntar på att mirre ska bli klar!
Puss

Let this go

2010-06-18 @ 16:45:57   random

weheartit.
igår blev det då en liten trip till göteborg! trevligt! sjukt kallt men det gick bra. åkte hem vid halv tio typ och sen stack vi hem till mirre och åt maaaaat gott. sen när jag kom hem kollade jag på lite gossip girl. det är najs.

idag när jag vaknade så hade mamma gjort pannkakor till mig till frukost! :D för gulligt. det var sjukt gott asså. gjorde oss iordning och sen cyklade vi ner till stan. kollade runt lite och sen köpte vi kaffe och kaka på espresso house och satte och på fästningshörnan och fikade! det var najs. varmt med. inga moln på himlen typ. sen idag ska jag vara med Linnsoooo. treeeeevligt :D
Puss

Another song about the weekend

2010-06-17 @ 17:52:53   isabelle


hahahaha ledsen hund.
hey. det var ett tag sen jag skrev nu asså. hahha. lite dåligt. men har sommarlov nu i alla fall. hade skolavslutning i tisdags! var hemma hos linn och gjorde oss iording sen stack vi ill kenan på förfest och en till clara! var där ett tag. trevligttrevligt. sen staaaan. ungeför samma sak varje gång man är på stan. haha. lite segt. men det var ganksa kul ändå! träffade roligt folk och så.

igår var det första dagen på lovet då och det var helt soligt och fint :D fick rensa ogräs på framsidan med -.- det sög lite men det gick snabbt. stakc till stan sen med mirre och oscar för att fika. mysigt vare. chillade och så. det roliga var när vi skulle hem och jag visde hur man inte ska cykla och det slutade med att jag cyklade in i ett staket och typ hänge över det. hahahahha. det var för kul XD köpte mat med mirrlo sen och chillade ute i solen. glass på donken och sen titanic typ vid halv 1. för bra är den.

idag har jag varit med olivia en stund! det var kul. bakade sjuke kladdisen. just nu sitter jag hemma hos mirre och vi ska snart dra till göteborg och kolla på a day to remember!! galet. hoppas bara man kommer höra något! hahha.
Puss


Dying from the inside

2010-06-13 @ 14:00:57   people

äh dä ä schnöggt.
hej. började dagen igår med att tvätta lite! sen frågade jag mirre om hon ville komma över på lite kaffe och sjäääääälvklart ville hon det. hahah. så satt där och snckade och chillade lite. på kvällen gick vi en lite promenad och chillade ute aslänge. lite para och skit med. hahahahha. idag ska jag städa lite. ludvig sticker snart så jag blir ensam hemma hela dagen. lite sad. vi skulle ju laga mat men blir nog inte så idag.får göra det själv istället. haha. sen idga kommer Lisa hem med! :D:D:D det är galet. men nu måste jag städa så jag hinner med något mer idag.
Puss

Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

2010-06-11 @ 21:59:11   isabelle

tror jag ska ha mitt hår så här på tisdag :) inte för man ser så mycket menmen.
hej. hade sista skoldagen idag. har inga lektioner på måndag och slutar på tisdag! hade inte behövt gå till skolan idah typ. men var där ändå i typ fyra och en halv timma. hahaha. chillade lite med bessi med i skolan. trevligt. brännboll inomhus på gympan med. sen stack jag hem och har bara chillat. kollat på gossip girl vilket jag tror jag ska göra nu med. orkar inte röra på mig. hahah. vädret kan ju gå och dö. hoppas på bättre nästa vecka :D

imorgon är det lördag och jag tror jag och broder ska städa lite här hemma! vi är ensamma hela helgen. eller han åker på söndag så jag blir själv på söndag. får se vad jag gör mer. har lite fixa och så. måste till stan och köpa strumpbyxor och skit. måste även slita ut mina converse med XD vill inte att dom ska lysa på avslutningen. hahaha.
Puss

Yeah yeah

2010-06-09 @ 23:44:49   people

min kaffe blev inte lika fin som linns...
hey. haft en trevlig dag i göteborg med linnsan idag :D tog tåget 11.34 pch kollade runt lite och chillade. lite roliga saker vid cubus och så. hahaha. donken, eh och något annat fik hann vi med också XD tjockt. nej men vi var verkligen där hela dagen så vi var ju tvugna att äta. gick till stationen och skulle ta tåget hem tjugo i sju men två minuter innan tåget skulle gå hoppade vi av och bestämmde oss för att gå till ett café och chilla lite. så det gjorde vi. asmysigt. så tog tåget tjugo i tio istället. så nu är jag hemma och ska sova nu. fick inte köpt mig mycket, consi, kajal och röttläppstift!
Puss

