On my own

2010-08-31 @ 17:38:38   natur


hey. cp vra trött jag var idag i skolan. helt sjukt. vaknade liite försent med så det var lite jobbigt. tönkte ligga kvar i sängen men jag tog mig upp och fick stressa lite. skulle till rosenfred och ha bild första lektionen. det var chill! lite mysigt så. världens längsta lektion i slutet med. tre och en halv timma. stack hem lite tidigare. haha. kom hem och tog en powernap. för najs var det. nu ska jag snart träffa mirre. ska höra av mig snart täntke jag. sitter och lyssnar på The used. sjukt längesen och dom är aaaaaaaaaasbra! :D sen ska vi boka LONDONRESAN!! galet.
Puss

Vi skulle kommit längre men räckte inte till

2010-08-30 @ 20:55:10   random


hej. lång dag i skolan idag. lite segt. men det fim bra ändå. hade förtsa svetslektionen med. hahahha. vet inte riktigt vad jag ska säga. men det var ganksa ku vi var fina i alla fall. ljusblåa ovraller, en sån där svetshjälm sm man drar ner, träskor och stora bruna handskar XD hahaha. sjukt snygga. men det gick ganksa bra! läraren tyckte vi var duktiga för att vara första gången. efter skolan stack jag och olivia ner til stan en snabbis. skulle kolla lite grejer, vädret var sjuke men sen helt plötsligt så kom det asmycket regn!! så vi spelade amped! för kul är det när vi spelar det. vi är verkligen inne i spelet så man söger fett fula saker hela tiden. haha. nu tänkte jag bara chilla. är fett trött.
Puss

Gotta have it superfast

2010-08-29 @ 14:53:33   isabelle


hey. igår var jag med mirre. vi var här först och snackade och planerade lite om london!! gaaaaaaaalet. jag längtar verkligen. sen  på kvällen gick vi en promenad. gick bara runt sen hamnade vi på donken och tog en glass och en milkshake. kallt blev det sen och regnet kom så vi chillade i en busskur. hahaha. sen hem till mig och chilla typ. drack oboy. gott.

idag vaknade jag sent igen. haha. halv ett. gjorde en macka och kaffe och kollade ett avsnitt oc. nu har jag nyss duschat och får la göra mig i ordning snart. orkar inte. haha. vet inte vad jag ska göra idag alls. film känns inte fel.
Puss

I have no idea

2010-08-28 @ 13:04:10   random

weheartit.
hey. första skolveckaan var klar då. inte för det var en hel vecka men den var seg. haha. igår var det chilldag i skolan i alla fall. fast fick lite damp. började 8.10 med en tre timmarslektion. tänkte inte dar på den fäör jag orkade inte och den suger och vi gör inget på den. haha. men åkte dit och vad händer då, jo ingen lärare. daaaaaaaaaamp. kunde börjat halv tolv istället för 8.10. det sög lite. menmen. hade bara en lektion kvar sen, ag och linn gjorde inte ett skit. satt och lyssnade på radion. det var najs. åkte hem och chillade och sov i typ någon timma. sen kom tina! vi gick ner till stan och köpte godis och chillade. snackade massa och så. mysigt.

nu sitter jag dramför tvn och kollar oc. har nyss ätit frukost med. gooott. ska snart göra mig i ordning och så. sen får jag se vad jag gör. skulle till göteborg idag med mamma men det blev inte så :( lite synd. måste köpa massa saker.

High on life

2010-08-25 @ 21:50:22   isabelle

såg visst att förra inlägget också innehöll en bild på mig... menmen.
okej, detta var den segaste skoldagen någonsin. seriöst. halv nio till fyra. och när jag skulle cykla till skolan så är det ju världens oväder ute. blåser huuuur mycket som helst och det regar asmycket med. sen att jag får motvind gör det ju inte bättre. fin var jag är jag kom till skolan. haha. hade en lektion sen hål i två timmar. trotts vädret cyklde jag och linn hem till mig och bakade. kladdmuffins med mjölk. vad annars när det är onsdag och vi bakar. för gott var det. sen var det bara massa lektioner kvar av dagen. inga raster, baera lektioner typ. sjukt segt. menmen, efter skolan cyklde jag till stan. motvind då med. mötte olivia och sen gick vi på stan. köpte min en foundation, strumpbyxor och en klänning typ. fiiiiint! sen kaffe på miggen :D mysigt. kollade på Flickan från ovan sen med. riktigt bra film tycker jag. hemsk var den. usch. men asbra. nu är jag hemma. funderar på att sova tidigt idag. det är najs. imon har vi äcklig idrott 8.10!!! jag pallar inte. fast bild sen :)
Puss

I thank no one and no one thanks me

2010-08-25 @ 00:10:03   isabelle

gammal bild av mirre. det var bäst.
Åh nu ligger jag i min säng och det är asnajs. ska snart sova. har duschat precis så ska bara vänta på ett håret ska torka :) nu är alla gossip girl avsnitt sedda med. sjukt bra. vill veta vad som händer nästa säsong ju. menmen. har suttit och kollat väskor på intenet. finns seriöst inga alls. alla fina är asdyra... måste åka till göteborg asså. snackade med mamma. hon kände det med. så det är najs. lite onnödigt inlägg kanske men kände för att skirva. kan ju skirva detta med att om man vill ha fler läsare till sin blogg kan man trycka här! vet dock inte om det funkar men prova :D
Godnatt.
Puss

The only thing that's real

2010-08-24 @ 21:01:41   random


hey. första skoldagen idag då. det sög. skojar verkligen inte. är redan trött på skolan. haha. började ju arbeta direkt. gick igenom nya saker på matten och fysiken. så kan dom ju inte göra. hahaha. god mat var det i alla fall. efter skolan stack jag och linn ner till stan och tog en fika på mignon. mysigt. gick runt lite på stan och så sen med. stack hem till henne och kollade film, en galen dag i new york. fett bra. hahah. drack kaffe och åt popcorn med. sjuke. nu är jag hemma och kollar gossip girl. ska kolla sista avsnittet nu tänkte jag. har inte sett det än. spännande. vet dock vad som händer men ändå. haha. fett mysigt höstväder nu med. sitter inne och dricker kaffe och så är det typ storm ute XD haha. asmysigt.

Imon är det skola dååå. slutar kl 4 -.- palla. men det ska nog gå bra. får min lön imon med! för najs. ska ner till stan imon med med olivia. trevligt trevligt. ska köpa lite grejer tänkte jag. får se vad som finns. sen f¨år vi la se vad vi hittar på!
Puss

What have I become, my sweetest friend

2010-08-23 @ 23:05:34   people

hahahah sjukt snygga asså XD
yo. gick upp i tid idag och gjorde mig i ordning. väntade på tina och sen gick vi på promenad ner till färgaffären. lämnade tillbaka min sprayfärg som jag använde när jag målade min cykel. hade en oanvänd nämligen. så fick mina pengar tillbaka och sen stack vi till rusta och donken. sen var det lite jobbigt för ag hade två par strumpbyxor på mig men ville bara ha ett par så fick gå in i skogen och byta om XD fett fult var det. haha. men det gick fint. gick till stan och kollade. hittade lite saker jag vill ha. ska köpa på onsdag! :D asnajs. tina stack hem och jag mötte mirre. tog en fika på blådörren. trevligt. sen kom regent. haha. hem tll mig och chilla. lyssna på våran chillista på spotify, varmchoklad och tända ljus. det känns som höst. älskar det. fick typ massa energ eller nått och satte på massa andra låtar och cpade asmkt. hahaha. fett fult. nu ska jag sova för imon börjar skolan igen -.-
Puss

Wildwood flower

2010-08-22 @ 15:08:02   allmänt

hey. vakande för typ en halvtimma sen. inte okej. haha. men var la ganksa trött tydligen. igår jobbade jag i alla fall på dagen. hade inget att göra sen men jag och broder stack ner till stan och mötte några. jag och elin fick docl bara sitta vänta massa för at dom var så sega. men det blev bra tillslut. stack ner till stenbrottet och chillade. har träningsvärk (?) därifrån. fick bära sjuuke bänken med julle. asså den var astung. hahaha. ösregnet kom och man blev blöt och äcklig. stack tillbaka till stan sen och var på sakuras ett tag. träffade jina där och då skulle jag precis dra så hon följde med mig. kom till någon random fest. kände två presoner. hahaha. var inte där så länge för kolckan var ganksa mkt när vi kom dit. haha. så gick hem sen och sov. men det var en rolig kväll :)

idag har ag ingen aning vad jag ska göra. nu tror jag att jag ska kolla på gossip girl lite. swn göra mig i ordning. kanske baka idag igen. det är för gott. tydligen ska jag ut och köra odag med. tror dock inte det kommer hända men får se. hahaha. och på tisdag börjar skolan igen -.- palla.
Puss