Nej jag vill inte gå på återträff och återträffa dig

2010-06-07 @ 21:58:13   random

weheartit.
nu orkar jag verkligen inte plugga mer matte. har provet imorgon men känner att det får gå som det går. orkar verkligen inte. hahaha. men kan det mesta tror jag :) sen efter skolan ska jag och linn på teorikurs. lite segt men det ska nog gå bra. sen ska jag färga mirrlos hår. kommer naaaaaajs. tror jag ska sova snart asså. är helt slut. jobbade jättelänge igår och komhem typ elva halv tolv på kvällen. stressigt var det med. men det gick bra. så bara en vecka kvar i skolan sen är det loooooooooov. för najs. sista veckan kommer gå snabbt med. göteborg på onsdag med linnso också! kommer bli spännande ;) åh längtar till sommaren nu.
Puss

Between the lines of fear and blame

2010-06-06 @ 13:09:05   people


yo. igår kväll följde jag med ludvig till stenbrottet och chillade där med lite folk! trevligt trevligt. satt där ganksa länge och chillade sen stack vi till stan tyyyyp. skulle kolla om det var folk på något ställe men det var helt tomt XD så vi stack till ludvigs kompis ett tag innan vi stack hem. rolig dag! men nu ska jag sminka klart mig och sen göra lite kaffe och sen måste jag verkligen plugga matte. har prov på tisdag. inte kul. hinner kanske färga borderns hår med. nu har han flyttat hem igen :D ikväll blire jobbbbbbbbbbbbbbbb. sen sova.
Puss

Every day is exactly the same

2010-06-05 @ 17:22:13   random


kom nyss in från solen. var ute lite innan och solade min rygg. haha. det var chill. har varit duktig idag och städat hela huset! kändes bra asså. och mitt rum ser ganksa bra ut nu i alla fall. man kommer in i alla fall :) känns som att jag borde börja plugga lite matte nu eller nått men är sjukt trött så orkar inte. lägger över massa bilder och musik på min hårddisk så jag kan ta bort massa saker. min dator har för lite minne typ. nej men nu ska jag kanske baka en kladdkaka till familjen eller nått!
Puss

Listen up cause this is not the end

2010-06-04 @ 22:14:17   isabelle

gammal bild från i sommras typ. foto: miranda
hey. ligger just nu i min säng och funderar på att kolla lite gossip girl. aldrig fel. har bara chillat hemma idag. druckigt massa kaffe. är trött men orkar inte gå och lägga mig. imon är det lördag och jag vill till stan. ska typ inte köpa något man vill dra dit ändå. ska även sova läääääännge. har inte gjort det på ett tag asså. men nu så. annars inget typ :)
Puss

Soon I'll be gone

2010-06-04 @ 17:08:13   natur


Kan ju inte säga att det blev så mycket pluggande för mig och linn igår. chips, ostbågar och harry potter lät lite bättre asså. blev även lite kickande med fotboll ute i solen! jobbigt kan jag säga. Mangel på kvällen med. trevligt var det :D sket i sista bandet dock. neverstore var det. tror inte det var så många som stannade kvar XD stösta bandet med men skit samma.

just nu sitter jag och chillar med en kopp kaffe och lite glass. för gott. spelade brännboll på gympan idag med. jag sög. nej men det var kul. idag har jag ingen aning vad jag ska göra. det suger lite. vill göra något. det är fint väder.

Your light is ultraviolet

2010-06-02 @ 21:41:36   isabelle


hey. just nu är jag så sjukt trött. ska snart gå och lägga mig tänkte jag. ganksa slapp dag idag asså. bakade med linn på hålet (som vanligt på onsdagar) det var för gott. lätt godaste vi har gjort. sen mötte jag på mirre på stan, chillade lite och så. sjukt varmt var det med. det är skönt att det bli sommar men jag gillar inte värme. hahaha. klen är jag. menmen, kollade på film sen med eller ah, vi båda somande. därför ska jag sova snart. imon har jag en lektion sen ska jag och linn plugga matte heeeeeeeeeela dagen till vi ska till mangel :D
Puss

I could really use a wish right now

2010-06-01 @ 19:32:29   people

sjukt snygga. hehe. dålig kvalite men skit sammaaaa.
glömde säga innan. färgade håret igår. mirre var snäll och hjälpte mig! tack. det blev asbra. så nu är det rött igen. kommer bli bra till skolavslutningen tror jag. vilket är snaaaaart. nästa vecka är sista hela veckan, eller ah sista veckan på hela året. sen är det looooooooov. kan inte bli bätte. och Lisa kommer snart hem med. det är ju bara ännu bättre :D har saknat henne sjukt mycket. kanske ska plugga lite svenska nu kom jag på. känner på mig att provet kommer imorgon.
Puss

We don't care

2010-06-01 @ 18:00:56   random

för bra låt.
sjukt najs dag idag. började kl åtta med matte sen var svenskan inställd idag igen så inget prov idag heller! gott. stack ner till stan med sibel och drack kaffe och chillade. sen hade vi bara en lektion kvar och den var slappis. efter det cyklade jag och linnsan ner till donken och åt glass och is. för gott. nu har jag chillat hemma och spelat lite wii. jag sög -.- men ska försätta att chilla och lyssna på Broder Daniel.
Puss

RSS 2.0