I dream my days away

2010-08-20 @ 14:47:54   isabelle

foto: Miranda. ganska gamal bild men somsagt, inga bilder.
hey! kom hem för ett tag sen. var i falkenberg med mamma. hon skulle fixa sin cykel. och sen gick vi och fikade och kollade runt på stan. inte för det fanns så mkt affärer men lite mysigt så. köpte en present till nästa helg då jag ska på dop! trevligt. just nu håller jag på att plocka upp på mitt rum och städa lite. gjorde det igår mne det var stöktigt idag med. lite cp. hahaha. snackar med tina med som har kommit hem nu :D dää fint dä. är lite hungrig nu med och det luktar maaaaat :D för gott. är också sjukt trött. kanske ska ta en powernap. eller kolla gg! för najs. får nog bli det. oh sen äta kladdkaka som jag bakade igår :D gooooooooooott.
Puss

Home could be anywhere when i am holding you

2010-08-18 @ 02:22:04   people

tycker att honahär ska komma hem nu.
hey. idag har ag varit på stan med mirre en snabbis. sen köpte vi kakor och satte oss på en bänk och chillade. det var najs. sen kom ösregent. det regnade asmkt. fast det var sånt fjunigt regn som är irriterande. haha. usch. stack hem till mig. jag gjorde pannkakor, sen åt jag dom. gott. kollade på ett avsnitt psych med. så sjuuuukt bra är det!!! älskar den serien. har bara chillat sen. hon stack hem för ett tag sen och jag ska snart sova tänkte jag. ligger i min renbäddade säng nu. det är för najs. ren pyjamas och rena lakan.

jag har verkligen inga nya bilder alls. kan inte ta med mig kamernan någonstans. den får nämligen inte plats i min väska. min plånbok tar upp all plast i den. eller det finns lite plast men kan inte stänga den riktigt då. så är i stort behov av en ny väska. har dock en annan men den är ganska jätteful.
Puss

But that's alright because I like the way it hurts

2010-08-17 @ 13:14:49   people


hey. igår var jag på stan med Lisa och Mirre en stund. det ösregnade. haha. satt på eh ett tag och sen fick vi dra. men det bästa var att vi såg kapten röd på stan. eller vi vet inte om det var han men det var i alla fall sjukt likt. det måste ha varit han! det var ju galet :D hahaha. på kvällen kollade vi på The last song, den var bra! sen drack  vi te och lyssna på chillmusik! det är najs. ust det, lisa lockade mitt hår igår med! fiiiint blev det :D

just nu gör jag inte så mycket. dricker kaffe och ska snart klä på mig och sånt. vädret är lite sådär bajsigt idag med men något kan man la göra. kanske baka. eller gossip girl. hahaaeller båda kom jag på nu.
Puss

Show me love

2010-08-16 @ 14:01:51   random


hey. var ett tag sen jag skrev nu asså. men så är det. i lördags var det jobb. sen hem till mirre och vara där lite. lyssnade på hög musik och hade kul. jina kom med sen och chillde. sen stack vi till stan och träffade jennifer och lite fler. fett trött var jag XD hahaa. och ont i benen och fötterna. men sen stack vi till oscar och kollade film. mirre sov hos mig. gick och la oss typ halv fem -.- vaknade tio i två. galet. haha.

så igår var jag med Linn. hyrde film. Whip it. den var bra :D tände massa ljus och lyssande på chill musik sen med. somnade i varsin soffa. hahaha. men det var najs. det kändes höstigt. det är mysigt. cyklade hem sen och kollde  på gossip girl. idag ska jag vara med Lisa och Mirre. får se vad vi hittar på!
Puss

Somebody said you got a new friend

2010-08-12 @ 22:40:41   isabelle


Det blev ingen kapten röd igår. fett sad. ville verkligen se han igen! menmen, han kommer igen :D han borde släppa nytt snart! men bullbak böev det! asgoda blev dom med. både vanlij och kanel gjorde vi. Sen cyklade jag och mirre hem till jennifer och kollade film. kollde på den vampires suck. den sög. hahahaha. smästa jag har sett. kollade lite på en annan random film. stängde av den.  cyklade hem sen i mörkret. lite läskigt. men det gick fint.

Idag har jag jobbat. gick braa! ganksa kul idag med. fick vara i köket så det kan bero på det. fick slutade lite senare och sen fick jag skynda mig sjuuuukt mycket. skulle möta Catrin i stan på en fika. så cyklade dit efter jobbet, sleten som jag var. haha. eller var hemma först och duschade och så. men fikade på espresso house ett tag och sen gick runt på stan tills hennes buss kom. så nu har jag kolalt på gossip girl och nu tänkte jag läsa min bok agf har fått lånat av mirre. L.A Candy. den är najs.
Puss

The touch of your hand says you catch me wherever I fall

2010-08-11 @ 02:20:29   people

så lite bilder från idag. måste bara säga att jag ser väldigt rolig ut på den bilden XD mirre, schnasol!!!!
jag har haft en riktgit trevlig dag i göteborg med Jina. tog tåget vid halv två och gick och åt dirket. haha. fett hungriga. år buffé med så åt sjukt mkt. för gott. gick runt lite i affärer och sånt. hittade massa fint men så har man inga pengar att hanlda för -.- det suger. menmen. gick till götaplatsen för att kolla på José Gonsales, ingen aning hur det stavas, men det var sjutk bra i alla fall. rikrigt duktig typ. lite mysigt så. sen väntade vi bara på att Timo skulle spela :D det var så sjuuuuuuuuuukt bra!! han är verkligen asbra live. det var kul! fick några bra bilder med. sjukt mycket folk överallt också. tog gaaanska lång tid när vi skulle till tåget sen. men det gick. haha. så tog sista tåget hem och nu är jag hemma. ska sova nu. Godnatt.
Puss

We gave it hell

2010-08-10 @ 13:01:28   natur


Nu sticker jag snart till göteborg med Jina! ska se lite atister och gå runt på stan lite. och äta mat. är hungirg nu. men kommer hem ikväll. imon blir det bullbak med mirre och kanske Kapten Röd!!! galet.
Puss

Well you built up a world of magic because your real life is tragic

2010-08-09 @ 16:27:49   isabelle

gaaaaanaksa gammal bild. men långt hår. haha.
hey. idag blev jag väckt av pappa klockan kvart i ett. fattar inte hur jag kunde sova så länge. men är inte trött nu i alla fall. kom också på att jag sov likadant hela natten typ. eller jag vet att jag låg på ett sätt och sen vaknade ag likadant. hade asont i kroppen XD hahaha. lite fail. menmen. har kollar gossip girl nu och dricker kaffe. ska snart göra mig i ordning och sen kloxkan sex ska vi till mirre och äta och gratta hennes syskon :) trevligt! så nu ska jag hitta något att ta på mig och fixa mig. vill göra något fint med håret men jag suger på det XD alla i gossip girl har alltid så fina frisyer men det är omöligt att göra så. hahaha. någon gång ska jag klara det. intressatn. jaah.

asså jag vill ha massa nya kläder. just nu hittar jag verkligen inget alls ag kan ha på mig. hahaha. men ska köpa massa saker när jag får min lön tror jag. vill ha massa höstiga kläder. längtar verkligen till det. lite så mörkt ute, sitta på cafe och dricka kaffe och ha massa stor halsdukar och sånt :D så mysigt! sen längtar jag också till ag och mirre ska till london!! :D om det nu blir av... måste nog kolla på det nu. men det kommr bli naaaaaaaaaaajs!
Puss

Krossa allt

2010-08-08 @ 12:55:56   natur


hey. igår gjorde jag inte så mycket efter jobbet. men sen på kvällen fick jag komma på kalas hos mirre! så snällt. var där ett tag. sen satte vi oss på balkongen och åt kött. hahahaha. det var för gott. sen också varm choklad. längtar också väldigt mycket till hösten nu. tycker den är mysig.

nu har jag i alla fall klätt på mig. ska snart sminka mig och så. fick pannkakor till frukost idag av mamma :) så snällt så. och gott. så nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på asbra musik. det är najs. idag kanske jag ska plocka upp lite på mitt rum med. om jag orkar. för jobbigt. och typ rensa i min bokhylla. massa skit där som ag inte vill ha. ska göra det fint och mysigt på mitt rum. så de.
Puss

You'll always find me right there, again

2010-08-07 @ 16:35:21   isabelle

foto: mirre. där är mina nya skor eftersom såååå många undrar.
hey. igår var jag med mirre då. gick ner till stan, höll på att dö av värme och trötthet. hahaha. men satt och chilalde på fästingen ett tag så det var najs. fick mat hemma hos mirre med, så snällt :D tack! var ute lite och så. stack hem till mig typ vid havl tolv och bakade muffins och kollade på film. asså muffinsarna blev sjuuuuke! för najs. sen sova. ust det, har även en asstor spindel fångad under en burk i vardagsrummet. jag tänker inte röra den. den får vara där tills imon när mamma och pappa kommer hem.

idag har jag varit och jobbat. det var helt cp. inget folk typ :O och det är lördag och asfint väder. så är det ALLTID mkt folk. så jag fick sluta en timma tidigare. hahaha. det var najs. så nu är jag hemma och har redigera lite ragdolls bilder. ska snart duscha sne vet jag inte vad jag ska göra. får seeeeeeeee.
Puss

Jag önskar att jag var en sån som inte tänkte alls

2010-08-06 @ 00:54:51   isabelle

shnögg. hehe. oj fetto-arm XD hahahahaha.
klockan ör snart ett och jag ska snart sova. känns inte som man har gått och lagt sig så här tidigt på heöa lovet. hahha. men det ska bli najs. har jobbat idag, fick skjuts idag igen. för najs. kom hem och städade och duschade och sånt innan mina föräldrar kom hem. dom kom hem från greklnd idag nämligen så det var trevligt att träffa dom igen. ska snacka mer med dom imon tror jag. stack ner till stan med bror för att köpa skorna som jag la undan. asnajs är dom. han tyckte dock dom var fula men han är dum. haha. gick hem till linn och sen gick vi på en promenad i stan och fästningen typ. sen gorde vi pannkakor. sjuke najs. nu är jag hemma och har nyss kollat på gossip girl och ska sova nu.

imon åker mina föräldrar bort igen och även min bror. så jag blir ensam igen... lite sad men det är bara en helg. så det är najs. känns om det kommer bli det. får la hitta på kul i  alla fall. vet inte vad jag ska göra imon, men ska sova i alla fall! sen får jag se :D
Puss

Stjärnorna finns här

2010-08-04 @ 18:40:27   people


hej. mår bättre idag, är bara lite förkyld typ. så inte så farligt. satte klockan på tio idag, snoozade ett tag och det slutade med att jag gick upp halv tolv. hahah. fattar inte, gör så varje gång. men gorde mig i ordning och cyklade ner till stan. mötte thilda och sen gick vi till blådörren och drack kaffe! myyyyysigt. gick lite på stan, la undan ett par skor och en kjol. ååh vill ha kjolen :D ah, skorna med :D för najs. vill till göteborg med och köpa massa kläder. hittade massa fina skjortor där. det är najs. men efer stan cyklade jag till morfar på mat. det var gott. sen glass. gott. nu är ag hemma och ska städa lite här hemma tänkte jag. mina föräldrar kommer nämligen hem imon så då måste det vara fint! hahah. ikväll ska jag vara med mirrlo!
Puss

När det äntligen är över

2010-08-03 @ 22:18:38   people

mirresbild.
sitter och kollar på morden i midsomer. eller det snart slut men ändå. var i göteborg med mirre igår och hämtade min mobil. nu funkar den bra igen! var där ganska länge ändå. stack hem och lagade mat sen hos mig. mådde bajs hela dagen bara. feber och skit. vaknade idag med feber och sjuke huvudvärken. skulle jobbat idag men fick ringa och sjukanmäla mig. så har bara varit hemma idag och gått till mormor och ätit. det var gott. kollat på gossip girl med. ätit glass. gottgott. nu ska jag kolla klart på detta och sen kanske sova! lite läskigt hemma. är helt ensam och det är skit mörkt. hahhaa.

imon ska jag till stan och fika med Thilda! det ska bli mysigt :D det var längesen. sen ska jag hem till morfar på middag! gooooooott. det är alltid gott. hopaps bara att jag är friskare :)
Puss

RSS 2.0